Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-4-2017
<p>Κριός – Ο Κρεμασμένος

Πολύ δυνατή κάρτα η οποία σχετίζεται με τον Ποσειδώνα, άρα μπορεί και να είσαι κοντά σε έναν Ιχθύ, αλλά και έναν Σκορπιό ή Καρκίνο. Έχεις ανάγκη από απόλυτη παράδοση στο όποιο πάθος σου, δεν σε ενδιαφέρουν καθόλου σήμερα οι κοινωνικές συμβάσεις και η αποδοχή των άλλων. Θέλεις να ζήσεις αυτά που έχεις ανάγκη ανεξάρτητα από κόστος.

Ταύρος  - Επτά των Κυπέλλων

Έχεις μια παράξενη και διασπασμένη ψυχική ενέργεια, που δεν μπορεί να κεντραριστεί σωστά. Σε ενδιαφέρουν ταυτόχρονα πολλά πεδία, και ο έρωτας και η καριέρα σου και οι κοινωνικές σου επιδιώξεις. Αυτή όμως η τάση να ασχοληθείς με τα πάντα τελικά φέρνει χάος και απώλειες, πρόσεξε.

Δίδυμοι – Εννιά των Σπαθιών

Πολλές δυσκολίες στον ερωτικό τομέα. Ίσως η σχέση σου να μην έχει τελικά την αξία που της δίνεις και να μην έχουν νόημα όλες οι θυσίες που κάνεις. Δύσκολη επιρροή που σηματοδοτεί ότι πολύ σύντομα θα πρέπει να αποδεχτείς ότι καμιά φορά οι σχέσεις τελειώνουν.

Καρκίνος – Ιππότης των Σπαθιών (Αντεστραμμένο)  

Πάλι ένα αντεστραμμένο και παράξενο χαρτί, όπως και εχθές. Υπάρχει μια δυσκολία επικοινωνίας με το ταίρι σου, ή και γενικά με τους ανθρώπους που σχετίζεσαι. Κάποιο τραύμα, δικό σου ή του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει, έχει γίνει τελικά σύμπλεγμα και καθηλώνει τις σχέσεις σου. Ειδικά αν ενδιαφέρεσαι για έναν Δίδυμο υπάρχει μεγάλη απόσταση να καλύψετε.

Λέων – Ακόλουθος των Ράβδων   

Ένα καινούριο κεφάλαιο ανοίγει στην ψυχή σου, στην ερωτική σου ζωή και στο μέλλον σου. Έχεις αυτή τη στιγμή πολύ καλή επικοινωνία με όλα τα ζώδια που ανήκουν στην Φωτιά όπως εσύ, δηλαδή με Κριούς, Λέοντες και Τοξότες. Η δυναμική σου και η γοητεία σου θα φέρουν πολύ καλά αποτελέσματα στο φλερτ.

Παρθένος – Επτά των Σπαθιών

Για κάποιον λόγο δεν έχεις ιδιαίτερη ανάγκη σήμερα να δεσμευτείς με λόγια ή πράξεις στον ερωτικό τομέα. Αν συνδέεσαι με ένα άτομο που είναι Υδροχόος υπάρχει η υποψία της εξαπάτησης ή της απιστίας είτε από εσένα είτε από το ταίρι σου.

Ζυγός – Τέσσερα των Κυπέλλων

Επιτέλους παίρνεις ανάσα στον συναισθηματικό τομέα. Αλλά το πεδίο δεν είναι σταθερό. Αν και ηρεμούν οι σχέσεις σου εσύ έχεις ένα ιδεατό σχέδιο στο μυαλό σου που δεν το επικοινωνείς με τον σύντροφό σου. Σκοπεύεις μήπως να ασχοληθείς ένα άτομο που έχει Σελήνη στον Καρκίνο ή είναι Καρκίνος; Τότε έχεις πραγματική εύνοια.

Σκορπιός – Ο Ερημίτης (Αντεστραμμένο)

Νιώθεις την ανάγκη να τα βρεις λίγο με τον εαυτό σου, αλλά δεν έχεις τον χρόνο για να τα καταφέρεις. Πολλές υποχρεώσεις και ένα άνοιγμα σε πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους που περιμένουν λύσεις από εσένα σε έχει κουράσει συναισθηματικά. Αν σχετίζεσαι με έναν Παρθένο έχετε κάποια μυστικά μεταξύ σας.

Τοξότης – Η Δύναμη (Αντεστραμμένο)

Η Δύναμη είναι πολύ δυνατή κάρτα που σε συνδέει με έναν Λέοντα ενδεχομένως. Είναι από τα χαρτιά εκείνα που δεν αλλάζει το θετικό τους πρόσημο επειδή είναι αντεστραμμένα. Θα έχεις πολύ θετικές εξελίξεις στον ερωτικό τομέα, ακόμα κι αν τώρα αμφιβάλλεις.

Αιγόκερως – Ακόλουθος των Πεντάκτινων (Αντεστραμμένο)

Δεν υπάρχει ισοτιμία σήμερα στις σχέσεις σου. Αισθάνεσαι ότι το άτομο που σε ενδιαφέρει ή έχεις σχέση μαζί του σε χρησιμοποιεί και έχει αφήσει πολλές ευθύνες επάνω σου – εσύ όμως αυτή τη στιγμή θέλεις σύντροφο και όχι ένα ευθυνόφοβο παιδί.

Υδροχόος – Δύο των Σπαθιών (Αντεστραμμένο)

Είναι μια δύσκολη και βαριά ημέρα, ειδικά αν σχετίζεσαι με Ζυγό ή άτομο που έχει την Σελήνη στον Ζυγό. Νιώθεις ότι σε εγκαταλείπει η διαίσθησή σου και θα ήθελες να έχεις πιο σίγουρα σημάδια ενδιαφέροντος από το άτομο που αγαπάς αλλά κάποια μυστικά σας αποκόπτουν ίσως την βαθιά ψυχική επικοινωνία.

Ιχθείς – Η Εγκράτεια (Αντεστραμμένο)

Η Εγκράτεια είναι από τα πολύ δυνατά χαρτιά της Μεγάλης Αρκάνας που ακόμα κι αν πέσουν ανάποδα δεν μειώνεται η ισχύς τους. Έχεις πολύ έντονη την ανάγκη για σταθερές σχέσεις και εργάζεσαι προς αυτήν την κατεύθυνση, αν και αργούν λίγο να φανούν τα καλά αποτελέσματα. Η σχέση σου με έναν Τοξότη μπορεί να έχει θετική εξέλιξη.

Σημείωση: Η Μικρή και η Μεγάλη Αρκάνα που εξετάζουμε κάθε μέρα μας δίνουν απαντήσεις πάντα σε σχέση με το προηγούμενο χαρτί, με το άνοιγμα της προηγούμενης ημέρας. Επίσης πρέπει να υπολογίζεται το διάβασμά τους συμπληρωματικά με την αστρολογική ερωτική πρόβλεψη της ημέρας. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-5-2017

Κριός – Δύο των Σπαθιών Έχετε ανάγκη από έναν έρωτα ο οποίος να σας εξασφαλίζει και πνευματική επικοινωνία. Στον ερωτικό σας ορίζοντα...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 14-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 14-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 14-4-2017

Κριός – Η Δικαιοσύνη (Αντεστραμμένο) Σε έχει πιάσει ένα συναίσθημα αδικαίωτης αγάπης. Πιθανόν θυσίες που κάνεις και κινήσεις καλής...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-4-2017

Κριός – Ιππότης των Ράβδων (Αντεστραμμένο) Υπάρχει κάποια δυσκολία στον ερωτικό τομέα, ενώ περίμενες ένα μήνυμα που θα σου έδινε...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-4-2017

Κριός – Ο Άσσος των Πεντάκτινων Κάτι πολύ δυνατό έχει ξεκινήσει στον ερωτικό τομέα. Εκεί που δεν το περίμενες ένα άτομο τραβάει το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-3-2017

Κριός – Τρία των Κυπέλλων Ένα από ατ πιο καλοδεχούμενα χαρτιά της Ταρώ. Σε συνδέει με ένα άτομο που έχει Ερμή στον Καρκίνο και γενικά...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-3-2017

Κριός – Ο Κρεμασμένος Έχεις την διάθεση να ασχοληθείς ερωτικά με μια σχέση που μπορεί οι άλλοι να την κρίνουν ως παράλογη. Δεν σε...