Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 24-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 24-4-2017
<p>Κριός – Τρία των Ράβδων (Αντεστραμμένο)

Το 3 Μπαστούνι είναι κάρτα θετική που αντιστοιχεί ακριβώς στον Κριό, στο ζώδιό σου. το ότι είναι αντεστραμμένη σηματοδοτεί ότι έχεις διλήμματα να αντιμετωπίσεις. Πιθανόν ο έρωτας και η σχέση σου να μην είναι στο ίδιο πεδίο, ίσως να έχεις μια καινούρια αγάπη εκτός σχέσης και αυτό σε προβληματίζει.

Ταύρος  - Ρήγας των Ράβδων

Οι σχέσεις σου έχουν στιβαρότητα και δυναμισμό. Ένας Λέων κατά κύριο λόγο, αλλά ίσως ένας Κριός ή ένας Τοξότης δονούν την ψυχή σου και σου προκαλούν έντονα συναισθήματα. Έχεις σοβαρότητα στον έρωτα, δεν θέλεις παιχνίδια αλλά δράση. Πολύ θετική ερωτικά ημέρα.

Δίδυμοι – Ιππότης των Σπαθιών (Αντεστραμμένο)

Ο Ιππότης Σπαθί αντιστοιχεί στους Διδύμους και έχει φλογερή προσωπικότητα. Είτε εσύ είτε το ταίρι σου δείχνετε σήμερα αλαζονεία, δεν έχετε καλή χημεία μεταξύ σας λόγω εγωισμού. Αν καταλαβαίνεις μέσα από την αυτοκριτική ότι εσύ δρας εγωιστικά, γιατρεύεται εύκολα το θέμα.

Καρκίνος – Εννιά των Ράβδων  

Έχεις εγκλωβιστεί και φλερτάρεις με την κατάθλιψη! Ένα άτομο που είναι Τοξότης ή έχει Σελήνη στον Τοξότη δρα διαλυτικά στο μυαλό σου και την ψυχή σου. πρέπει να προσέξεις να μην αφεθείς σε μαύρες σκέψεις και να ην αποκτήσεις εμμονή με κάποιο πρόσωπο. Αν σε θέλει, καλά, αλλιώς πήγαινε παρακάτω.

Λέων – Ο Ήλιος  

Πανέμορφη κάρτα της Μεγάλης Αρκάνας που σου δίνει πλήθος από συναισθήματα. Έχεις μια νέα αγάπη ή μια στέρεη σχέση που σήμερα θα γεμίζει την καρδιά με αισιοδοξία, διάθεση προσφοράς, και άφθονο ερωτισμό. Να ξέρεις ότι θα φανείς χρήσιμος/η στον άνθρωπο που αγαπάς.

Παρθένος – Πέντε των Σπαθιών

Είναι μια δύσκολη ημέρα – ειδικά αν έχεις σχέση με Υδροχόο ή με άτομο που έχει Σελήνη στον Υδροχόο θα πρέπει να προσέξεις πολύ. Υπάρχουν πολλά θέματα που σε ενοχλούν στην σχέση σου και δεν έχεις υπομονή να τα λύσεις ήρεμα, με το παραμικρό σήμερα μπορεί να πάρεις φωτιά.

Ζυγός – Ο Τροχός της Τύχης (Αντεστραμμένο)

Ενώ ξέρεις ότι έρχονται αλλαγές στις σχέσεις σου γιατί ίσως έχει βαλτώσει στην ρουτίνα, δεν κάνεις κάτι, σε έχει πιάσει φοβία. Σίγουρα κλείνει ένας κύκλος και όσο κι αν δεν θέλεις να το δεις αυτό η αλλαγή θα έρθει να σε βρει όσο κι αν την αποφεύγεις.

Σκορπιός – Ιππότης των Ράβδων

Είναι πολύ πιθανό να ανατέλλει η σχέση σου με έναν Τοξότη. Πάντως σίγουρα κάτι καινούριο, έντονο, κεραυνοβόλο, μπαίνει να σου αναστατώσει γλυκά την ζωή, με πολύ καλές προοπτικές από άποψη πάθους, αλλά ενδεχομένως με όχι και τόσο μεγάλη σοβαρότητα σε βάθος χρόνου.

Τοξότης – Ρήγας των Πεντάκτινων

Πολύ πιθανόν να έχεις σχέση με ένα άτομο από το ζώδιο του Τοξότη, όπως είσαι κι εσύ. Αν έχεις σχέση με μεγάλη διαφορά ηλικίας μπορεί με κάποιον τρόπο να νιώθεις ότι δέχεσαι ψυχολογική βία ή ότι έχεις εγκλωβιστεί. Υπάρχει όμως σταθερότητα και σοβαρότητα στην σχέση σου.

Αιγόκερως – Έξι των Ράβδων (Αντεστραμμένο)  

Ενώ μπορείς να παίξεις ηγετικό ρόλο στις σχέσεις σου, αρνείσαι να το αποδεχτείς. Ένα άτομο που ίσως είναι Λέων ή έχει Δία στον Λέοντα παίζει σημαντικό ρόλο στην ζωή σου. Αποδέξου την σημαντική θέση που έχεις στην καρδιά του.

Υδροχόος – Δύο των Ράβδων

Έχεις σίγουρα κάποιο δίλλημα να αντιμετωπίσεις. Δυο αγάπες ίσως; Ίσως μια διαφορετική τροπή στην σχέση σου; Δύο παράλληλα φλερτ; Πάντως υπάρχει μεγάλη ποικιλία και ομορφιά συναισθημάτων και πολλές υποσχέσεις. Συνδέεσαι έντονα με ένα άτομο που ανήκει στο ζώδιο του Κριού.

Ιχθείς – Ιππότης των Πεντάκτινων (Αντεστραμμένο)

Έχεις έντονη την διαίσθηση ότι σε πολιορκεί ένας Παρθένος αλλά δεν θέλεις να ενδώσεις. Η διάθεσή σου είναι σοβαρή απέναντι στον έρωτα και δεν θα ασχοληθείς με άτομα που δεν ξέρουν να αποδεικνύουν την αγάπη τους με πράξεις.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 9-8-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 9-8-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 9-8-2017

Κριός – Ο Θάνατος Αντίστροφα Η κάρτα εμφανίζεται σε αντεστραμμένη θέση όταν δεν μπορούμε να λάβουμε σοβαρά υπόψη ένα προηγούμενο...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 31-7-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 31-7-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 31-7-2017

Κριός – Ο Θάνατος Αντίστροφα Η κάρτα εμφανίζεται σε αντεστραμμένη θέση όταν δεν μπορούμε να λάβουμε σοβαρά υπόψη ένα προηγούμενο...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-7-2017

Κριός – Η Αρχιέρεια Αντίστροφα Σήμερα η Υψηλή Ιέρεια εμφανίζεται σε αντεστραμμένη θέση. Η ανάποδη στάση της σάς υπενθυμίζει να...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-4-2017

Κριός – Δέκα των Ράβδων Δύσκολα τα πράγματα σήμερα στο ερωτικό πεδίο. Σύννεφα., προβλήματα καθημερινότητας, υπερβολική πίεση σε...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 2-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 2-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 2-4-2017

Κριός – Τρία των Ράβδων (Αντεστραμμένο) Το 3 Μπαστούνι είναι κάρτα θετική που αντιστοιχεί ακριβώς στον Κριό, στο ζώδιό σου. το ότι είναι...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-3-2017

Κριός – Επτά των Ράβδων (Αντεστραμμένο) Είσαι σε κατάσταση άμυνας στον έρωτα. Ένα άτομο που μπορεί να έχει Άρη στον Λέοντα παίζει ένα...