Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-5-2017
<p>Κριός – Η Δύναμη

Εξαιρετική κάρτα που δηλώνει μια σκέτη φλόγα συναισθηματικά και ερωτικά. Μπορείς πολύ εύκολα να γοητεύσεις όποιον θέλεις, όποιον έχεις στο μυαλό σου. αν σε ενδιαφέρει κάποιος Λέων να ξέρεις ότι έχεις μεγάλη εύνοια, αλλά δεν πρέπει να δείξεις από την αρχή το πόσο πολύ έχεις ερωτευτεί – στον Λέοντα αρέσει η κατάκτηση και θα ήθελε να σε έχει ως τρόπαιο.

Ταύρος – Ο Αυτοκράτειρα (Ανάποδα)

Καθόλου παράξενο που είναι μυστική η δύναμή σου αυτή τη στιγμή που αστρολογικά ο Δίας γυρίζει ανάδρομος στον καρμικό σου Ζυγό. Να φροντίσεις να βρεις χρόνο μέσα στην ημέρα για ένα καλό ξεκαθάρισμα με τον εαυτό σου και για να οργανώσεις με σοβαρότητα την ερωτική σου ζωή. Έχεις πολλές πιθανότητες να ζήσεις όμορφες στιγμές με την δύναμης της Αυτοκράτειρας, αρκεί να την απελευθερώσεις.

Δίδυμοι – Ο Αυτοκράτορας (Ανάποδα)

Μοιάζει με κινούμενη άμμο το ερωτικό πεδίο σήμερα. Ενώ έχεις βαθιά συναισθήματα για κάποιο άτομο, κάτι υπάρχει που σας εμποδίζει να εκφράσετε με σαφήνεια τα συναισθήματά σας. Είναι πού πιθανό να φοβάσαι ότι ο άνθρωπος που σχετίζεσαι ή σε ενδιαφέρει, μπορεί να βλάψει τα μακροχρόνια σχέδιά σου και να σε φέρει σε δύσκολη θέση κοινωνικά και οικογενειακά.

Καρκίνος – Ο Πύργος

Πρέπει να προσέξεις σήμερα την τάση σου να παίρνεις πολύ σοβαρά την οποιαδήποτε διαφωνία με τους ανθρώπους που αγαπάς. Αν δεν δείξεις ανοχή και αντοχή οι σχέσεις σου μπορεί κυριολεκτικά να γκρεμιστούν. Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή μια σχέση με άνθρωπο ο οποίος έχει και οικονομική συνάφεια μαζί σου, μπορεί να σας βρουν όχι συναισθηματικές αλλά οικονομικές δυσκολίες, απότομες και ξαφνικές.

Λέων – Ο Ήλιος

Εξαιρετική κάρτα ο Ήλιος, ταιριαστή με την δυναμική σου και με τον κυβερνήτη του ζωδίου σου που δεν είναι άλλος από τον Ήλιο. Ο έρωτας έχει σήμερα πολλά δώρα να σου δώσει. Είσαι εσύ που νιώθεις γενναιόδωρα συναισθήματα και αυτό κάνει τους άλλους να κατανοούν πόσο πολύτιμος/η σύντροφος είσαι. Αν φλερτάρεις, η γνωριμία που θα κάνεις σήμερα μπορεί να είναι ο έρωτας της ζωής σου.

Παρθένος – Το Άρμα (Ανάποδα)

Κι όμως, αν και είναι στατιστικά σχεδόν απίθανο, είναι η δεύτερη συνεχόμενη ημέρα που πέφτει σε σένα το Άρμα ανάποδα. Αυτό δηλώνει ισχυρή ανισορροπία στις σχέσεις σου και πολύ μεγάλο ποσό εσωτερικού φόβου. Προσπάθησε να ξεδιαλύνεις τα πραγματικά σου συναισθήματα και άσε λίγο παράμερα την ανάγκη σου για έλεγχο, ο έρωτας δεν πάει πάντα χέρι – χέρι με την ασφάλεια.  

Ζυγός – Ο Μάγος (Ανάποδα)

Ενώ το ερωτικό παιχνίδι είναι για σένα προνομιακό πεδίο, κάτι πάει στραβά σήμερα. Δεν μπορείς να πιάσεις τον σφυγμό του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει, νιώθεις ότι δεν έχεις όρεξη για παιχνίδια και θα ήθελες ειλικρινή αντιμετώπιση. Αν φλερτάρεις νιώθεις αδυναμία να συντονιστείς με το αντικείμενο του πόθου σου, ενώ αν έχεις ήδη σχέση υπάρχει έλλειψη επικοινωνίας που σε εκνευρίζει.

Σκορπιός – Η Δικαιοσύνη

Εξαιρετική κάρτα που σου ανοίγει τον δρόμο και για μια πολύ ουσιαστική σχέση αν φλερτάρεις, αλλά και σου δημιουργεί την δυνατότητα να λύσεις προβλήματα μέσα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Έχεις σήμερα τη ευκαιρία να βρεις κυριολεκτικά τα δίκια σου μέσα στις ερωτικές σου σχέσεις. Και αν συμβεί αυτό, που το έχεις απόλυτη ανάγκη, κοίταξε να δώσεις τόπο στην όποια οργή σου και να πας παρακάτω.

Τοξότης – Ο Κρεμασμένος (Ανάποδα)

Έρχονται μεγάλες αλλαγές στο ερωτικό πεδίο. Αλλά έρχεται και μεγάλος εσωτερικός φόβος. Ενώ θα ήθελες να παραδοθείς στον έρωτα και να αφεθείς απόλυτα, δεν μπορείς να πετάξεις από επάνω σου την γνώμη των τρίτων για το ποιον έχεις πλάι σου. Καλό είναι να φροντίζεις την εικόνα σου, αλλά στον έρωτα αυτά τα πράγματα δεν έχουν θέση και χώρο. Πήγαινε με την καρδιά σου, όχι με τις κοινωνικές επιταγές.

Αιγόκερως – Ο Ιεροφάντης (Ανάποδα)

Υπάρχει κάποιο ισχυρό αλλά αφανές ακόμα πρόβλημα στην σχέση σου. Κάποιος άνθρωπος που εσύ τον σέβεσαι προσπαθεί να βλάψει το ερωτικό κομμάτι της ζωής σου, ακόμα και θεωρώντας ότι κάνει κάτι για το καλό σου. Προστάτεψε τις προσωπικές σου σχέσεις και μην αφήνεις άσχετους ουσιαστικά ανθρώπους να έχουν  γνώμη για το πώς θα κινηθείς εσύ ερωτικά. Σε κανέναν δεν πέφτει λόγος τι κάνεις εσύ στην ζωή σου.

Υδροχόος – Ο Θάνατος  (Ανάποδα)

Βαθιά μέσα στην ψυχή σου έχει αρχίσει και αναδύεται η ανάγκη για μια μεγάλη μεταλλαγή στην σχέση σου σου φτάνει έως και τον χωρισμό. Αν και ακόμα τα σημάδια είναι λίγα θα πρέπει να εργαστείς μαζί με τον σύντροφό σου για να το σώσετε το πράγμα. Φυσικά αν δεν υπάρχει λόγος ουσιαστικός να είναι σε μια σχέση το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να την τελειώνεις με ευγενικό τρόπο και να πας παρακάτω.

Ιχθείς – Ο Τρελός

Σε κλωθογυρνάει αυτή η κάρτα, εμφανίζεται συχνά. Έχεις την ανάγκη από ένα καινούριο και συναρπαστικό φλερτ είτε είσαι σε σχέση είτε όχι. Μπορεί ανά πάσα στιγμή μέσα στην ημέρα να βρεθείς κοντά με έναν άνθρωπο που θα συναρπάσει τόσο πολύ ώστε να νιώσεις κυριολεκτικά τον κεραυνοβόλο έρωτα. Όλα καλά, αρκεί να θυμάσαι ότι δεν πρέπει να δίνεις πολύ θάρρος σε ανθρώπους που δεν γνωρίζεις, ακόμα κι αν νιώθεις ξαφνικό έρωτα. 

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-5-2017

Κριός – Η Αρχιέρεια (Ανάποδα) Φόβοι ανασφάλειες και μια έλλειψη εσωτερικής φωνής και καθοδήγησης δεν σου επιτρέπουν σήμερα να νιώθεις...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-4-2017

Κριός – Η Κρίση (Ανάποδα) Νιώθεις βαθιά μέσα σου ότι η σχέση σου και η ερωτική σου ζωή έχουν πάρει λάθος δρόμο. Ίσως και να θεωρείς ότι...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-3-2017

Κριός – Ο Ήλιος (Αντεστραμμένο) Ενώ το νιώθεις ότι έχει έρθει ο καιρός να πάρεις και να δώσεις όλα αυτά που για καιρό έχεις ποθήσει στον...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-3-2017

Κριός – Εννέα των Κυπέλλων Μια ισχυρή αυτοπεποίθηση και μια αίσθηση ότι ξέρεις τι θέλεις στον έρωτα θα σου χαρίσει μια πανέμορφη ημέρα....

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-3-2017

Κριός – Ο Κρεμασμένος Έχεις την διάθεση να ασχοληθείς ερωτικά με μια σχέση που μπορεί οι άλλοι να την κρίνουν ως παράλογη. Δεν σε...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...