Σαββατοκύριακο Αγάπης 20/05 – 21/05/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 20/05 – 21/05/2017
<p>Κριός

Οι επικοινωνίες μπορεί να είναι κάπως συγκεχυμένες, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει κάποια απογοήτευση αν αποφασίσετε να φλερτάρετε, αλλά μπορείτε να καλύψετε οποιαδήποτε πιθανά ζητήματα εάν χρησιμοποιήσετε τη διάνοιά σας για να αξιολογήσετε τις συναισθηματικές σας απαντήσεις. Μπορείτε να διασκεδάσετε και να απολαύσετε τον εαυτό σας, αν η ευκαιρία το επιτρέπει, αλλά αποφύγετε την επιείκεια. Είστε μόνοι; Κάποιος μπορεί να αγγίξει την καρδιά σας, αλλά δεν επηρεάζεται από εξωτερικές γοητείες.

Ταύρος

Μπορεί να σας αρέσει όταν κάποιος είναι λίγο πολύ άμεσος για το γούστο σας αυτό το διήμερο. Μπορεί επιτέλους να είστε σχετικά χαλαροί και το γενναιόδωρο πνεύμα σας μπορεί να σας παροτρύνει να  δώσετε στους άλλους το πλεονέκτημα της αμφιβολίας. Αυτό είναι αξιέπαινο, αλλά μην είστε πολύ πρόθυμοι να αλλάξετε τη γνώμη σας για να ευχαριστήσετε τους άλλους. Μιλώντας για συναισθήματα, αν είστε μόνοι, κάποιος ευχάριστος άνθρωπος μπορεί να εισέλθει στο οπτικό σας πεδίο.

Δίδυμοι

Εάν είστε ένας τυπικός Δίδυμος που αγαπάτε να συνομιλείτε, πρέπει να είστε λίγο προσεκτικοί αν είστε έξω με τους φίλους σας αυτό το διήμερο, καθώς μια τυχαία παρατήρηση που κάνετε σχετικά με το αγαπημένο σας πρόσωπο θα μπορούσε να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Από την άλλη πλευρά, εάν είστε μόνοι, θα μπορούσατε να κερδίσετε την προσοχή κάποιου που θα βρείτε φυσικά ελκυστικό. Ωστόσο, αν δεν θέλετε μια βραχυπρόθεσμη σύνδεση, θυμηθείτε ότι πρέπει να επικεντρωθείτε σε πολλά επίπεδα.

Καρκίνος

Είτε είστε ζευγάρι είτε είστε μόνοι, ένα κύμα από την Αφροδίτη που μπορεί να διαρκέσει αρκετές μέρες θα σας εμπνεύσει για να διακοσμήσετε την αγάπη σας σαν να είναι η φωλιά σας. Προσοχή, πρέπει να διασφαλίσετε ότι το δημιουργικό σας φινίρισμα και όποια έκπληξη κάνετε στο ταίρι σας δεν υπερβαίνει τον προϋπολογισμό σας. αν είστε αδέσμευτοι ένας συνάδελφος από τον χώρο εργασίας θα μπορούσε να προσελκύσει τα μάτια σας, και αν το συναίσθημα είναι αμοιβαίο θα μπορούσε να αποδειχθεί μια συμπάθεια γεμάτη από ευχαρίστηση.

Λέων

Θα θελήσετε να απολαύσετε το καλύτερο που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά με το ταίρι σας αυτό το διήμερο, αλλά προσπαθήστε να μην κάνετε φαντεζί έξοδα, ειδικά αν σκοπεύετε να περιποιηθείτε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Εάν τα πράγματα δεν έχουν πάει καλά πρόσφατα, προσπαθήστε να αποφύγετε την υπερβολή και να ξεκουραστείτε. Από την άλλη πλευρά, η Αφροδίτη και ο Δίας στέλνουν κάποια ωραία ενέργεια που μπορεί να βοηθήσει σε θέματα σχέσεων.

Παρθένος

Είστε μια πνευματική ψυχή που είναι τυχερή αυτό το διάστημα, καθώς θα μπορούσατε να είστε σοφοί, να μετριάσετε τα συναισθήματά σας με το δώρο σας για ρεαλισμό και να κάνετε το διήμερό σας να τρέξει λίγο πιο ομαλά. Εάν κάποιος σύντροφος προσφέρει κάποια εποικοδομητική κριτική, προσπαθήστε να το πάρετε με ευγενικό πνεύμα, ακόμα κι αν ο τρόπος που θα σας απευθύνει αυτήν την κριτική φαίνεται λίγο αδέξιος.

Ζυγός

Εάν έχετε έναν σύντροφο κοντά σας, μπορεί να έχετε κάποια σύγχυση αν κάνετε μια απροσδόκητη ανακοίνωση, αν σχολιάσετε κάτι ή αν δράσετε εκτός χαρακτήρα. Προσπαθήστε να εξηγήσετε τη ρίζα του προβλήματος και όχι να αντιδράσετε αμέσως. Αν είστε αδέσμευτοι, ως διπλωμάτης του ζωδιακού κύκλου πιθανότατα θέλετε να εξομαλύνετε τις διαφορές, αλλά μην συμβιβαστείτε με τις απόψεις σας για να κρατήσετε την προσοχή κάποιου, όσο πανέμορφα κι αν νιώθετε μαζί του.

Σκορπιός

Η ζωή και ο έρωτάς σας μπορεί να απαιτήσει λίγη προσεκτική διαπραγμάτευση. Μπορεί να χρειαστεί να πείτε τις απόψεις σας, αλλά προσπαθήστε να είστε λεπτότεροι στο πώς θα πετύχετε να περάσετε τις απόψεις σας. Αν είστε μόνοι μην εκπλαγείτε αν αλλάξετε γνώμη για κάποιον, με τους πλανήτες στην τρέχουσα θέση τους, πιθανόν να είστε σε κατάσταση ροής. Έτσι, ένα νέο πρόσωπο που θα βρείτε ιδιαίτερα ελκυστικό θα μπορούσε να σας αλλάξει τις απόψεις σας.

Τοξότης

Μπορεί να χρειαστεί να συμβιβαστείτε σε ορισμένα ζητήματα, αλλά μην αποφύγετε την ήρεμη σταθερότητα εάν αυτό είναι απαραίτητο. Οι επικοινωνίες μπορούν επίσης να χρειαστούν κάποιο προσεκτικό χειρισμό, καθώς τα μηνύματα μπορούν να μπερδευτούν και να σας φέρουν σύγχυση. Αν είστε μόνοι και έχετε τη διάθεση να κοινωνικοποιηθείτε, ίσως να είστε ευχαριστημένοι από κάποιον που βλέπετε στο πλήθος.

Αιγόκερως

Όποιες και αν είναι οι φιλοδοξίες σας αυτή τη στιγμή, ίσως να αισθανθείτε σαν να έχετε μια περίοδο μακριά από αυτούς που αγαπάτε και ίσως γυρίσετε προς τα μέσα, καθώς σκέφτεστε τα συναισθήματά σας. Εάν αποφασίσετε να το κάνετε αυτό και εφαρμόσετε κάποια λογική, μπορεί να καταλήξετε σε κάποια συμπεράσματα τα οποία μετατρέπουν τις ιδέες σας γύρω σας από τις σχέσεις σας. Ένας σημαντικός θαυμαστής θα μπορούσε να προσελκύσει το ενδιαφέρον σας, αν είστε μόνοι.

Υδροχόος

Είστε γνωστοί για τη διάνοιά σας. Χρησιμοποιήστε αυτό το μεγάλο δώρο για να αξιολογήσετε τι συμβαίνει γύρω από σας αντί να βασίζεστε σε συναισθήματα. Μπορεί να βρείτε τη στάση σας σε μια αλλαγή της συναισθηματικής σας κατάστασης, κάπως υπερβολικά χρωματισμένη από συναίσθημα. Κάποιος που έχει ήδη τραβήξει την προσοχή σας με την εμφάνισή του θα μπορούσε να γίνει ακόμα πιο ελκυστικός όταν συνειδητοποιήσετε πόσο ενδιαφέρουσα είναι η συνομιλία σας.

Ιχθείς

Μια ευέλικτη προσέγγιση σε ορισμένες απροσδόκητες αλλαγές ή μια ανακοίνωση μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη. Μην ντρέπεστε να εκφράσετε την άποψή σας, ακόμα κι αν κανονικά έχετε την τάση να μένετε πίσω. Κάποιος μυστηριώδης νέος άνθρωπος μπορεί να προκαλέσει τη φαντασία σας και να σας ανανεώσει την αγάπη σας για το μυστήριο. Μπορείτε να αντισταθείτε σε μια απόκρυφη σχέση Ιχθείς;

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Σαββατοκύριακο Αγάπης 13/1-14/1/2018

Σαββατοκύριακο Αγάπης 13/1-14/1/2018

Σαββατοκύριακο Αγάπης 13/1-14/1/2018

Κριός Το σαββατοκύριακο μπροστά είναι συναισθηματική στιγμή για εσάς, αλλά όχι κατ 'ανάγκη τον τρόπο που θα περιμένατε. Τα...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 3/06 – 4/06/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 3/06 – 4/06/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 3/06 – 4/06/2017

Κριός Η περιέργεια είναι το φυτίλι στο κερί και η περιέργειά σας θα σας φέρει το καλύτερο δώρο αυτό το ΣΚ. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 23/24-4-2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 23/24-4-2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 23/24-4-2017

Κριός Αυτό το διήμερο θα είστε πολύ διπλωματικοί και ευχάριστοι, έτσι θα μπορέσετε να λύσετε μια παρεξήγηση με ένα άτομο φιλικό σας και...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 29/30-11-2014

Σαββατοκύριακο Αγάπης 29/30-11-2014

Σαββατοκύριακο Αγάπης 29/30-11-2014

Το σαββατοκύριακο που είναι μπροστά μας συμπίπτει ακριβώς με το τέλος του Νοεμβρίου και θα μπορούσε να είναι μια γιορτή που θα μας...

Ερωτικό Σαββατοκύριακο 18/19-10-2014

Ερωτικό Σαββατοκύριακο 18/19-10-2014

Ερωτικό Σαββατοκύριακο 18/19-10-2014

Μέσα στο σαββατοκύριακο αυτό η Αφροδίτη πλησιάζει κι άλλο τον Άρη, καθώς ολοκληρώνεται η όψη εξαγώνου μεταξύ τους και αυτό θα κάνει την...