Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 28-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 28-5-2017
<p>Κριός – Το Αστέρι

Το Αστέρι λάμπει με ελπίδα και σιγουριά. Υπόσχεται την ερωτική χαρά και την ομορφιά, συχνά απομακρυσμένες από τις καθημερινές συνήθειες. Τα πιο γλυκά συναισθήματα και οι καλύτερες τέχνες αναπτύσσονται όπου το Αστέρι προσφέρει έμπνευση και χαρίζει ιδιαίτερη λαμπρότητα.

Ταύρος – Ο Μάγος

Οι ικανότητες του Μάγου είναι πολλαπλές. Χρησιμοποιεί όλα τα στοιχεία για να φτάσει στα άκρα του. Η πυρκαγιά, ο αέρας, το νερό και η Γη συμβολίζονται στα Ταρώ με ράβδους, σπαθιά, κύπελλα και νομίσματα. Μεταξύ αυτών ο Μάγος επιλέγει τα εργαλεία του για να συνεχίσει με επιτυχία τα σχέδιά του. Έτσι κι εσείς έχετε πολλά όπλα γοητείας σήμερα.

Δίδυμοι – Η Αυτοκράτειρα

Απολαύστε τις μέρες σας και θα έχετε ικανοποίηση σε ό, τι κάνετε. Μην απελπίζεστε, αν η κατάστασή σας φαίνεται συγκλονισμένη αυτή τη στιγμή. Όπως η αυτοκράτειρα, μπορείτε να προσελκύσετε νέο πνευματικό και ερωτικό πλούτο με συνετές αποφάσεις και σταθερή πίστη στη δύναμή σας.

Καρκίνος – Πέντε των Πεντάκτινων (Αντεστραμμένο)

Ν α είστε προσεκτικοί σε ό, τι κάνετε. Ακόμα και η εμπιστοσύνη μπορεί να σας οδηγήσει στο σκοτάδι. Παρακολουθήστε την εξέλιξη του περιβάλλοντός σας μέχρι να μάθετε τα πάντα σχετικά με τον μηχανισμό της σχέσης σας. Προπονηθείτε για τους στόχους σας μόνο αφού βεβαιωθείτε ότι οι προσπάθειές σας θα στεφθούν με επιτυχία.

Λέων – Άσσος των Ξιφών

Ζήστε συνειδητά, ενεργήστε συνειδητά, αισθανθείτε συνειδητά. Ο άσσος των σπαθιών είναι το κλειδί για την σαφή κατανόηση. Ποτέ μην ξεχνάτε ότι αυτή η ενέργεια πρέπει να ακολουθήσει τη γνώση αν κατευθύνεστε για αλλαγές στον έρωτα.

Παρθένος – Έξι των Πεντάκτινων

Αναλύστε την κατάστασή σας προτού ξεκινήσετε να παίζετε ερωτικά παιχνίδια. Ειδικά εάν ο χρόνος πιέζει θα πρέπει να παραμείνετε ήρεμοι και να αποφύγετε εξάρσεις. Εάν προγραμματίζετε τα βήματά σας με προσοχή, θα υπάρξει ευημερούσα τελείωση στις προσπάθειές σας.

Ζυγός – Οκτώ των Πεντάκτινων

Ένα κεφάλαιο στον έρωτα θα κλείσει με επιτυχία. Υπάρχει χρόνος για να γιορτάσετε την πρόοδο και να αντικαταστήσετε την εργασία με την απόλαυση. Μετά την εξάντληση και την προσπάθεια θα ακολουθήσει μια φάση ανταμοιβής, προκειμένου να ενσταλάξει η χαρά στην επιτυχημένη πορεία της σχέσης σας.

Σκορπιός – Ακόλουθος των Ξιφών

Σε συναισθηματικά ζητήματα πρέπει να ακολουθήσετε τον Ακόλουθο των Ξιφών μόνο με μεγάλη προσοχή. Ευνοεί την εκδίκηση και στερείται ευαισθησίας. Εάν - από την άλλη πλευρά - χρειάζεστε πρακτική ή λογική πρόοδο η βοήθεια του είναι ανεκτίμητη.

Τοξότης – Ντάμα των Κυπέλλων (Αντεστραμμένο)

Αποδεχτείτε τις μυριάδες διαφορετικές πτυχές της ψυχής σας και κατανοήστε τη σχέση τους με αυτούς που αγαπάτε. Συχνά χρειάζεται χρόνος για να κατανοήσετε τα αισθήματά σας - εάν αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας με αυτό τον τρόπο, η ανταμοιβή της Βασίλισσας των Κυπέλλων θα είναι άφθονη.

Αιγόκερως – Τέσσερα των Ξιφών (Αντεστραμμένο)

Προσπαθήστε να φτάσετε σε μια ασφαλή και σταθερή θέση στα ερωτικά σας θέματα. Δημιουργήστε την ελευθερία που χρειάζεστε για να ενεργήσετε ανεξάρτητα και να υπερασπιστείτε αυτή τη ζωτική ελευθερία. Εάν ξέρετε πού φτάνει η δική σας Εξουσία, μπορείτε να ζήσετε ελεύθεροι από το μίσος ή την αφοσίωση σύμφωνα με τη δική σας βούληση.

Υδροχόος – Δύο των Πεντάκτινων

Μην προσκολληθείτε σε ό, τι πρόκειται να περάσει. Επωφεληθείτε από την αλλαγή, γιατί υπάρχουν πολλά που πρέπει να κερδηθούν και να χαθούν. Καλωσορίστε τις νέες συνθήκες και βρείτε την προσέγγισή σας σε αυτές. Ακόμη και η απώλεια υλικών ή συναισθηματικών θησαυρών μπορεί να προσφέρει μια ευκαιρία για μια αλλαγή προς το καλύτερο.

Ιχθείς – Δύο των Κυπέλλων

Η ζωή και η αγάπη είναι μια αδιάσπαστη ενότητα. Δώστε την αγάπη σας χαρούμενα - και μην ντρέπεστε ποτέ να δεχτείτε την αγάπη που σας δίνεται. Η ανταλλαγή είναι ο μόνος τρόπος για να κρατήσει ζωντανή την αγάπη. Εάν η ειλικρίνεια παραμένει ισχυρή και κυρίαρχη, δεν υπάρχει περιθώριο απογοήτευσης. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 26-11-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 26-11-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 26-11-2017

Κριός – Ο Ιεροφάντης Έχετε ανάγκη από μία σχέση που να ας γεμίζει με σιγουριά. Αυτό δεν σας συμβαίνει συχνά, καθώς είστε παρορμητικό...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Κριός – Η Αυτοκράτειρα Αντίστροφα Μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι, ωστόσο η ερωτική σας διάθεση και τα συναισθήματα που τρέφετε για το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-6-2017

Κριός – Ο Τροχός της Τύχης Η μέρα σας φέρνει ελπίδα, ενθουσιασμό και ευκαιρίες. Μια από τις καλύτερες μέρες για να επιλύσετε τις...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-4-2017

Κριός – Η Κρίση (Ανάποδα) Νιώθεις βαθιά μέσα σου ότι η σχέση σου και η ερωτική σου ζωή έχουν πάρει λάθος δρόμο. Ίσως και να θεωρείς ότι...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Η πανάρχαια Μεγάλη Αρκάνα των ταρώ μας αποκαλύπτει και σήμερα τα μυστικά του έρωτα και της αγάπης. Πάμε μια βόλτα στα σύμβολα της ψυχής...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-2-2017

Είναι πολύ δυνατή η ημέρα για τον έρωτα και την αγάπη. Βαθιά συναισθήματα και καρμικές συναντήσεις με ανθρώπους που θα κληθούν να...