Ερωτικά Αστρολογικά Tips 30-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 30-5-2017
<p>Κριός

Δείχνετε ότι είστε ένα ήσυχο και ταλαντούχο άτομο. Είστε ένας από εκείνους τους ανθρώπους που αντανακλούν μπροστά σε μια δύσκολη κατάσταση, εμπνέοντας πάντα την εμπιστοσύνη και την ηρεμία στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Και αυτό σήμερα θα σας ευνοήσει στον έρωτα.

Ταύρος

Εσωτερικά είστε έτοιμοι για μια νέα κατάσταση ζωής, καταλαβαίνετε τέλεια τη σημασία που πρέπει να δώσετε σε ένα ναι το οποίο ίσως και να πρέπει να πείτε σήμερα. Αυτό δείχνετε, αυτό το σίγουρο πρόσωπο με την ησυχία και την σιγουριά σας ότι ξεκινάτε ένα νέο μονοπάτι.

Δίδυμοι

Σήμερα, η επιτυχία σε όλα τα ερωτικά θέματα είναι στο πλευρό σας. Δεν πρέπει να μεταφέρετε πόνο ή αναμνήσεις από το παρελθόν. Εάν πρέπει να συγχωρήσετε, να το κάνετε και να θεραπεύσετε την καρδιά σας, σήμερα όλα είναι επιτυχία και φως.

Καρκίνος

Η ακραία εσωστρέφεια και η σύνεση δεν σας επιτρέπουν να επικοινωνείτε ευχάριστα και ανοιχτά σε οποιοδήποτε επίπεδο. Η ημέρα σας προτείνει να είστε πιο δεκτικοί και πιο επικοινωνιακοί για να μοιραστείτε τη μεγάλη σοφία που έχετε, η οποία μαζί σας επιτρέπει να αντιμετωπίζετε διαφορετικά είδη ερωτικών καταστάσεων.

Λέων

Περνάτε μια στιγμή κατά την οποία η αντιμετώπιση όλων των φόβων σας θα μπορούσε να είναι μια πρόκληση. Εξοικειωθείτε με τους κρυμμένους φόβους, τις κατηγορίες, τα προσωπικά σας εμπόδια και τα πράγματα που κρύβονται στο ασυνείδητο μυαλό σας, έτσι ώστε να ακολουθείτε τα ένστικτά σας και προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε την καρδιά σας περισσότερο παρά το μυαλό.

Παρθένος

Βγαίνετε από μια περίοδο κατά την οποία έπρεπε να λάβετε αποφάσεις που σας έφεραν ικανοποιήσεις και έχετε δει ότι ήταν οι σωστές αποφάσεις. Έχετε καταφέρει να βρείτε αρμονία και εσωτερική ειρήνη που σας κρατούν τώρα ήρεμους και ισορροπημένους με μια ζωή στην οποία αισθάνεστε ότι οι πόρτες για να μπείτε σε νέες σχέσεις είναι απλά ανοιχτές.

Ζυγός

Οι αλλαγές ήταν μέρος της ανάπτυξης σας. Ωστόσο, όλες οι αλλαγές κατευθύνονταν σε μονοπάτια ανάπτυξης ή για να επιτευχθούν μεγάλα βήματα, οπότε τώρα οι αλλαγές δεν είναι εμπόδια που σας φοβίζουν και σας αποτρέπουν να συνεχίσετε να μαθαίνετε πράγματα μέσω της αγάπης.

Σκορπιός

Θα είστε υπεύθυνοι για τους κανόνες και τα πρότυπα στην σχέση σας. Επίσης, η ημέρα υποδεικνύει ότι θα έχετε την υποστήριξη ενός ισχυρού ατόμου στον τομέα της αγάπης σας και επίσης έχετε τον νου σας σε έναν μεγαλύτερο άνθρωπο που χαρακτηρίζεται από πατροπαράδοτα ανακλαστικά και παίζει ρόλο στις σχέσεις σας.

Τοξότης

Πραγματοποιείτε μια εσωτερική διαδικασία στην οποία θα πρέπει να μάθετε να παραμένετε σιωπηλοί όταν χρειάζεται και να είστε πιο προσεκτικοί όταν είστε κομμάτι από μια σχέση, από έναν έρωτα για να δώσετε περιθώρια στους άλλους.

Αιγόκερως

Αισθάνεστε ότι έχετε μεγαλύτερες ικανότητες από ό, τι ο σύντροφός σας, και ίσως να έχετε δίκιο. Η ημέρα σας ενθαρρύνει να μην έχετε μια αυταρχική στάση όμως  που θα μπορούσε να μειώσει εκείνους που αγαπάτε.  

Υδροχόος

Το περιβάλλον σας είναι αρμονικό, εκπληκτικό, όμορφο και περιβάλλεστε από ανθρώπους με κρυστάλλινη και καθαρή ψυχή. Οι άνθρωποι γύρω σας, σας βλέπουν σαν κάποιον στον οποίο μπορούν να εμπιστευτούν, κάποιον που έχει όμως ταυτόχρονα και ερωτισμό και είναι πολύ πνευματικός.

Ιχθείς

Οι ελπίδες σας απευθύνονται σε ένα πολύ συγκεκριμένο άτομο. Θέλετε να κάνετε ένα ταξίδι για να κατακτήσετε αυτό το ρομαντικό αίσθημα που σας συνεπαίρνει. Αισθάνεστε σίγουροι, βαθιά μέσα σας, επειδή ξέρετε ότι έχετε την ικανότητα να χειρίζεστε καταστάσεις, να κρατάτε τον έλεγχο και να ξεπερνάτε τα εμπόδια που μπορεί να εμφανιστούν.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 7-5-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 7-5-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 7-5-2018

Ακόμη δεν είστε σίγουροι ούτε καν εσείς για το τι αισθάνεστε, για το άτομο που έχετε δίπλα σας.

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 13-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 13-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 13-4-2018

Αυτήν την εποχή, που τα αστρολογικά αποδίδουν τα καλύτερα στο ζώδιο σας, εσείς τολμήστε τις αλλαγές που

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 23-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 23-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 23-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ξέρετε πολύ καλά εσείς από νέα ξεκινήματα. Ε, τώρα, ένα νέο ξεκίνημα έχουμε αστρολογικά και εσείς είσαστε από...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 22-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 22-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 22-10-2017

Κριός Να είστε πολύ πιο σίγουροι γα τον εαυτό σας αυτή τη στιγμή καθώς είσαστε από τους πιο ευνοημένους ως προς το να κάνετε την κίνησή...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-7-2017

Κριός Η διαίσθησή σας θα μπορούσε να σας λέει ότι ένα δράμα κρύβεται εκεί που υπάρχουν υποθέσεις συναισθηματικές, αλλά μπορεί να...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 3-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 3-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 3-7-2017

Κριός Η σημερινή αστρική διαμόρφωση φέρνει μαζί της μια τέλεια ευκαιρία για να μάθετε περισσότερα για κάποιον σύντροφο. Θα μπορούσε να...