Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 13-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 13-6-2017
<p>Κριός

Βρίσκεστε στο τέλος ενός κύκλου, αλλά όχι αρκετά ακόμα. Αλλά σίγουρα μπορείτε να αισθανθείτε την ενέργεια που αρχίζει σήμερα. Σήμερα ο Υδροχόος Σελήνη στο ενδέκατο σπίτι των ομάδων σας θα σας βοηθήσει να νιώσετε ανυψωμένοι σε ομαδικές ρυθμίσεις ή να επικεντρωθείτε σε μερικούς μεγάλους στόχους καθώς θα κλείσετε ένα κεφάλαιο στη ζωή σας.

Ταύρος

Η δουλειά είναι μια τεράστια εστίαση για εσάς σήμερα, και φέρετε μερικά οράματα στη ζωή στο χώρο εργασίας. Όταν το κάνετε, θα μπορούσατε να πάρετε μια μικρή ώθηση της φήμης ή της αναγνώρισης, όπως ο Υδροχόος Σελήνη στο δέκατο οίκο σας σας εμπνέει να φέρετε μερικές έξυπνες ιδέες για να εργαστείτε σήμερα. Πρόκειται να ακολουθήσετε αυτήν την ενέργεια σήμερα. Θα μπορούσατε ακόμη να κερδίσετε μερικούς οπαδούς σήμερα.

Δίδυμοι

Έχετε τον Υδροχόο Σελήνη στο ένατο οίκο των εξωτερικών υποθέσεων σήμερα, επίσης το οίκο σας των μεγάλων οραμάτων. Αυτό αποτελεί μια πραγματική ευκαιρία για εσάς να επικεντρωθείτε σε μερικά μεγάλα όνειρα σήμερα ή σε κάποια μεγάλη απόστασης. Ο Υδροχόος Σελήνη σας εμπνέει να είστε λογικός με αυτό που συμβαίνει σήμερα. Θα μπορούσατε επίσης να πάρετε κάποια καλά νέα από μακριά σήμερα. Πρέπει να παραμείνετε σαφώς επικεφαλής.

Καρκίνος

Ο Υδροχόος Σελήνη στο όγδοο οίκο σας με κοινούς πόρους και οικειότητα σας βοηθά να πάρετε λογική σε θέμα συνεργασίας σήμερα. Επικεντρωθείτε σε αυτό, σε αντίθεση με όποιον μπορεί να σας οδηγήσει στην ανταγωνιστική πλευρά. Αυτή δεν είναι η ενεργητική εξουσία, και είστε επιρρεπείς στο να είσαστε επικηρυγμένοι. Σήμερα δεν πρόκειται να οδηγήσετε με την καρδιά σας, αλλά χρησιμοποιώντας τις ιδέες του κουτιού για να κάνετε βελτιώσεις. Μια μεγάλη αλλαγή έρχεται. Διατηρήστε τις θερμοκρασίες σας δροσερές τις επόμενες μέρες.

Λέων

Εξακολουθείτε να έχετε Σελήνη Υδροχόο στο έβδομο οίκο των μακροπρόθεσμων συνεργασιών σας και μάλλον σκεφτόμαστε τον ρομαντισμό σήμερα. Είναι μια μεγάλη μέρα για να απολαύσετε κάποια έξυπνη ενέργεια όταν πρόκειται για αγάπη και μακροπρόθεσμο ρομαντισμό. Ένας ασυνήθιστος ρομαντισμός μπορεί να είναι μόνο η θεραπεία για σήμερα. Η δύναμη της κίνησης της σημερινής σχέσης θα μπορούσε να σας μεταφέρει πολύ μακριά, και θα μπορούσε να μοιάζει με κάτι που δεν έχετε ξαναζήσει ποτέ.

Παρθένος

Εξακολουθείτε να έχετε το Σελήνη Υδροχόου στο έκτο οίκο της εργασίας σας και τις λεπτομέρειες. Αυτό σας δίνει μια ενδιαφέρουσα ευκαιρία να φέρετε μέρος της ιδιοφυΐας σας στο χώρο εργασίας ή στην καθημερινή σας δομή και ρουτίνα. Βρείτε καινοτόμες λύσεις για τα προβλήματα της ημέρας σας σήμερα. Οι αλλαγές που ενεργοποιήσατε σήμερα μπορεί να είναι το είδος που σας μεταφέρει από τη ζώνη άνεσής σας. Και δεν υπάρχει τίποτα που αγαπάτε περισσότερο από το να σκέφτεστε έξω από το κουτί.

Ζυγός

Το σύμπαν σας κόβει σήμερα ένα διάλειμμα από τη σοβαρή ενέργεια της εβδομάδας. Εξακολουθείτε να έχετε τη Σελήνη Υδροχόος αυτή τη στιγμή, και στο πέμπτο οίκο σας από τις απολαύσεις και τη διασκέδαση. Αυτό είναι καλό για το ρομαντισμό. Αλλά αν δεν αισθάνεστε αγάπη σήμερα, μπορείτε απλά να διασκεδάσετε. Είναι μια μέρα όπου δεν πρέπει να σκέφτεστε πάρα πολύ, και απλά αφήστε τα μαλλιά σας κάτω και να απολαύσετε τη ζωή, με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Σκορπιός

Ο Υδροχόος Σελήνη βρίσκεται ακόμα στο τέταρτο οίκο σας με ρίζες σήμερα και σας καλεί να εστιάσετε στο σπίτι και στην οικογένεια. Φέρνετε μια πνευματική προσέγγιση στα θέματα της οικογένειάς σας σήμερα. Αισθάνεστε επίσης πολύ ιδεαλιστικά για την οικογένειά σας και τη ζωή στο σπίτι σήμερα. Είναι μια υπέροχη μέρα να κάνεις κάτι ασυνήθιστο για την οικογένειά σου. Ή απλά να είστε δημιουργικοί σε μια λύση έξω από το κουτί όταν πρόκειται για ένα οικογενειακό θέμα.

Τοξότης

Έχεις τη Σελήνη Υδροχόου στο τρίτο οίκο της επικοινωνίας για μια ακόμα μέρα. Αυτό θα σας δώσει όλη την ενέργεια που χρειάζεστε για να βρείτε μερικούς έξυπνους τρόπους επικοινωνίας με τις τολμηρές και καινοτόμες ιδέες σας σήμερα. Βάλτε τον εαυτό σας έξω με μερικές νέες ιδέες ή επικοινωνία. Να είστε δημιουργικοί και να σκεφτείτε από το κουτί. Τότε θα συνδεθείτε με τους σωστούς ανθρώπους και θα τους ακούσετε και εσείς.

Αιγόκερως

Σήμερα εξακολουθείτε να είστε πολύ επικεντρωμένος στα χρήματα. Και παρόλο που παίρνετε ένα μικρό διάλειμμα από το Σύμπαν σήμερα, έχετε μερικές υπέροχες ευκαιρίες να δημιουργήσετε μια ωραία αλλαγή στις οικονομικές υποθέσεις. Επικεντρωθείτε σε έξυπνους τρόπους να φέρετε περισσότερα εισοδήματα σήμερα. Ο Υδροχόος Σελήνη στο οίκο χρήματός σας έχει μερικές μεγάλες ιδέες για να εξερευνήσετε με τον τρόπο αυτό σήμερα, που θα μπορούσε να κάνει κάποια σοβαρή τράπεζα για σας! Πρέπει να είστε αρκετά γενναίοι για να δοκιμάσετε κάτι νέο.

Υδροχόος

Είναι μια καλή ημέρα να είσαι εγωιστής. Ο πολύ ψυχικός Υδροχόος Σελήνη είναι στο πρώτο σας οίκο του Εαυτού. Ακολουθήστε το ένστικτό σας σήμερα, γιατί η Σελήνη στο πρώτο σας οίκο σίγουρα ενισχύει το ένστικτό σας με έναν τρόπο που δεν μπορείτε να βρείτε σε μια συνηθισμένη μέρα. Σας δίνει όλες τις σωστές ενδείξεις που θα ακολουθήσετε σήμερα, οπότε μην φοβάστε να τοποθετήσετε τον πρώτο αριθμό σήμερα. Αυτή είναι η πρώτη δραστηριότητα του σπιτιού. Αυτό θα σας φέρει μια υπέροχη αλλαγή όταν το κάνετε.

Ιχθύς

Το Σύμπαν σάς προσφέρει ένα διάλειμμα σήμερα, αλλά ασχολείσαι και με κάποια βαριά ενέργεια αλλαγής. Έχεις το Σελήνη Υδροχόο στο δωδέκατο σπίτι σου των τερματισμών σήμερα για μια ακόμα μέρα. Αυτό είναι απίστευτα καρμική ενέργεια, αλλά είναι επίσης βαριά ενέργεια συναισθηματικά. Αισθανθείτε μια μεγάλη αλλαγή και γνωρίζετε ότι είναι για το υψηλότερο καλό σας. Οι μεγάλες αλλαγές που έρχονται είναι καλές. Σήμερα συνοδεύεται και από τον δωδέκατο άγγελο κηδεμόνα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-6-2017

Κριός Υπάρχει λίγο ασυνήθιστη ενέργεια στον αέρα για σας σήμερα, αλλά αισθάνεστε καλά γι 'αυτό. Η Σελήνη του Ζυγού στο έβδομο οίκο των...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-6-2017

Κριός Ο Καρκίνος Σελήνη στο τέταρτο οίκο σας των ριζών και των θεμελίων εσείς εστιάζετε σήμερα στα θέματα του σπιτιού και οι χορδές της...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-5-2017

Κριός Βρίσκεστε στο τέλος ενός κύκλου, αλλά όχι αρκετά εκεί ακόμα. Αλλά σίγουρα μπορείτε να αισθανθείτε την ενέργεια που αρχίζει σήμερα....

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 3-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 3-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 3-5-2017

Κριός Υπάρχει μια πληθώρα συναισθημάτων στο παιχνίδι σήμερα, και πολλή ενέργεια προκαλεί σύγχυση. Ο ήλιος σχηματίζει ένα φύλο με τον...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 19-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 19-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 19-4-2017

Κριός Υπάρχει κάποια σοβαρή ενέργεια μέσα στην ημέρα σήμερα, και διαισθητικά μπορείτε να το αισθανθείτε αυτό. Είστε στο τέλος του...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-2-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-2-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-2-2017

Κριός Σίγουρα μπορείτε να νιώσετε την ενέργεια που αρχίζει, καθώς η ενέργεια της Νέας Σελήνης αρχίζει σήμερα. Η Νέα Σελήνη δεν θα...