Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-6-2017
<p>Κριός – Εννιά των Σπαθιών

Τα Εννέα Σπαθιά αντιπροσωπεύουν την πολεμοχαρή δύναμη του στοιχείου του Αέρα στον υψηλότερο βαθμό. Ακόμη και σε μια δύσκολη κατάσταση ποτέ δεν θα παραδώσει, θα αγωνιστεί πάντα για τις πεποιθήσεις του. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα συμβιβασμού, υπάρχει κίνδυνος αυτοκαταστροφής. Αυτό σημαίνει κίνδυνο στις σχέσεις σας.

Ταύρος – Εννιά των Ράβδων

Εάν αισθάνεστε σίγουροι, ετοιμαστείτε για αντιπαράθεση στον έρωτα. Μερικές φορές ο αγώνας δεν μπορεί να αποφευχθεί και θα πρέπει να είστε έτοιμοι για αυτό. Ωστόσο, εάν είστε αδύναμοι, σκεφτείτε προσεκτικά την κατάστασή σας, για να αποφύγετε επικίνδυνη οργή.

Δίδυμοι – Το Αστέρι

Το Αστέρι λάμπει με ελπίδα και ερωτική σιγουριά. Υπόσχεται τη χαρά και την ομορφιά, συχνά απομακρυσμένες από τις καθημερινές εμπειρίες. Τα πιο γλυκά συναισθήματα και οι καλύτερες τέχνες αναπτύσσονται όπου το Αστέρι προσφέρει έμπνευση. Το φως του χαρίζει ιδιαίτερη λαμπρότητα στις σχέσεις σας.

Καρκίνος – Ντάμα των Πεντάκτινων

Μην περιορίζετε την ερωτική δημιουργικότητά σας. Συχνά οι εξαιρετικές λύσεις σας επιτρέπουν να προχωρήσετε. Το σημερινό άνοιγμα προτείνει τις πιο κομψές ιδέες. Όσον αφορά τα συναισθηματικά θέματα η Ντάμα των Πεντάκτινων είναι πάντα ένα πολλά υποσχόμενο σημάδι. Προσέξτε, γιατί διαφορετικά η έμπνευση θα περιοριστεί στα όνειρα.

Λέων – Η Υψηλή Ιέρεια

Όπως η σελήνη έτσι και η Ιέρεια ενσαρκώνει την ίδια την ιδέα της θηλυκότητας. Η λογική της δεν είναι ούτε κρύα ούτε γεμάτη υπολογισμό, αλλά τρυφερή και γεμάτη συγκίνηση. Ακολουθώντας την πορεία της ισορροπίας η ιέρεια δεν ανέχεται χάος και κρίση. Να είστε διαισθητικοί στον έρωτα.

Παρθένος – Η Σελήνη (Αντεστραμμένο)

Πάρτε χρόνο για να εξετάσετε τα πράγματα. Προσπαθήστε να δείτε περισσότερα από την προφανή λογική συλλογιστική και ακολουθήστε τη διαίσθησή σας. Το παράδειγμα της Σελήνης είναι επιτακτικό: αναγνωρίζει όχι μόνο το ασπρόμαυρο, αλλά όλες τις πολύχρωμες αποχρώσεις που χρωματίζουν τη ζωή μας, αλλά κάτω από ένα πέπλο.

Ζυγός – Ο Πύργος

Σαν προειδοποιητικός φωτισμός ο Πύργος ανακοινώνει γκρεμούς και ερωτικά προβλήματα. Η ουσία του είναι η χαοτική μεταμόρφωση, η αλλαγή χωρίς συμμετοχή, η δημιουργία μιας νέας τάξης. Ο μακροπρόθεσμος προγραμματισμός και η προσεκτική προετοιμασία αποδείχθηκαν άχρηστα, αφεθείτε κι όπου πάει.

Σκορπιός – Ο Θάνατος

Σκεφτείτε τον Θάνατο ως αγγελιοφόρο τυφλής τύχης. Μείνετε ήρεμοι και προσέχετε τα στοιχεία της σχέσης σας. Συχνά υπάρχει μια ηλιόλουστη μέρα μετά από μια γενναία θύελλα. Μην προσκολληθείτε στο παρελθόν - ζείτε για το μέλλον.

Τοξότης – Επτά των Κυπέλλων

Τα επτά από τα Κύπελλα είναι προάγγελος εσφαλμένων αποφάσεων και προμηνύει ατυχείς διασυνδέσεις και σχέσεις. Ανακοινώνει ένα ελάττωμα κρίσης. Όπου αυτή η δύναμη ασκεί επιρροή, η δύναμη της δυστυχίας παραμονεύει. Ο αναπροσανατολισμός είναι η θεραπεία που μπορεί να σταματήσει την παραπλανητική επιρροή.

Αιγόκερως – Ο Κόσμος (Αντεστραμμένο)

Δεύτερη ημέρα που έρχεται  Κόσμος στο ερωτικό σας ρίξιμο, αλλά αντεστραμμένος τώρα, προσοχή. Ένα πέπλο παραμορφώνει την αντίληψή σας για τον κόσμο που ξυπνά. Να είστε προσεκτικοί με την κρίση σας για να αποφύγετε τις δυσάρεστες εξελίξεις στις ρίζες τους. Ελέγχετε πάντα όλες τις δυνατότητες και ζητάτε αμερόληπτους φίλους για την ειλικρινή τους συμβουλή.

Υδροχόος – Ο Ιππότης των Πεντάκτινων

Η δύναμη και η ευελιξία είναι τα χαρακτηριστικά του Ιππότη των Πεντάκτινων. Λειτουργεί έξυπνα και με απεριόριστη εκτίμηση. Συνήθως οι υποθέσεις του εξελίσσονται δυνατά και ικανοποιητικά. Μόνο γλυκά συναισθήματα και ερωτικά σκιρτήματα λοιπόν σας περιμένουν, αν και μπορεί να συγχέετε ένα πρόσκαιρο συναίσθημα με κάτι πιο μόνιμο από καιρό σε καιρό.

Ιχθείς – Οι Ερωτευμένοι

Θα χαρείτε την αγάπη, την απόλαυση και την αντοχή σε όλα όσα θεωρείτε σημαντικά. Η βιαστική και απρόσεκτη συμπεριφορά όμως οδηγεί σε παρεξήγηση και δημιουργεί δυσπιστία. Να είστε ενήμεροι για τις δικές σας προτεραιότητες και να είστε σίγουροι για την ποιότητα των συναισθημάτων σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 25-11-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 25-11-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 25-11-2017

Κριός – Τρία των Ράβδων Κάποιες αμφιβολίες σας βασανίζουν γύρω από τις σχέσεις σας. Ξέρετε ότι έχετε καταφέρει πολλά, αλλά σας λείπει...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-3-2017

Κριός – Επτά των Ράβδων (Αντεστραμμένο) Είσαι σε κατάσταση άμυνας στον έρωτα. Ένα άτομο που μπορεί να έχει Άρη στον Λέοντα παίζει ένα...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-3-2017

Κριός – Ο Κρεμασμένος Έχεις την διάθεση να ασχοληθείς ερωτικά με μια σχέση που μπορεί οι άλλοι να την κρίνουν ως παράλογη. Δεν σε...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό!...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Είστε έτοιμοι για μια βαθιά βόλτα στον ερωτικό θησαυρό της ψυχής σας; Η μέρα είναι μια σκέτη πρόκληση και επιφυλάσσει και δώρα και...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...