Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 28-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 28-6-2017
<p>Κριός – Ο Μάγος (Αντεστραμμένο)

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε νέες ερωτικές περιπέτειες στη ζωή σας. Αυτή τη στιγμή, μπορείτε να συνειδητοποιήσετε πάλι τη ζωή και τη δημιουργική σας δύναμη. Μπορεί να έχετε μερικές καινοτόμες ιδέες και περιμένετε το σωστό χρόνο για να τις μετατρέψετε σε πραγματικότητα. Προκαλείστε να ασκείσετε την πληρέστερη έκταση της ενέργειας και των δυνατοτήτων σας για να συμβεί αυτό.

Ταύρος – Οκτώ των Πεντάκτινων (Αντεστραμμένο)

Μπορεί να σας ανατεθεί να εργαστείτε σε νέα έργα ή σε δύσκολα καθήκοντα, κι εκεί ακριβώς να γνωρίσετε έναν νέο άνθρωπο πολύ ενδιαφέροντα. Αλλά πρέπει να προσέχετε να μην κάνετε λάθη στον τρόπο που εκφράζεστε. Μην ανησυχείτε αν είστε καλά προετοιμασμένοι. Το αποτέλεσμα θα είναι ασφαλώς καλό.

Δίδυμοι – Πέντε των Κυπέλλων

Αυτή τη στιγμή, θα έχετε αυτοπεποίθηση, αλλά όχι πάρα πολύ. Για την αγάπη, θα νιώσετε χαλαροί και θα προτιμήσετε μια σχέση ως φίλο παρά ως σύντροφό σας. Εάν είστε μόνοι, αυτή η κάρτα λέει ότι είστε έτοιμοι να μιλήσετε με όλους, αλλά όχι να αναπτύξετε μια σχέση.

 

Καρκίνος – Δέκα των Πεντάκτινων

Η επιτυχία και η πληρότητα, είναι εδώ σε πρακτικό επίπεδο αλλά εάν έχετε πάρα πολλά υλικά αγαθά μπορούν να δώσουν αρνητικά αποτελέσματα και να προκαλέσουν απώλεια στην αγάπη. Αυτή είναι μια κάρτα εκατομμυριούχου. Καθώς εμφανίστηκε αυτή η κάρτα, θα έχετε οικονομική σταθερότητα, πολλά χρήματα και ακίνητα, αλλά προσέξτε τις σχέσεις σας.

Λέων – Η Δύναμη

Μην ανησυχείτε αν αισθάνεστε σε μια σοβαρή διάθεση και έχετε υποσχεθεί να βγείτε ραντεβού το απόγευμα. Η ενέργεια της ημέρας δείχνει ότι, αν και ολόκληρος ο τόνος σας μπορεί να είναι σκοτεινός, αυτό μπορεί να μην είναι τόσο κακό πράγμα. Μην αφήστε τη διάθεσή σας να σας εμποδίσει να βγείτε έξω και να απολαύσετε το βράδυ.

Παρθένος – Εννιά των Πεντάκτινων

Οι γενικές καταστάσεις θα αλλάξουν με θετικό τρόπο. Είστε χαρούμενοι και έχετε ασφαλέστερη ζωή. Για εργασία, έχετε την ευκαιρία να αυξήσετε το μισθό ή να αναλάβετε πρόσθετες ευθύνες. Για την αγάπη, δεν έχετε όμως τύχη αν είσαι μόνοι. Εάν είστε αφοσιωμένοι, μπορείτε να σχεδιάσετε το μέλλον σας με τον αγαπημένος σας ή ο σύντροφός σας είναι πλούσιος.

Ζυγός – Έξι των Σπαθιών

Τα πράγματα θα είναι θετικά και στο σωστό δρόμο. Εάν υπάρχουν ανεπίλυτες δυσκολίες, τείνουν να επιλυθούν με την πάροδο του χρόνου. Με το ταίρι σας, θα έχετε επαγγελματικά ταξίδια. Η σύγχυση στην σχέση σας θα μειωθεί σταδιακά. Μπορεί να έχετε επιχειρηματική επαφή μεταξύ σας. Η οικονομική σας κατάσταση θα βελτιωθεί θετικά. Μπορείτε να προγραμματίσετε να ταξιδέψετε για να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από κάθε σύγχυση.

Σκορπιός – Ο Ιεροφάντης

Για την αγάπη, πρέπει να αποδεχτείτε ότι, με βάση την τύχη σας, θα παντρευτείτε αργά ή θα έχετε έναν εραστή που είναι μεγαλύτερος από εσάς τουλάχιστον 10 χρόνια. Εάν είστε μόνοι, προσπαθήστε να εξετάσετε ένα ηλικιωμένο πρόσωπο, καθώς μπορεί να είστε σε θέση να εκπληρωθείτε ερωτικά μαζί του αντί να ψάχνετε για πρόσωπο στην ίδια ηλικία.

Τοξότης – Δύο των Πεντάκτινων (Αντεστραμμένο)

Πρόσφατα μπορεί να έχετε ασχοληθεί με πολλά πράγματα, αλλά θα μπορούσατε να τα χειριστείτε καλά. Μπορεί να έχετε μεγαλώσει τις δαπάνες σας με το ταίρι σας, αλλά θα μπορούσατε να επιβιώσετε την τελευταία στιγμή. Εάν είχατε  κοινή επιχείρηση, μπορεί να αισθανθήκατε δυσαρεστημένοι με τον σύντροφό σας, καθώς οι πράξεις του δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας.

Αιγόκερως – Ο Κόσμος (Αντεστραμμένο)

Για την αγάπη, αν είστε μόνοι, είναι δυνατόν να βρείτε τον έρωτα αν προσπαθήσετε να ταξιδεύετε σε διάφορα μέρη. Εάν έχετε έναν σύντροφο, μπορεί μερικές φορές να αισθάνεστε ότι έχετε κουραστεί. Ή μπορείτε να μείνετε μακριά από τον άλλο πριν ξαναφτιάξετε τη σχέση σας ξανά.

Υδροχόος – Το Άρμα

Χρειάζεστε σαφήνεια, σοβαρότητα και σαφή στοιχεί στην σχέση σας. Ωστόσο, ανεξάρτητα από το ποιο είναι το τέλος, αν έχετε έντονη πρόθεση και αποφασιστικότητα, τα πράγματα θα επιλυθούν πιο θετικά από ό, τι περιμένατε. Να προσέξετε την ανάγκη σας για έλεγχο, σας στερεί αυθορμητισμό.

Ιχθείς – Οι Ερωτευμένοι

Αυτή τη στιγμή γοητεύετε τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Τείνετε να κερδίζετε νέα αγάπη ή να μάθετε περισσότερα για τους χαρακτήρες των συναδέλφων σας και την περιβάλλουσα κοινωνία. Θα νιώσετε ζωντανοί και θα απολαύσετε δραστηριότητες -  θα βρεθείτε με τους φίλους σας, όλα αυτά θα πάνε τέλεια, αλλά στην αγάπη μπορει να υπάρχει απιστία.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 22-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 22-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 22-2-2018

Κριός - Ο Ακόλουθος των Σπαθιών Η ημέρα σας καλεί να επανεξετάσετε ερωτικές καταστάσεις και να δείτε τα πράγματα με ένα νέο μάτι, με μία...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-10-2017

Κριός – Η Αυτοκράτειρα Με τη αγάπη που λαμβάνετε από το σύντροφό σας τώρα νιώθετε πως αρχίζετε να γίνεστε πιο δυνατοί και πως μπορείτε...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-10-2017

Κριός – Πέντε των Πεντάκτινων Εάν νιώθετε πως τα πράγματα δεν πάνε όπως θα τα θέλατε αυτήν την περίοδο και πως κάποια δύναμη που δεν...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-9-2017

Κριός – Δέκα των Σπαθιών Κάτι ταράσσει την ψυχραιμία σας και ο έρωτας μοιάζει να σας πληγώνει σήμερα. Συχνά επιτίθεστε στον σύντροφό...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-7-2017

Κριός – Πέντε των Πεντάκτινων Η όποια σχέση έχετε διέρχεται από μεγάλη και σοβαρή κρίση που δεν θα έχει καλή εξέλιξη αν δεν προσέξετε αν...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-6-2017

Κριός – Ιππότης των Ράβδων Αν μπαίνετε τώρα σε μια σχέση, περιμένετε τα πράγματα να κινηθούν γρήγορα. Ακόμη και αν είναι η πρώτη φορά που...