Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-7-2017
<p>Κριός

Η αποφασιστικότητα και η αυτοπεποίθησή σας επιστρέφουν. Ήρθε η ώρα να πετάξετε προς τα εμπρός, να εισπνεύσετε νέο αέρα, να διαμορφώσετε νέους στόχους σχέσεων και στη συνέχεια να τους ζήσετε έξω. Είτε είστε μόνος είτε συνδεδεμένος, βρίσκεστε σε μια από αυτές τις φάσεις ή κύκλους της ζωής σας, όταν απλά δεν μπορείτε να καθίσετε περιμένοντας τη ζωή να σας συμβεί, πρέπει να βγείτε έξω και να την ζήσετε.

Ταύρος

Αυτή τη στιγμή, με την Αφροδίτη στον 2ο Οίκο σας, μπορείτε να βυθίσετε βαθιά στα κίνητρά σας, να προωθήσετε ρομαντικά σχέδια και να ρυθμίσετε την αίσθηση της απόλαυσης που κινείται προς την κατεύθυνσή σας. Η αποστολή σας είναι να κάνετε σταυροφορία για την αλήθεια, να ανακαλύψετε το άγνωστο και να συνειδητοποιήσετε ότι η πολύ ανεξήγητη ουσία της αγάπης είναι στην πραγματικότητα ένα απολαυστικό μυστήριο το οποίο πρόκειται να ζήσετε.

Δίδυμοι

Έχετε το δικαίωμα στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και δεν μπορείτε απλώς να είστε κάποιος που δεν θέλετε, λέει η Αφροδίτη που σας επισκέπτεται από σήμερα. Και αν είστε σε σχέση και αν ο σύντροφός σας καταλάβει τη φιλόδοξη σειρά σας, τότε αυτή είναι η στιγμή για την πραγματοποίηση του ένδοξου μέλλοντος που μπορείτε να έχετε μαζί. Και αν όχι; Οι πλανήτες θα σας δώσουν όλη τη γοητεία που χρειάζεστε για να γνωρίσετε κάποιον καλύτερο.

Καρκίνος

Αυτή την στιγμή, δεν θα είστε ακριβώς υπομονετικοί με εκείνους που είναι τυφλοί στην ευκαιρία και την αλλαγή. Ωστόσο, η καρδιά σας θα τραβηχτεί προς δύο κατευθύνσεις από έναν αγαπημένο. Να τα εγκαταλείπετε για να φτιάξετε τη ζωή σας όπως θέλετε να είναι, ή να εγκαταλείψετε τον εαυτό σας για να κερδίσετε την έγκρισή του; Ξέρετε ότι η επιλογή είναι δύσκολη. Ήρθε η ώρα να παραιτηθείτε από τον φόβο και όχι από το στόχο.

Λέων

Έχετε μια παράξενη επιθυμία να δείτε τη ζωή από μια άλλη οπτική γωνία. Εάν πείσετε τους συντρόφους ή τους θαυμαστές να δεχτούν τις ιδιόμορφες σκέψεις σας, θα είναι ευτυχείς να σας ωθήσουν σε μεγαλύτερα πράγματα. Με την περιπέτεια στο μυαλό σας, οι παρακινημένες ιδέες θα φέρουν το είδος των ευκαιριών που σημαίνει ότι μπορείτε να δώσετε στους αγαπημένους σας την αληθινή καλοσύνη που προσφέρετε.

Παρθένος

Δεν μπορείτε να είστε σίγουροι αν κάποιος έχει τις ίδιες προθέσεις με εσάς. Στην πραγματικότητα, φαντάζεστε όλα τα αρνητικά πράγματα, τα οποία είναι πραγματικά η δική σας αμφιβολία στην αγάπη. Αλλά αν δεν ζητάτε απόλυτα τι θέλετε ειλικρινά, ίσως να μην γνωρίσετε ποτέ τον εαυτό σας – αφεθείτε σε μια λαμπρή ιδέα που θα σας δώσει και την ευκαιρία για μακροχρόνια ευτυχία.

Ζυγός

Ξέρετε ότι χρειάζεστε ένα συγκεκριμένο χώρο και ξέρετε ότι θέλετε η ζωή να είναι μια περιπέτεια. Αλλά αυτό δεν ταιριάζει απόλυτα στην πραγματικότητα της σχέσης σας τώρα. Δεν είναι ότι δεν σας νοιάζει, και δεν είναι ότι θέλετε να εγκαταλείψετε αυτό που έχετε. Αλλά αυτή την στιγμή, μπορείτε να αρχίσετε να βλέπετε πώς να σχεδιάσετε ένα μέλλον που να σας ταιριάζει.

Σκορπιός

Υπάρχει κάτι για εσάς που χρειάζεται έκφραση αυτή τη στιγμή. Και αυτή την στιγμή, το ονομάζετε, μπορείτε να το κάνετε ή να το κάνετε. Σκεφτείτε λοιπόν αυτό ως τη δύναμη του εσωτερικού σας εαυτού που ξεσπά στη ζωή και μέσα από τις πόρτες της αγάπης. Τότε θα συνειδητοποιήσετε ότι εκείνος με τον οποίο είστε ή που επιθυμείτε, είναι ακριβώς αυτός που χρειάζεστε και τώρα.

Τοξότης

Ανησυχείτε ότι δεν είναι τέλειος κανένας, ούτε καν εσείς. Άλλωστε, τα περισσότερα ανθρώπινα όντα είναι λανθασμένα, έτσι δεν είναι; Αλλά τότε, δεν θα είμαστε άνθρωποι αν δεν είχαμε αισθήματα και αισθήσεις. Αυτή τη στιγμή, αρχίζετε να αποδέχεστε ότι το ενστικτώδες κομμάτι σας έχει ελάχιστη σχέση με τη λογική του νου. Στην πραγματικότητα, η διαίσθησή σας αξίζει πραγματικά να την εμπιστευτείτε για μία φορά.

Αιγόκερως

Ήρθε η ώρα να αναγνωρίσετε την ατομικότητά σας και να αποκτήσετε συμπόνια για τους άλλους λόγω μιας νέας ευαισθητοποίησης. Αυτή την στιγμή, βλέπετε ότι οτιδήποτε έχετε περάσει τα τελευταία χρόνια, κινείται προς τα εμπρός, δεν σας κρατά πίσω. Δεν ήσαστε ακριβώς θύμα της μοίρας, πιο πολύ είστε παγιδευμένοι από τους φόβους σας. Τώρα μπορείτε να απελευθερωθείτε.

Υδροχόος

Έχετε στόχους, όνειρα και λαχτάρα, καθώς και μια συνειδητοποίηση ότι δεν πρέπει να κολλήσετε σε μια σχέση ή να εξαρτάστε από κάποιον που αγαπάτε. Στην πραγματικότητα, η σημερινή σας διαβεβαίωση σας δίνει πολλά φορτία θέλησης. Έτσι, εάν είστε μόνοι, άλλοι θα σας βρουν πολύ ερωτικούς.

Ιχθείς

Επιτέλους, μπορείτε να μιλήσετε χωρίς να υποβαθμιστείτε. Επιτέλους μπορείτε να σκεφτείτε μπροστά, χωρίς να θλίβεστε από το παρελθόν. Και επιτέλους «μπορείτε να κρατήσετε το κεφάλι σας, όταν όλοι χάνουν τα δικά τους» Η πλανητική ενέργεια αυτή την στιγμή, απλά επιβεβαιώνει ότι έχετε σπάσει στο μέρος του εαυτού σας που δεν είναι μόνο πνευματώδης αλλά και μιλάει από την ψυχή .

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Καταφέρνετε να διατηρήσετε την μαχητική σας διάθεση, σε σχέση με την προσέγγισή σας για μία επανασύνδεση, αλλά...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-11-2017

Κριός Δεν είναι στιγμή για να ανεβαίνουν οι τόνοι και όμως, πολλά ζώδια πρόκειται να επηρεαστούν αρνητικά από τις σημερινές όψεις, αν...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-10-2017

Κριός Μπορείτε να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να δράσει. Πάρτε ορισμένες πρωτοβουλίες που δεν αντέχατε να αναλάβετε μέχρι τώρα και...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-10-2017

Κριός Μπορείτε να δείτε τις καταστάσεις πιο απαλά, με λιγότερη αυστηρότητα και περισσότερη αυτοπεποίθηση. Μην είστε αυτή τη στιγμή πολύ...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-10-2017

Κριός Στο χέρι σας είναι αυτή τη στιγμή να δείτε τις αλλαγές που επιθυμείτε. Μπορείτε να πλησιάσετε με ευκολία ακόμα και τους πιο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-8-2017

Κριός Θα χρειαστεί να αποβάλετε το στρες το οποίο έχετε από τις γενικότερες ευθύνες και ασχολίες σας, ώστε να μπορείτε να δείτε τα...