Κατανόησε τα όνειρά σου σε 6 απλά βήματα !


Τα όνειρά μας, όπως και καθετί που συμβαίνει στη ζωή μας, είναι κάθε άλλο παρά τυχαία. Ας μάθουμε πώς μπορούμε πολύ εύκολα να τα κατανοήσουμε.

 1. Κράτα σημειώσεις
  Έχει δίπλα στο προσκεφάλι σου ένα σημειωματάριο, ώστε να μπορέσεις να καταγράψεις το όνειρο που είδες ακριβώς τη στιγμή που ξυπνάς. Μην περιμένεις να περάσουν κάποια λεπτά, γιατί όταν ο εγκέφαλος αρχίσει να ξυπνάει, τα όνειρα ξεθωριάζουν. Επίσης, δεν χρειάζεται να γράφεις κάθε λεπτομέρεια. Γράφοντάς τα επιγραμματικά, όταν τα ξαναδιαβάσεις, ο εγκέφαλος θα «θυμηθεί» κάθε λεπτομέρεια.
 2. Γράψε μια περίληψη
  Στο σχολείο ήταν από τα χειρότερά σου, αλλά στην ενήλικη ζωή πρέπει να γίνει το αγαπημένο σου. Αφού κάνεις το πρώτο βήμα όπως είπαμε, τώρα πρέπει να γράψεις μια περίληψη 1-2 λέξεων με τα συναισθήματα που ένιωσες βλέποντας το όνειρο. Φόβο, ανακούφιση, πανικό, ηρεμία; Εσύ τι ένιωσες όταν είδες ότι σε κυνηγούσε ένας serial killer;
 3. Σύγκρινέ τα
  Σκοπός είναι να συγκρίνουμε τον κόσμο του συνειδητού με τον κόσμο του ασυνείδητου. Για παράδειγμα, τον πανικό που ένιωσες όταν σε κυνηγούσε ο serial killer, πότε τον έχεις νιώσει στην πραγματική σου ζωή; Κάνοντας καθημερινά κι από ένα φαινομενικά μικρό βήμα, θα δεις σιγά σιγά ότι τα βαθύτερα νοήματα των ονείρων σου δεν θα είναι πια μυστήριο για σένα.
 4. Γύρνα πίσω και κοίτα τις λεπτομέρειες
  Αφότου σημειώσεις αυτά που είδες και τα συγκρίνεις, είναι η στιγμή να ξαναζήσεις το όνειρο δίνοντας περισσότερη σημασία στις λεπτομέρειες. Υπάρχουν γύρω σου κι άλλοι άνθρωποι ή ζώα; Τι κάνουν; Πώς είναι εξωτερικά; Ποια χρώματα επικρατούν στο όνειρο; Τι άλλες δραστηριότητες γίνονται παράλληλα; Τι εποχή συμβαίνουν; Είτε καταγράψεις τις παραπάνω απαντήσεις είτε αρκεστείς στη χαρά της οπτικοποίησης, η όλη διαδικασία θα αρχίσει να μεταφέρει τα μηνύματα του ασυνείδητου στο συνειδητό.
 5. Δες τον εαυτό σου
  Αφού καταγράψεις ποια άτομα και ποια ζώα ήταν στο όνειρό σου, φαντάσου ότι είσαι εσύ. Για παράδειγμα, αν στο όνειρό σου πρωταγωνιστεί ένας κίτρινος σκύλος, σκέψου ότι εσύ είσαι αυτός. Τι σημαίνει για σένα αυτό; Τι έκανε ο σκύλος στο όνειρο που κάνεις κι εσύ; Ο Carl Jung έλεγε πως ό,τι συμβαίνει στο όνειρό μας είναι προβολή του εαυτού μας. Μια μητέρα στο όνειρο, αντανακλά τη μητρική πλευρά μας. Ένας κίτρινος σκύλος δείχνει την πιστή πλευρά μας. Αν έχεις λατρεία στους σκύλους, τότε σημαίνει πόσο πιστός φίλος είσαι. Αν έχεις φοβία, θέλει να σου δείξει μια φοβισμένη ή επιθετική πλευρά του εαυτού σου.

Η επεξήγηση
Αν έκανες σωστά τα προηγούμενα 5 βήματα, τότε σίγουρα αυτή τη στιγμή έχεις μια σαφέστερη εικόνα του ονείρου σου. Κι είναι η κατάλληλη στιγμή να καλέσεις στους psychic readers του 875 876 86 86  για να κάνεις μια εκ βαθέων συζήτηση και να καταλάβεις σε άλλο level το όνειρό σου. Ήρθε η ώρα να σου αποκαλυφθεί και το πιο κρυμμένο μήνυμα, αρκεί να αφεθείς και να συζητήσεις για κάθε σου συναίσθημαOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Πως να έρθεις σε επαφή με την Δίδυμη Φλόγα σου !

In category Dream Building

Η Δίδυμη φλόγα είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια σύνδεση π ...

Έρχονται αλλαγές. Είσαι έτοιμη;

In category Dream Building

Υπάρχουν άνθρωποι που επιζητούν διαρκώς τις αλλαγές στη ζωή τους. Άνθρωποι που δεν ...

Νεφρίτης: Ο λίθος που σε κάνει να… ξεχνάς τα προβλήματά σου

In category Dream Building

Νεφρίτης. Ένας λίθος σε πράσινες και μπεζ-καφέ αποχρώσεις που θα μπορούσε να είναι ...

Leap of faith

In category Dream Building

Υπάρχουν τρεις τεράστιες παγίδες στις οποίες πέφτουμε όσοι έχουμε διαβάσει πολύ γ ...

Τα μυστικά των δράκων

In category Dream Building

Όσοι έχουν δει Game Of Thrones λάτρεψαν τη στιγμή που γεννήθηκαν, ενώ όσοι παίζουν D&D games ...

Τι σου χαρίζει η αστερόσκονη της καλής σου νεράιδας;

In category Dream Building

Μυθικές φιγούρες φτιαγμένες από αστερόσκονη κι αγάπη. Από τα κλασικά παραμύθια μέ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!