Κατανόησε τα όνειρά σου σε 6 απλά βήματα !

Κατανόησε τα όνειρά σου σε 6 απλά βήματα !


Τα όνειρά μας, όπως και καθετί που συμβαίνει στη ζωή μας, είναι κάθε άλλο παρά τυχαία. Ας μάθουμε πώς μπορούμε πολύ εύκολα να τα κατανοήσουμε.

 1. Κράτα σημειώσεις
  Έχει δίπλα στο προσκεφάλι σου ένα σημειωματάριο, ώστε να μπορέσεις να καταγράψεις το όνειρο που είδες ακριβώς τη στιγμή που ξυπνάς. Μην περιμένεις να περάσουν κάποια λεπτά, γιατί όταν ο εγκέφαλος αρχίσει να ξυπνάει, τα όνειρα ξεθωριάζουν. Επίσης, δεν χρειάζεται να γράφεις κάθε λεπτομέρεια. Γράφοντάς τα επιγραμματικά, όταν τα ξαναδιαβάσεις, ο εγκέφαλος θα «θυμηθεί» κάθε λεπτομέρεια.
 2. Γράψε μια περίληψη
  Στο σχολείο ήταν από τα χειρότερά σου, αλλά στην ενήλικη ζωή πρέπει να γίνει το αγαπημένο σου. Αφού κάνεις το πρώτο βήμα όπως είπαμε, τώρα πρέπει να γράψεις μια περίληψη 1-2 λέξεων με τα συναισθήματα που ένιωσες βλέποντας το όνειρο. Φόβο, ανακούφιση, πανικό, ηρεμία; Εσύ τι ένιωσες όταν είδες ότι σε κυνηγούσε ένας serial killer;
 3. Σύγκρινέ τα
  Σκοπός είναι να συγκρίνουμε τον κόσμο του συνειδητού με τον κόσμο του ασυνείδητου. Για παράδειγμα, τον πανικό που ένιωσες όταν σε κυνηγούσε ο serial killer, πότε τον έχεις νιώσει στην πραγματική σου ζωή; Κάνοντας καθημερινά κι από ένα φαινομενικά μικρό βήμα, θα δεις σιγά σιγά ότι τα βαθύτερα νοήματα των ονείρων σου δεν θα είναι πια μυστήριο για σένα.
 4. Γύρνα πίσω και κοίτα τις λεπτομέρειες
  Αφότου σημειώσεις αυτά που είδες και τα συγκρίνεις, είναι η στιγμή να ξαναζήσεις το όνειρο δίνοντας περισσότερη σημασία στις λεπτομέρειες. Υπάρχουν γύρω σου κι άλλοι άνθρωποι ή ζώα; Τι κάνουν; Πώς είναι εξωτερικά; Ποια χρώματα επικρατούν στο όνειρο; Τι άλλες δραστηριότητες γίνονται παράλληλα; Τι εποχή συμβαίνουν; Είτε καταγράψεις τις παραπάνω απαντήσεις είτε αρκεστείς στη χαρά της οπτικοποίησης, η όλη διαδικασία θα αρχίσει να μεταφέρει τα μηνύματα του ασυνείδητου στο συνειδητό.
 5. Δες τον εαυτό σου
  Αφού καταγράψεις ποια άτομα και ποια ζώα ήταν στο όνειρό σου, φαντάσου ότι είσαι εσύ. Για παράδειγμα, αν στο όνειρό σου πρωταγωνιστεί ένας κίτρινος σκύλος, σκέψου ότι εσύ είσαι αυτός. Τι σημαίνει για σένα αυτό; Τι έκανε ο σκύλος στο όνειρο που κάνεις κι εσύ; Ο Carl Jung έλεγε πως ό,τι συμβαίνει στο όνειρό μας είναι προβολή του εαυτού μας. Μια μητέρα στο όνειρο, αντανακλά τη μητρική πλευρά μας. Ένας κίτρινος σκύλος δείχνει την πιστή πλευρά μας. Αν έχεις λατρεία στους σκύλους, τότε σημαίνει πόσο πιστός φίλος είσαι. Αν έχεις φοβία, θέλει να σου δείξει μια φοβισμένη ή επιθετική πλευρά του εαυτού σου.

Η επεξήγηση
Αν έκανες σωστά τα προηγούμενα 5 βήματα, τότε σίγουρα αυτή τη στιγμή έχεις μια σαφέστερη εικόνα του ονείρου σου. Κι είναι η κατάλληλη στιγμή να καλέσεις στους psychic readers του 14850 για να κάνεις μια εκ βαθέων συζήτηση και να καταλάβεις σε άλλο level το όνειρό σου. Ήρθε η ώρα να σου αποκαλυφθεί και το πιο κρυμμένο μήνυμα, αρκεί να αφεθείς και να συζητήσεις για κάθε σου συναίσθημαOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ποια Θεά του σεξ είσαι;

In category Dream Building

Όλες μας κρύβουμε μια Θεά του σεξ μέσα μας. Απλά στον καθένα μας εκφράζεται με τελε ...

Άλλαξε κατεύθυνση στη ζωή σου

In category Dream Building

Ήρθε ο καιρός να ανοίξεις τον εαυτό σου μπροστά στο μεγάλο. Μπροστά στην κοσμική αλ ...

Πόσο καλά γνωρίζεις τη Μεγάλη Αρκάνα;

In category Dream Building

Ένα από τα πιο όμορφα πράγματα στην τράπουλα Ταρώ είναι πως δεν υπάρχουν όρια στη χ ...

Τι θα συμβεί στη ζωή σου το επόμενο τρίμηνο;

In category Dream Building

Οι εποχές εναλλάσσονται και μαζί τους και τα συναισθήματα που έχουμε για εκείνες. ...

Ποια Θεά της Μυθολογίας είσαι;

In category Dream Building

Οι Θεές της ελληνικής Μυθολογίας μας έχουν δώσει ένα ευρύ φάσμα θεϊκών αρχετύπων. ...

Αγαπητέ μελλοντικέ εαυτέ μου,

In category Dream Building

Μία από τις πιο ενεργειακά δυνατές τεχνικές Κβαντικής Δημιουργίας είναι το γράμμα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u