Ερωτικά Αστρολογικά Tips 14-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 14-7-2017
<p>Κριός

Δείτε τη ζωή από μια άλλη οπτική γωνία. Είναι μια μέρα που συνδέεται με το παρελθόν και σας λέει ότι το παρελθόν έχει τελειώσει, τώρα μπορείτε να δείτε τη ζωή με μέσα από τις γνώσεις που έχετε αποκτήσει και από μια νέα προοπτική. Είναι σαν μια εσωτερική ματιά, μια μετάβαση προς μια νέα γνώση που προκαλεί μια αλλαγή στη ζωή σας.

Ταύρος

Είναι μια περίοδος επικοινωνίας, μια περίοδος για κοινωνική ζωή, για συνάντηση με τους νέους ανθρώπους, συνέχιση νέων δραστηριοτήτων. Μην κολλάτε στο παρελθόν. Θα βρείτε σήμερα την λύση σε ερωτικά πολλά προβλήματα. Θα είστε θετικά έκπληκτοι.

Δίδυμοι

Θέλετε μια διαφορετική, πιο θετική σχέση από αυτήν που είχατε. Είστε αρκετά ισχυροί για να εμποδίσετε κάποιο παλιό σας ταίρι να έχει αρνητική επίδραση σε σας. Αφήστε τα συναισθήματα σας στην άκρη. Έχετε την υποστήριξη των ανθρώπων που πραγματικά σας αγαπούν. Η τύχη σας πήρε μια θετική στροφή.

Καρκίνος

Ζείτε την καλύτερη περίοδο σας, γιατί να κοιτάτε πίσω. Έχετε ανακαλύψει ποιοι είστε και όλα τα συναισθήματα που μπορείτε να συνεισφέρετε στον κόσμο. Το μέλλον σας εξαρτάται από εσάς. Ετοιμαστείτε να το απολαύσετε.

Λέων

Ανοίξτε τις πόρτες της ψυχής σας και αφήστε το φως να μπει μέσα! Οι σχέσεις θα εδραιωθούν. Αυξήστε την αυτοπεποίθησή σας και την αυτοεκτίμησή σας. ΔΕΙΞΤΕ ό, τι είστε σε θέση να αντεπεξέλθετε στις ανάγκες μιας σχέσης και ο δρόμος της επανασύνδεσης θα ανοίξει.

Παρθένος

Ο άνθρωπος που ονειρευόσαστε και στον οποίο αφιερώσατε τόσο πολύ χρόνο θα έρθει κοντά σας πολύ σύντομα. Αυτό θα μπορούσε να έχει συνέπειες στην αγάπη σας και στους φίλους σας που τώρα θα απαιτήσουν το χρόνο και την αφοσίωσή σας. Μην αφήνετε να εξαφανίζονται οι επιθυμίες σας, καλός ο έρωτας αλλά κρατήστε και τις κοινωνικές σας σχέσεις.

Ζυγός

Σήμερα είναι μια παράξενη μέρα, με δύσκολες νότες, που θα πρέπει να την υπολογίζετε στις δοκιμασίες σας. Οι υποτιθέμενοι "φίλοι" θα σας θαμπώσουν και ταυτόχρονα θα σας εμποδίσουν να δείτε την πραγματικότητα μιας σχέσης σας, μην τους ακούτε.

Σκορπιός

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, πιθανότατα θα αισθανθείτε την ανάγκη αναζωογόνησης του ερωτισμού με τον πρώην σύντροφό σας. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να ξαναζήσετε στιγμές γλυκύτητας. Ενδεχομένως να ενδιαφέρεστε για την πρόοδο του συντρόφου σας σε ένα γενικότερο επίπεδο.

Τοξότης

Αν προσπαθείτε να κερδίσετε έναν φίλο ή έναν σύντροφο, αυτή είναι μια ιδανική περίοδος για να τον βρείτε πάλι εάν ξέρετε πώς να τον αναζητήσετε και δείξετε την πραγματική σας προσωπικότητα. Να είστε συνετοί και να συγκρατείτε τις παρορμήσεις σας στις πρώτες συναντήσεις σας.

Αιγόκερως

Βρίσκεστε στη μέση μιας εντελώς εποικοδομητικής στιγμής στο συναισθηματικό επίπεδο μεταξύ άλλων, καθώς και σε σχέση με τη σταδιοδρομία σας, οπότε ανοίγουν οι δρόμοι για να βρεθείτε με ένα πρώην ταίρι σας. Τώρα οι δικές σας προσπάθειες αρχίζουν να φέρνουν αποτελέσματα και μπορείτε να ελπίζετε πολύ περισσότερα από αυτά που σχεδιάζετε.

Υδροχόος

Τώρα θα πρέπει να αγωνιστείτε για την αρμονία στη σχέση σας, ειδικά αν έχει χαλάσει «για ασήμαντη αφορμή». Όσον αφορά λοιπόν το μέλλον της σχέσης που σας ενδιαφέρει, φαίνεται να είσαι καλό, αν παίζετε τον ρόλο που πρέπει να παίζετε. Σε γενικές γραμμές, πρέπει να μάθετε πώς να εναρμονίζετε και να συνδυάζετε σωστά τις εξωτερικές και εσωτερικές ενέργειες.

Ιχθείς

Βγαίνετε από μια περίοδο κατά την οποία έχετε αποτραβηχτεί από τη ζωή και όλα τα πάθη που προέκυψαν. Οι κακές επιρροές ήταν στο εγγύς παρελθόν σας. Όταν αντιμετωπίζετε οποιαδήποτε πρόκληση τώρα, πρέπει να αποδείξετε ότι είστε ικανοί, υπεύθυνοι και ότι μπορείτε να συνδυάσετε το πάθος με μια τέτοια ορθολογικότητα που να σας επιτρέπει να προσεγγίζετε την αγάπη με έναν υπεύθυνο, σοβαρό και ειλικρινή τρόπο.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 18-5-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 18-5-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 18-5-2018

Κάποια προσωπικά και οικονομικά σας, δεν θα πρέπει να τα ξέρουν οι τρίτοι. Είναι μια περίοδος σημαντικών

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον κυβερνήτη σας Άρη να εισέρχεται τώρα λοιπόν στο ζώδιο του Σκορπιού, ετοιμαστείτε για μία περίοδο πάθους....

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 29-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 29-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 29-10-2017

Κριός Αν και το προηγούμενο διάστημα, τις τελευταίες ημέρες συγκεκριμένα, περάσατε κάποια εσωτερική αναταραχή, τώρα θα μπορέσετε να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-10-2017

Κριός Μπορείτε να αναλάβετε ορισμένες πρωτοβουλίες που σα φέρνουν πιο κοντά στους στόχους σας. όμως προσέξτε, καθώς τα συναισθήματά σας...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-8-2017

Κριός Μπορεί να χρειαστεί να είστε ρεαλιστές σχετικά με το πόσο χρόνο, προσπάθεια και συναισθηματική επένδυση θα χρειαστείτε για να...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 15-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 15-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 15-7-2017

Κριός Είναι μια ανατρεπτική περίοδος για την ερωτική σας ζωή. Θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε σε σχέση με τη συμπεριφορά σας, τα θέλω σας...