Ομοερωτικές Προβλέψεις 17/07 – 23/07/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 17/07 – 23/07/2017
<p>Κριός

Αυτή την εβδομάδα, το στοιχείο της έκπληξης θα είναι ισχυρό σε όλες τις πτυχές της ζωής σας. Μπορείτε να προετοιμαστείτε μόνο με ευελιξία και διατήρηση της επίγνωσης της κατάστασης. Αυτό σημαίνει να προσέχετε το περιβάλλον σας και να παρακολουθείτε τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων γύρω σας. Αυτό μετράει ακόμα και όταν βρίσκεστε στο δικό σας σπίτι ή στο σπίτι κάποιου που είναι κοντά σας. Ένας κίνδυνος που διατρέχετε είναι συναισθηματικά αντιδραστικός, είναι ιδιαίτερα ισχυρός τώρα.

Ταύρος

Πρέπει συναισθηματικά να επιβραδύνετε και κάνετε ό, τι μπορείτε για να παραμείνετε ήρεμοι. Οδηγείτε με προσοχή το πεδίο του έρωτα, λίγο πιο αργά από το συνηθισμένο. Και τουλάχιστον αυτή την εβδομάδα, απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας πριν έχετε ένα ραντεβού. Θέλετε να είστε ανεξάρτητοι, συναισθηματικά και διαφορετικοί από ό,τι συνήθως. Ήρθε η ώρα να κόψετε τις αλυσίδες ή να ξεκλειδώσετε το λουρί, ωστόσο γνωρίζετε ότι η ελευθερία συνεπάγεται ευθύνη.

Δίδυμοι

Έχετε κάποιους πραγματικούς λόγους να παραπονιέστε στους ανθρώπους γύρω σας; Ή μήπως είναι ένα hangover από τις παιδικές σας σχέσεις με τους γονείς σας; Ζούμε σε μια κοινωνία όπου οι άνθρωποι πρέπει να μεγαλώσουν και να γίνουν ενήλικοι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Η επιθυμία σας να έχετε μια ήρεμη, αξιόπιστη ύπαρξη θα είναι το κίνητρό σας. Η ανάγκη σας για την επίτευξη πραγματικών ερωτικών στόχων θα σας παρακινήσει επίσης.

Καρκίνος

Αυτό που είναι σημαντικό είναι να αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας και με αυτό που μαθαίνετε συναισθηματικά. Αυτό είναι θέμα πρακτικής. Κάθε μέρα θα έχετε περισσότερες προόδους και μικρά εμπόδια. Μπορεί να αντιμετωπίζετε και τα δύο σε ίσο βαθμό, αν και τυχόν αποτυχίες μπορούν να θεωρηθούν ως σημαντικά διδάγματα που έγιναν δεκτά, αν έχετε επίγνωση και σεβόσαστε τη δική σας διαδικασία μάθησης. Αυτό είναι απλώς θέμα προοπτικής.

Λέων

Δεν χρειάζεται να πάρετε τα πάντα προσωπικά. Εάν το κάνετε, θα εκνευριστείτε, πράγμα που θα ήταν άσκοπο δεδομένου ότι ελάχιστα από αυτά που βλέπετε και ακούτε είναι στην πραγματικότητα για σας. Θα χρειαστείτε κάποια συναισθηματικά φίλτρα και ισχυρά όρια αυτή την εβδομάδα. Από τους ανθρώπους γύρω σας, είστε ένας από τους καλύτερους για να έχετε μια χρήσιμη και όχι αμφιλεγόμενη προσέγγιση. Μπορείτε να δείτε όλες τις δυναμικές που βρίσκονται στο παιχνίδι.

Παρθένος

Μπορείτε να χειριστείτε τις διαφορετικές απόψεις που έχουν οι άνθρωποι. Και εξαιτίας αυτού, θα μπορούσατε να είστε ταυτόχρονα υποστηρικτικοί και στοργικοί. Μπορείτε να θυμίσετε σε όλους ότι ένα πρόβλημα είναι μια ευκαιρία να προωθηθεί μια ιδέα. Για τους περισσότερους ανθρώπους, αυτή είναι απλώς μια ιδέα που μπορεί να έχουν ακούσει, αν και έχετε βιώσει την εξουσία και τις δυνατότητές της. Κρατήστε τους ανθρώπους γύρω σας εστιάζοντας στο θετικό. Αυτό θα σας φέρει και ερωτικές ευκαιρίες.

Ζυγός

Υπήρξε κάποια αλλαγή στις σχέσεις σας και στη σχέση σας με τον κόσμο. Αυτό είναι μια θετική εξέλιξη, αν και υπάρχει μια πιθανότητα να αισθάνεστε κλονισμένοι. Ένα από τα μαθήματα μακράς διαρκείας της ζωής σας είναι τώρα πώς χειρίζεστε την εξάρτηση από άλλους. Γνωρίζετε ότι πρέπει να μάθετε να στέκεστε στη δική σας συναισθηματική δύναμη, να συναντήσετε τους άλλους ως ισότιμους και με κάποιο τρόπο να τους υποχρεώσετε να κάνουν το ίδιο. Διαφορετικά, οι σχέσεις δεν πρόκειται να λειτουργήσουν.

Σκορπιός

Η προηγούμενη εβδομάδα σας βοήθησε να φτάσετε στο τέλος ενός συγκεκριμένου ζητήματος και τώρα ξέρετε την αλήθεια. Αυτή η κεντρική ιδέα είναι απίθανο να αλλάξει πολύ, αν και μπορείτε να προσαρμόσετε τις μεθόδους, τις επιθυμίες σας και την προσέγγισή σας στη ζωή, που θα σας δώσει την ελευθερία που προέρχεται από μια πιο ρεαλιστική προοπτική.

Τοξότης

Έχετε τη δική σας αξία. Να είστε πραγματικοί σε αυτό: δεν προέρχεται από κανέναν ή τίποτα άλλο. Δεν χρειάζεται να διαπραγματευτείτε. Δεν χρειάζεται να επικυρώσετε ή να έχετε από τους άλλους επιβεβαίωση. Θυμηθείτε αυτό αν βρεθείτε σε κάποια παράξενη συζήτηση ίσως αναμένετε να αποδείξετε την αξία σας. Δεν χρειάζεστε κάποιο συγκεκριμένο άτομο να σας εγκρίνει και δεν χρειάζεται να το πείσετε τίποτα - δεν υπάρχει λόγος να προσπαθήσετε. Εστιάστε στην ερωτική σας δημιουργικότητά.

Αιγόκερως

Μην ανησυχείτε για τη δημιουργία νέων σχέσεων σε αυτό το στάδιο. Αυτό θα ελαχιστοποιούσε την αξία τους και θα παρεμπόδιζε τη δημιουργική διαδικασία και θα μείωνε τις δυνατότητές σας. Κάντε αυτό που κάνετε για χάρη της απλής χαράς, χωρίς σχέδιο - αυτό συμβαίνει τόσο σπάνια στην εποχή μας. Μπορείτε να προχωρήσετε χωρίς φόβο ή ανησυχία για το μέλλον και αφήστε τις εξελίξεις αυτής της εβδομάδας να αποκαλύψουν τα ενδιαφέροντά σας στον ερωτικό τομέα.

Υδροχόος

Αγαπάτε πιο γενναιόδωρα. Θα μπορούσε να τελειώσει αυτό το ωροσκόπιο εδώ, αλλά καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι σωστό. Η αγάπη είναι το μόνο πράγμα που υπάρχει σε πραγματική αφθονία και το καλύτερο είναι ότι είναι δωρεάν. Αυτό σημαίνει να εκτιμήσετε τους ανθρώπους στη ζωή σας. Να τους ευχαριστήσετε για αυτά που κάνουν για σας και δείξτε την εκτίμησή σας πιο απτά. Αν βρεθείτε να κλείνετε την καρδιά σας, σαν να μην έχετε την πολυτέλεια να είστε γενναιόδωροι με την ευγνωμοσύνη και τον έπαινο σας, ίσως να μετανιώσετε γι’ αυτό.

Ιχθείς

Ρωτήστε τον εαυτό σας τι πιστεύετε ότι χάνετε κάνοντας τους άλλους να αισθάνονται καλά. Είναι μια γνωστή πνευματική αλήθεια ότι θα έχετε σε αφθονία αυτό που προσφέρετε σε άλλους. Γι 'αυτό, ανοίξτε την καρδιά και την ψυχή σας, και λάμψτε το φως σας σε όλους γύρω σας. Μεταφέρετε, με συναίσθημα, το πόσο εκτιμάτε τους ανθρώπους που υποστηρίζουν εσάς και τον κόσμο σας, ακόμη και με τους πιο μέτριους τρόπους.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ομοερωτικές Προβλέψεις 23/10 – 29/10/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 23/10 – 29/10/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 23/10 – 29/10/2017

Κριός Ενώ υπάρχουν φορές που μπορεί να εμφανιστούν εντάσεις στον τομέα των σχέσεων, ειδικά στην αρχή της εβδομάδας και στη συνέχεια,...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 16/10 – 22/10/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 16/10 – 22/10/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 16/10 – 22/10/2017

Κριός Ενώ υπάρχουν φορές που μπορεί να εμφανιστούν εντάσεις στον τομέα των σχέσεων, ειδικά στην αρχή της εβδομάδας και στη συνέχεια,...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 4/09 – 10/09/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 4/09 – 10/09/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 4/09 – 10/09/2017

Κριός Μια εύκολη και ίσως ωφέλιμη εβδομάδα για την ερωτική σας ζωή. Ακόμα περισσότερο εάν μια νέα γνωριμία ή αυτή που προσπαθείτε να...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 23/24-4-2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 23/24-4-2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 23/24-4-2017

Κριός Μια πάρα πολύ καυτή εβδομάδα! Το εξάγωνο του Άρη με τον Κρόνο κάνει τις σχέσεις σας να παίρνουν άλλη αξία και άλλη σοβαρότητα, με...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 17/04 – 23/04/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 17/04 – 23/04/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 17/04 – 23/04/2017

Κριός Η εβδομάδα ξεκινάει πολύ θετικά για σένα, μιας και στις 17.04.η ανάδρομη Αφροδίτη από τους Ιχθείς κάνει εξάγωνο με τον Άρη στον Ταύρο...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/02 – 05/03/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/02 – 05/03/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/02 – 05/03/2017

Κριός Η εβδομάδα αυτή είναι τέλεια και πολύ συναισθηματική. Η Αφροδίτη στις 4 του μηνός γυρίζει στο ζώδιό σου ανάδρομη και σε στέλνει να...