Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-7-2017
<p>Κριός

Είστε πρόθυμοι να αποδεχτείτε μια κατάσταση αγάπης τώρα, δεν μπορείτε να βοηθήσετε, αλλά αισθάνεστε ότι απαιτείται κάποιο επίπεδο δράσης από εσάς για να φέρετε την πρόοδο σε μια κουραστική κατάσταση. Κάτι μπορεί να αισθάνεται λίγο άνετο ή προβλέψιμο για τις προτιμήσεις σας.

Ταύρος

Ίσως να αισθάνεστε ότι μια απόφαση που έγινε σχετικά με μια κατάσταση της ερωτικής ζωής σας ήταν η σωστή, αλλά θα μπορούσε να είναι κουραστική για ένα συγκεκριμένο άτομο που προσπαθεί να σας κάνει να δείτε την άποψή του. Έχετε δίκιο να εμπιστεύεστε τα συναισθήματά σας.

Δίδυμοι

Αυτό που μπορεί να έχει γίνει ήρεμο και προβλέψιμο στην αγάπη σας δεν είναι κάτι που χρειάζεται στενή παρακολούθηση από εσάς. Θα μπορούσατε να μπείτε στον πειρασμό να συνεχίσετε μια κατάσταση για να αισθανθείτε καθησυχασμένοι καθώς δεν είστε επιρρεπής στην αλλαγή γενικά.

Καρκίνος

Αντιμετωπίζοντας και αποδεχόμενοι ένα μάθημα από μια προηγούμενη εμπειρία της ερωτικής ζωής σας θα μπορούσατε να φέρετε μια τεράστια αίσθηση απελευθέρωσης καθώς είστε πιο προετοιμασμένοι από ποτέ να σχεδιάσετε μια γραμμή κάτω από το παρελθόν και να προχωρήσετε με κάποιο τρόπο.

Λέων

Επιθυμείτε να φέρετε κάποιο επίπεδο προόδου στον συναισθηματικό σας κόσμο ή σε μια στενή σχέση. Ενήμεροι και πιο παρακινημένοι από συναισθήματα παρά από μια αίσθηση ρεαλισμού ή πρακτικότητας. Αυτό θα μπορούσε να ενσταλάξει μια άχρηστη και περιττή αίσθηση επείγουσας ανάγκης στο σχέδιό σας.

Παρθένος

Πολλές καταστάσεις στον κόσμο σας υπόκεινται σε απροσδόκητη αλλαγή και η αγάπη σας δεν αποτελεί εξαίρεση αυτή τη στιγμή. Όσο περισσότερο προσπαθείτε να κολλήσετε άκαμπτα στις ατζέντες και να εστιάσετε προσεκτικά σε συγκεκριμένα αποτελέσματα, τόσο πιο δύσκολο γίνεται.

Ζυγός

Οι ενέργειές σας θα μιλήσουν πολύ πιο δυνατά από τα λόγια σε έναν αγαπημένο ή ένα πιθανό ταίρι, οπότε μην βασίζεστε σε μακρές συζητήσεις για να καταστήσετε σαφές το τι θέλετε και γιατί. Αυτό που δεν λέγεται με λόγια θα στείλει ένα πολύ πιο ισχυρό μήνυμα στο αντικείμενο της αγάπης σας.

Σκορπιός

Η υιοθέτηση μιας πιο διαισθητικής προσέγγισης στις ερωτικές σας υποθέσεις θα μπορούσε να οδηγήσει στην απόφαση ότι είναι σωστός ο χρόνος να κάνετε ένα φιλόδοξο βήμα με κάποιο τρόπο, ώστε να είστε έτοιμοι να εμπιστευθείτε τα συναισθήματά σας σε όλη την έκταση που αφορά αυτό.

Τοξότης

Ένα φιλόδοξο ρομαντικό όνειρο ή σχέση ονείρου μπορεί να φανεί πιο εφικτό ή βιώσιμο τώρα, ειδικά καθώς τα επίπεδα έμπνευσης και πάθους σας λαμβάνουν μια βοηθητική κοσμική ώθηση. Ωστόσο, δεν είστε ανίκητοι όταν πρόκειται για την επιδίωξη ρομαντικών σχέσεων ή επιδιώξεων.

Αιγόκερως

Ίσως νιώθετε ότι έχετε επενδύσει αρκετή υπομονή σε μια συγκεκριμένη κατάσταση της αγάπης, ειδικά αν έχετε επικεντρωθεί σε μια νεογέννητη σχέση. Το δύσκολο κομμάτι μπορεί να συνεπάγεται τη διατήρηση ενός ορισμένου επιπέδου μαγείας ζωντανό, χωρίς τα πράγματα να γίνονται κουραστικά.

Υδροχόος

Η πρώτη αντίδρασή σας σε μια εξέλιξη στον συναισθηματικό σας κόσμο ή σε μια στενή συνεργασία μπορεί να είναι μια επιφυλακτικότητα ή ευσπλαχνία αλλά θα ήταν συνετό να αγκαλιάσετε πλήρως αυτό που συμβαίνει τώρα. Αν μη τι άλλο, θα ήταν προς το συμφέρον σας να πιέσετε για περισσότερη αγάπη.

Ιχθύς

Εάν ξεπεράσετε ένα ρομαντικό εμπόδιο ή ένα εμπόδιο στις σχέσεις, θα πρέπει να είστε διατεθειμένοι να δώσετε όσα θέλετε να πάρετε. Με άλλα λόγια, εάν πρέπει να κρατήσετε το χέρι σας επάνω και να αναλάβετε την ευθύνη για ένα ζήτημα, τότε είναι δίκαιο για τον αγαπημένο σας να αναμένεται να κάνει το ίδιο.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-10-2017

Κριός Η ημέρα σας καλεί σε μία διάθεση πιο χαλαρή και διασκεδαστική. Θα είστε σε θέση να βάλετε μπροστά ορισμένους σας στόχους...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 2-10-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 2-10-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 2-10-2017

Κριός Η ημέρα έχει ερωτισμό και σας ζητά να αφήσετε πίσω σας ορισμένες πιθανές κόντρες που μπορεί σε γενικότερο επίπεδο να σας...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-7-2017

Κριός Η διαίσθησή σας θα μπορούσε να σας λέει ότι ένα δράμα κρύβεται εκεί που υπάρχουν υποθέσεις συναισθηματικές, αλλά μπορεί να...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 20-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 20-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 20-7-2017

Κριός Τα συναισθήματα έχουν μια τάση να θολώνουν την κρίση σας μερικές φορές, αλλά αυτή είναι μια εποχή που έχετε δίκιο να εμπιστεύεστε...