Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-7-2017
<p>Κριός - Η Δικαιοσύνη

Σήμερα η κάρτα της Δικαιοσύνης εμφανίζεται. Ορισμένοι που ξεχωρίζουν θα αναπτύξουν μια σαφέστερη εικόνα του συντρόφου που αναζητούν. Οι ελεύθεροι συναντούν κάποιον που ταιριάζει με τη προσωπικότητα τους.

Ταύρος - Ο Μάγος Αντίστροφα

Η κάρτα του ταρώ αγάπης μας δίνει σήμερα το μάγο ανάποδα. Η αντίστροφη θέση του Μάγου ενεργεί ως προειδοποίηση. Το χάρισμα και οι δυνάμεις της ερωτικής πειθούς μειώνονται σήμερα.

Δίδυμοι - Το Άρμα

Αυτή η κάρτα φέρνει μηνύματα αυτοπεποίθησης, φυσικής ενέργειας και πάθους. Η κάρτα του Άρματος σας παρακινεί να κρατήσετε γερά τα ηνία της σχέσης σας και να πάρετε τολμηρές αποφάσεις.

Καρκίνος -Ο Διάβολος Αντίστροφα

Σε αυτή την περίπτωση, η αντίστροφη κάρτα προσφέρει ένα ευγενέστερο μήνυμα από την όρθια. Όταν ο διάβολος εμφανίζεται σε αντεστραμμένη θέση, έχετε προσέξει τις προειδοποιήσεις εγκαίρως για να ξεφύγετε από μια τρομερή κατάσταση.

Λέων - Η Αυτοκράτειρα

Η εμφάνισή της δείχνει την αγάπη, τη γονιμότητα και την αφθονία. Τα ζευγάρια θα απολαμβάνουν σήμερα ο ένας την παρέα του άλλου. Αυτή είναι μια υπέροχη μέρα για εναλλακτικές πνευματικές ασχολίες.

Παρθένος - Ο Ιεροφάντης Αντίστροφα

Όταν μια κάρτα έρχεται σε αυτή τη θέση, σημαίνει ότι οι ιδιότητες της κάρτας έχουν γίνει ασύμφορες, με αποτέλεσμα την υπερβολή, ή την έλλειψη. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι εσείς ή ο σύντροφός σας αισθάνεστε καταπιεσμένοι.

Ζυγός - Ο Κόσμος

Όταν βλέπετε αυτή την κάρτα σε μια ανάγνωση, προβλέπεται κάποιο είδος επέκτασης στην αγάπη σας. Τώρα περνάτε σε ένα νέο επίπεδο. Εσείς και ο εραστής σας έχετε εμπλακεί δυναμικά μεταξύ σας.

Σκορπιός - Η Δικαιοσύνη Αντίστροφα

Όταν αυτή η κάρτα εμφανίζεται ανάποδα, το σπαθί της Δικαιοσύνης δείχνει έλλειψη ισορροπίας. Για τα ζευγάρια, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ένα ή και τα δύο μέρη δεν συμμορφώνονται με τη σύμβαση της σχέσης.

Τοξότης - Το Άρμα Αντίστροφα

Η εμφάνιση αυτής της κάρτας μπορεί να δείχνει σε ένα άτομο μια σχέση που επιβάλλει τις αποφάσεις του στον σύντροφό του. Το αναποδογυρισμένο άρμα μπορεί επίσης να σημαίνει απώλεια αυτοέλεγχου.

Αιγόκερως - Οι Εραστές Αντίστροφα

Αυτή η κάρτα δείχνει ότι κάποιος προσπαθεί να αποφύγει αποφάσεις. Αντί να κάνετε μια ειλικρινή επιλογή, ίσως να λέτε σε όλους ό,τι θέλουν να ακούσουν. Μπορεί να μην είστε τόσο πιστοί όσο νομίζει το ταίρι σας.

Υδροχόος - Η Αυτοκράτειρα Αντίστροφα

Από αυτή τη θέση, η αυτοκράτειρα σας προειδοποιεί ενάντια στα άκρα της υπερβολικής επιείκειας ή καταστολής. Μπορεί να έχετε επενδύσει πολύ χρόνο στις συναισθηματικές πτυχές σας.

Ιχθύς - Ο Ήλιος Αντίστροφα

Όταν η κάρτα αυτή εμφανίζεται στην αντίθετη θέση, οι ιδιότητές της φαίνονται υπερβολικές ή μειωμένες. Μπορεί να φανεί ανάγκη και απελπισία. Ή μπορεί να συμπεριφέρεστε ως ξεχωριστοί.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-8-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 21-8-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-8-2017

Κριός – Ο Πύργος Αντίστροφα Μερικές φορές αυτή η κάρτα εμφανίζεται μετά από μια δραματική εμπειρία. Αυτό δείχνει ότι εξακολουθείτε να...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 7-8-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 7-8-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 7-8-2017

Κριός – Ο Πύργος Αντίστροφα Μερικές φορές αυτή η κάρτα εμφανίζεται μετά από μια δραματική εμπειρία. Αυτό δείχνει ότι εξακολουθείτε να...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 30-7-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 30-7-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 30-7-2017

Κριός – Ο Ήλιος Αντίστροφα Όταν αυτή η κάρτα εμφανίζεται στην αντίθετη θέση, οι ιδιότητές της φαίνονται υπερβολικές και σας κουράζουν....

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-5-2017

Κριός – Η Δικαιοσύνη (Ανάποδα) Αν η Δικαιοσύνη Ορθή σημαίνει ότι η διάθεσή σου τρέφεται από αίσθημα δικαίου, η Δικαιοσύνη Αντίστροφη...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-3-2017

Κριός – Ο Θάνατος Ξανά εμφανίζεται ο Θάνατος στην ερωτική σφαίρα. Πρόκειται για μια κάρτα συμβολική φυσικά, που επισημαίνει ότι μια...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό!...