Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-8-2017
<p>Κριός

Μπορεί να σας δίνεται κάποια αίσθηση πως απόψε είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε την κίνησή σας. Όμως αυτή η αίσθηση θα αποδειχθεί πως είναι έξω από την πραγματικότητα.

Ταύρος

Λόγω του ότι θα είναι κάπως πιο εύκολο να ανεβάσετε τους τόνους, θα ήταν πάρα πολύ σημαντικό να έχετε ιδιαίτερα μετρημένα λόγια απόψε. Αποφύγετε υπερβολές και περιττά σχόλια.

Δίδυμοι

Έχετε μια ευγενική διάθεση να ασχοληθείτε με το παρελθόν σας. θα βγουν προς τα έξω πολύ ευγενή αισθήματα. Είναι μία καλή στιγμή να κάνετε την κίνησή σας, με μεγάλη όμως προσοχή.

Καρκίνος

Ίσως νοιώθετε κάποιο άγχος να δράσετε αυτή τη στιγμή και κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου παράλογο, δεδομένων των συνθηκών. Πάρτε λοιπόν μια βαθιά ανάσα και χαλαρώστε.

Λέων

Μην βιάζεστε. Κάθε πράγμα θέλει τον καιρό του αν ήδη έχετε κάνει κάποια κίνηση, αναλογιστείτε πρώτα το πού πηγαίνει τα πράγμα, ποιες είναι οι αντιδράσεις τις οποίες λάβατε.

Παρθένος

Δεν είναι στιγμή να δίνετε μεγάλες υποσχέσεις, διότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα καταφέρετε να τις κρατήσετε. Επιλέξτε κινήσεις πιο χαλαρές και ήρεμες, φτιάξτε την κατάλληλη βραδιά.

Ζυγός

Φαίνεται πως τα συναισθήματα κα το ενδιαφέρον σας δεν περνάνε απαρατήρητα και μάλιστα κινούν το ενδιαφέρον με ξεχωριστό τρόπο. αξιοποιήστε αυτό το προβάδισμα που έχετε.

Σκορπιός

Η αυξημένη σας κοινωνικότητα θα είναι ένα πολύ σημαντικό όπλο για το αποψινό βράδυ. Μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη, ήρθε ο καιρός για δράση, μην κάνετε λοιπόν πίσω.

Τοξότης

Εκπέμπετε μία γοητεία η οποία θα κρατήσει κοντά σας πολλά βλέμματα. Γρήγορα θα καταλάβετε πως πολλοί προσεγγίζονται. Προσέξτε λοιπόν το πού στοχεύουν τα συναισθήματά σας.

Αιγόκερως

Κάτι μέσα σας σάς κρατάει πίσω και δεν σας επιτρέπει να δράσετε. Πρέπει να κάνετε μια εσωτερική εργασία που θα σας δώσει απαντήσεις σχετικά με την συμπεριφορά σας, ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε.

Υδροχόος

Επειδή το άγχος είναι πραγματικά πάρα πολύ κακός σύμβουλος, θα είναι ένα από τα σημαντικότερα πράγματα για σήμερα το να το αποβάλετε. Χωρίς αυτή την ενέργεια, θα είναι δύσκολο να πετύχετε κάτι.

Ιχθείς

Αν προσπαθήσετε να κάνετε κάποια σημαντική συζήτηση για το παρελθόν σας, να ξέρετε πως οι τόνοι θα ανέβουν εύκολα. Οπότε, προτιμήστε να παίξετε σε ένα πιο χαλαρό επίπεδο.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον κυβερνήτη σας Άρη να εισέρχεται τώρα στον Τοξότη καταφέρνετε να δράσετε πιο άνετα. Το ερωτικό παρελθόν...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Βεβαιωθείτε πως δεν χάνετε την αυτοπεποίθησή σας, διότι αυτή θα αποδειχθεί σήμερα πως αποτελεί ένα πολύ βασικό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-10-2017

Κριός Θα αποδειχθεί μία σημαντική ημέρα για εσάς και δεν πρέπει να σπαταλήσετε την ευκαιρία. Κάντε απόψε την κίνησή σας, καθώς είστε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-10-2017

Κριός Στο χέρι σας είναι αυτή τη στιγμή να δείτε τις αλλαγές που επιθυμείτε. Μπορείτε να πλησιάσετε με ευκολία ακόμα και τους πιο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-9-2017

Κριός Να είστε έτοιμοι για μεγαλύτερες κινήσεις από αυτές του τελευταίου διαστήματος. Δεν είναι σίγουρο ότι θα προλάβετε να δράσετε,...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-3-2017

Κριός Είναι μια τόσο όμορφη ημέρα αστρολογικά, με την Σελήνη από τον τοξότη να διαχέει τις θετικές ενέργειες σε όλον τον ζωδιακό, που...