Ερωτικά Αστρολογικά Τips 12-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 12-8-2017
<p>Κριός

Είστε έτοιμοι να κάνετε αυτό που μέχρι ώρας διστάζατε. Είστε σε θέση να κάνετε κάποια νέα και συναρπαστική γνωριμία, αλλά θα χρειαστεί κάποιο επιπλέον θάρρος από εσάς.

Ταύρος

Αυτή τη στιγμή έχετε ανάγκη από κάτι πιο χαλαρό από άποψη δέσμευσης και πιο περιπετειώδες, από άποψη ερωτική. Σήμερα μπορείτε να βρείτε το άτομο που θα σας παρέχει και τα δύο.

Δίδυμοι

Είστε γοητευτικοί και απόψε έχετε έναν μαγνητισμό, ο οποίος θα προσελκύσει άτομα κοντά σας. Όμως μπορεί να σας λείπει κάπως η απόφαση. Μη φοβηθείτε να κάνετε κίνηση.

Καρκίνος

Είναι πάρα πολύ πιθανόν να έρθει κοντά σας κάποιο άτομο με διαχυτικότητα. Αυτό ίσως να σας κομπλάρει και να σας δυσκολέψει στο να δράσετε με τον τρόπο που θα θέλατε.

Λέων

Μην πείτε μεγάλες κουβέντες. Προτιμήστε να αφήσετε τα μεγάλα λόγια και να ασχοληθείτε με την ουσία των πραγμάτων. Επιτρέψτε στον ερωτισμό σας να ξεχυθεί από μέσα σας.

Παρθένος

Αν μένετε στο ότι εσείς και μόνο έχετε ευθύνες, τότε οι ενοχές σας θα σας οδηγούν σε μία αυτό-τιμωρία. Προσέξτε όμως, διότι αν διώξετε τις ενοχές, η βραδιά θαείναι δική σας.

Ζυγός

Λόγω του ότι η βραδιά μπορεί να είναι ιδιαίτερα ερωτική για εσάς, θα έχετε τη δυνατότητα να σας μείνει αξέχαστη. Προσέξτε όμως, διότι θα πρέπει να αφήσετε πίσω ορισμένες εντάσεις.

Σκορπιός

Σήμερα η επιλογή είναι δική σας. Θέλετε να βιώσετε τον ρομαντισμό που φέρνει η ημέρα ή να τρώγεστε με τα ρούχα σας; κάντε την σοφή κίνηση και επιλέξτε το πρώτο.

Τοξότης

Η ημέρα δεν θα είναι συνηθισμένη. Το βράδυ μπορεί να γίνουν τρομερά πράγματα, τα οποία θα σας μείνουν αξέχαστα. Μη χάσετε για κανέναν λόγο αυτή την συναρπαστική ευκαιρία.

Αιγόκερως

Οι ερωτικοί παλμοί ανεβαίνουν εντυπωσιακά και θα είναι μεγάλο λάθος να μην μπείτε στο παιχνίδι. Αφήστε τις πολλές έγνοιες και τα άγχη, αφεθείτε ελεύθεροι στη βραδιά.

Υδροχόος

Φοβάστε αρκετά να μην πληγωθείτε και αυτό σας κρατάει πίσω. Μην γεμίζετε όμως με ανασφάλειες. Αφήστε χώρο στην καρδιά σας για πιο αρμονικά και γαλήνια αισθήματα.

Ιχθείς

Σήμερα είστε πιο διορατικοί και καταλαβαίνετε πολύ καλά τι εννοούν οι άλλοι, όσο λίγα λόγια και αν χρησιμοποιούν. Αν το αντιληφθείτε αυτό, θα κυριαρχήσετε αυτή τη βραδιά.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 14-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 14-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 14-9-2017

Κριός Είναι μία στιγμή που κατανοείτε πολύ καλύτερα τα πράγματα. Είσαστε μέσα στο πλαίσιο των πραγμάτων και έτοιμοι για να δράσετε. Μην...

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 1-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 1-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 1-9-2017

Κριός Μην χάνετε τον χρόνο σας σε ένα τραπέζι στο οποίο θεωρείτε πως δεν πρόκειται να πετύχετε αυτό που θέλετε. Θα χρειαστεί να δείτε τα...

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 31-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 31-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 31-8-2017

Κριός Θα χρειαστεί να λειτουργήσετε με αυτοπεποίθηση. Είναι πιθανόν να συμβούν ορισμένα σκηνικά που να αμφισβητήσουν την εμπιστοσύνη...

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 22-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 22-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 22-8-2017

Κριός Η ημέρα σας καλεί να αφήσετε πίσω ό,τι σας ταράζει και σας χαλάει τη διάθεση. Μην κάνετε πολλές αναλύσεις, κάντε την κίνησή σας,...

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 18-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 18-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 18-8-2017

Κριός Ο πιο άμεσος τρόπος με τον οποίον επικοινωνείτε μπορεί να ταράξει κάπως τις καταστάσεις. Κάποιο πρόσωπο πρόκειται να σας δει με...