Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-8-2017
<p>Κριός

Ακόμα και αν είστε σε κάποια πλεονεκτική θέση, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να διεκδικήσετε το δίκιο σας, από ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας. Προτιμήστε κάτι πιο χαλαρό.

Ταύρος

Αν επιχειρήσετε να προσεγγίσετε κάποιο άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν, ο ιδιαίτερος αυθορμητισμός και ο δυναμισμός σας, που σήμερα αυξάνονται, θα σας υποστηρίξουν.

Δίδυμοι

Δεν είναι η καλύτερη στιγμή για εσάς σε ό,τι αφορά την επικοινωνία. Προτιμήστε να σχεδιάσετε τις κινήσεις σας, παρά να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Να έχετε υπομονή.

Καρκίνος

Είστε σε θέση να βγάλετε ένα αισθησιακό πρόσωπο. Θα μπορέσετε να κάνετε ιδιαίτερη εντύπωση, αλλά για να έχει αυτό καλή κατάληξη, πρέπει να αποφύγετε και ορισμένες παγίδες.

Λέων

Βλέπετε τα πράγματα καθαρά, νοιώθετε πως τα πάντα σας αποκαλύπτονται. Στην πραγματικότητα αυτό είναι η διαύγεια της σκέψης σας. Αυτό είναι κάτι που θα σας στηρίζει σήμερα.

Παρθένος

Καθώς η ευκολία σας να βλέπετε την αλήθεια και να αναλύετε καταστάσεις ενδυναμώνετε από σήμερα, θα μπορείτε να αναπτύξτε μία εξαιρετική μέθοδο για την προσέγγισή σας.

Ζυγός

Έχετε πράγματι ερωτική διάθεση. Αν συναντηθείτε με το πρόσωπο που σας αφορά, από το παρελθόν σας, να ξέρετε πως η γοητεία σας θα μετρήσει πολύ σημαντικά. Κάντε την κίνησή σας.

Σκορπιός

Προσπαθήστε να βρείτε μία ισορροπία σε ορισμένες καταστάσεις. Μην έχετε απότομες και υπερβολικές αντιδράσεις, αλλά μην αφήνετε και τα πράγματα στην τύχη.

Τοξότης

Έχετε κάποιους φόβους και αυτό είναι λογικό νοιώθετε μία ρίγη, εάν πρόκειται να προσεγγίσετε κάποιο πρόσωπο. Σας είναι δύσκολο να πείσετε τον εαυτό σας ότι όλα θα πάνε καλά.

Αιγόκερως

Έχετε μία ισχυρή αίσθηση πως τα πράγματα δεν θα πάνε όπως τα θέλετε. Θεωρείτε πως κάποιος σαμποτάρει, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι τόσο πιθανό. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας.

Υδροχόος

Λόγω του διεκδικητικού σας χαρακτήρα, ο οποίος τώρα αποκτά μία πιο οργανωμένοι μορφή και λόγω της ευκολίας σας στο να αναλύετε καταστάσεις, θα μπορέσετε να ξέρετε ποια πρέπει να είναι η κίνησή σας.

Ιχθείς

Προσέξτε κάπως το τι θα πείτε σήμερα. Μην προσπαθήσετε να ρίξετε ευθύνες σε πρόσωπο από το παρελθόν, διότι πιθανότατα θα έχετε άδικο και αυτό θα λειτουργήσει εις βάρος σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη οι καταστάσεις μπαίνουν σε μία νέα τροχιά. Με την θέση του ανάδρομου Ερμή ως...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-11-2017

Κριός Είναι μία στιγμή κατά την οποία ευνοήστε ιδιαίτερα να δείτε τις καταστάσεις πιο συνολικά, γνωρίζοντας το τι πραγματικά λέει για...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Κριός Προσπαθήστε να ξεχωρίσετε κάπως τα πράγματα, να μην βλέπετε τις καταστάσεις «στο πόδι». Πρέπει να είστε πολύ σίγουροι προτού να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-9-2017

Κριός Θα χρειαστεί να μην πάρετε τα πάντα τόσο σοβαρά σήμερα, αν έχετε κάποια επικοινωνία με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, ακόμα κα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-8-2017

Κριός Είναι μία καλή στιγμή για να αποφασίσετε να κάνετε μία ειλικρινή συζήτηση με πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν. Μην κρύψετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-8-2017

Κριός Η στιγμή είναι πολύ καλή για να ασχοληθείτε με την ουσία του συναισθηματικού σας κόσμου. Προσπαθήστε να προσεγγίσετε το παρελθόν...