Ερωτικά Αστρολογικά Τips 29-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 29-8-2017
<p>Κριός

Σήμερα έχετε μία σαρκαστική διάθεση, η οποία μπορεί να παρεξηγηθεί με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Να είστε προσεκτικοί κατά το φλερτ σας.

Ταύρος

Λέτε λόγια ου δεν τα εννοείτε, κάνετε υπερβολές που απευθείας μετανιώνετε. Μην πηγαίνετε τα πράγματα στα άκρα, προσπαθήστε να δείτε τις καταστάσεις πιο ισορροπημένα.

Δίδυμοι

Διάφορα ζητήματα, ίσως και άσχετα από την συναισθηματική σας ζωή, παρεμβαίνουν με τρόπο που προκαλούν αναταραχές μέσα στη σχέση με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Καρκίνος

Η ημέρα είναι περίπλοκη για εσάς. Βρίσκεστε σε ένα πλαίσιο συναισθηματικής σύγκρουσης και αυτό σας δυσκολεύει πολύ στο να πάρετε αποφάσεις. Πάρτε τον χρόνο σας.

Λέων

Είναι πολύ πιθανόν να βρίσκεστε σε ένα σταυροδρόμι συναισθηματικό, είσαστε μπερδεμένοι και αντιμετωπίζετε μεγάλη δυσκολία στο να πάρετε αποφάσεις σε σχέση με κάποιο πρόσωπο.

Παρθένος

Αυτή τη στιγμή για σας είναι πολύ δύσκολο το να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά. Αν χρειαστεί να κάνετε ορισμένες σημαντικές συζητήσεις, θα χρειαστεί προσπάθεια για α δείτε τις καταστάσεις σφαιρικά.

Ζυγός

Έχετε διάθεση να μην ασχοληθείτε με τα ουσιαστικότερα ζητήματα του συναισθηματικού σας κόσμου. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι το να βγείτε με την παρέα σας.

Σκορπιός

Δείτε τα πράγματα πιο ήρεμα, μην προχωράτε σε υπερβολές, ηρεμήστε και ξεκινήστε από την αρχή κάποια συζήτηση η οποία δεν προχωράει με έναν ήρεμο τρόπο, διατηρώντας ισορροπίες..

Τοξότης

Θα χρειαστεί να σκεφτείτε πολλές φορές, πριν να πείτε την τελική λέξη. Δεν είναι στιγμή για μεγάλα βήματα, προσπαθήστε να συντονιστείτε με τις θετικές όψεις του τελευταίου διαστήματος.

Αιγόκερως

Αν και κάπως η διάθεσή σας επανέρχεται, γίνεστε πιο κλειστοί και αυτό ίσως παίξει αρνητικό ρόλο. Η γενικότερη προβληματική επικοινωνία μπορεί να σας χαλάσει την διάθεση.

Υδροχόος

Προσπαθήστε να μείνετε ήρεμοι. Είναι μία στιγμή κατά την οποία μόνοι σας πετυχαίνετε πολλά, αλλά όταν έρχεστε σε επαφή με άλλους δυσκολεύεστε να διατηρήσετε την ηρεμία σας.

Ιχθείς

Έχετε δυσκολία στο να αντιληφθείτε το τι ακριβώς εννοεί το άτομο που έχετε απέναντί σας. παρεξηγείτε τα λεγόμενά του και σκέφτεστε τα χειρότερα σενάρια, χωρίς ιδιαίτερη αιτία.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 1-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 1-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 1-9-2017

Κριός Μην χάνετε τον χρόνο σας σε ένα τραπέζι στο οποίο θεωρείτε πως δεν πρόκειται να πετύχετε αυτό που θέλετε. Θα χρειαστεί να δείτε τα...

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 27-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 27-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 27-8-2017

Κριός Ο παρορμητισμός σας σήμερα μπορεί να φτάσει στα άκρα. Αυτό όμως δεν είναι πάντα και τόσο θετικό. Κρατήστε την ανέμελη προσέγγιση,...

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 23-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 23-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 23-8-2017

Κριός Προσπαθήστε να αισθανθείτε κάπως πιο χαλαροί, αφήστε σήμερα τον ερωτισμό που υπάρχει στην ατμόσφαιρα. Αποβάλετε ορισμένα άγχη...

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 22-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 22-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 22-8-2017

Κριός Η ημέρα σας καλεί να αφήσετε πίσω ό,τι σας ταράζει και σας χαλάει τη διάθεση. Μην κάνετε πολλές αναλύσεις, κάντε την κίνησή σας,...

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 18-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 18-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 18-8-2017

Κριός Ο πιο άμεσος τρόπος με τον οποίον επικοινωνείτε μπορεί να ταράξει κάπως τις καταστάσεις. Κάποιο πρόσωπο πρόκειται να σας δει με...