Αστρολογικό Δελτίο Σεπτεμβρίου

Αστρολογικό Δελτίο Σεπτεμβρίου
<p>Η Νέα Σελήνη που έλαβε χώρα τον περασμένο μήνα στις 21 Αυγούστου δηλαδή, συνέβη αργά στο ζώδιο του Λέοντα και ήταν μια συνολική ηλιακή έκλειψη. Ο Σεπτέμβριος επηρεάζεται έντονα από αυτό το γεγονός. Ψάξαμε τρόπους για να αναλάβουμε ευθύνη και αυτό μπορεί να προέκυψε από την αίσθηση ότι δεν είμαστε πλέον επικεφαλής σε ορισμένες περιοχές της ζωής μας.

Ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής φτάνουν στο σημείο έκλειψης και ενώνουν τις δυνάμεις τους τον Σεπτέμβριο στις 2-3 στον ίδιο βαθμό μοιρών με εκείνο το σημείο, καθιστώντας αυτές τις πρώτες ημέρες του μήνα ιδιαίτερα σημαντική περίοδο για γεγονότα που σχετίζονται με τη συνολική ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα στις 21 Αυγούστου. Είναι σημαντικό να είστε πιο προσεκτικοί από το συνηθισμένο, καθώς ο Ερμής και ο Άρης σε ευθυγράμμιση από μόνοι τους μπορούν να φέρουν βιαστικές κινήσεις και παραπανίσια λόγια. Το γεγονός ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και πολύ κοντά την επιστροφή του ε ορθή πορεία, άρα και στην στάση του, και ότι αυτό συμβαίνει στο σημείο έκλειψης μεγεθύνει αυτές τις δυνατότητες.

Τα ζώδια του Λέοντα, της Παρθένου και του Ζυγού φωτίζονται τον Σεπτέμβριο, και αυτό υποδηλώνει μια προσωπική και επικεντρωμένη στις σχέσεις περίοδο.

Στις 26 Αυγούστου ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής συναντήθηκαν στο ζώδιο της Παρθένου και αυτό επέτρεψε στον Ήλιο να προλάβει τον Ερμή, καθώς ο Ερμής ήταν μπροστά από τον Ήλιο από τον Ιούνιο. Ο κύκλος του Ήλιου σε σχέση με τον Ερμή και τα πρότυπά του είναι ενδιαφέροντα. Συμβολικά, μπορεί να είχαμε ξεπεράσει κάποια εμπόδια και να προχωρήσαμε μπροστά από μας, αλλά τώρα νιώθουμε παγιδευμένοι. Ο Ερμής στρέφεται απευθείας στις 5 του μήνα στο τέλος του Λέοντα και θα παραμείνει σε σκιά αναδρομής μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου (όταν φθάνει σετις11 μοίρες της Παρθένου – στην μοίρα στην οποία αρχικά ανατράπηκε στις 12 Αυγούστου). Κατά τη διάρκεια αυτών των δύο εβδομάδων (από τις 5-19), ενδέχεται να επιστρέψουμε στις πρόσφατες αποφάσεις και συνομιλίες που τώρα είναι εξοπλισμένες με μια νέα προοπτική.

Ο Ήλιος διέρχεται από την Παρθένο μέχρι τις 22 και ο Άρης, ο Ερμής και στη συνέχεια η Αφροδίτη εισέρχονται στην Παρθένο στις 5, 9 και 19, αντίστοιχα. Αυτή η έμφαση στο ζώδιο της Παρθένου δίνει το προβάδισμα στην πρακτικότητα, την εξυπηρέτηση, τις αναζητήσεις υγείας, τις ρουτίνες και την εργασία. Η Αφροδίτη και ο Άρης θα συναντηθούν στο ζώδιο αυτό στις αρχές Οκτωβρίου και μπορούμε να είμαστε ιδιαίτερα δημιουργικοί με αυτά τα πράγματα που σχετίζονται με τη Παρθένο, καθώς οικοδομούμε προς αυτήν την κατεύθυνση.

Η Πανσέληνος εμφανίζεται στις 6 Σεπτεμβρίου στο ζώδιο των Ιχθύων, μόλις μια μέρα μετά που ο Άρης εισήλθε στο αντίθετο ζώδιο του και μας ωθεί να συνεχίσουμε να επιδιώκουμε τους στόχους μας για την υγεία και την εργασία. Ωστόσο, αυτό είναι μια υπενθύμιση της ανάγκης να εξεταστεί η πνευματική και συναισθηματική ευεξία μας στην εξίσωση. Το κλειδί για την ισορροπία έγκειται στον εντοπισμό και την έκφραση των πνευματικών μας αναγκών, διατηρώντας την τάξη στην καθημερινότητά μας. Η παραμέληση των δύο άκρων του άξονα Παρθένου-Ιχθύων θα επιστρέψει σίγουρα πίσω ως μπούμπεραγκ- θα υπάρχει τάση είτε προς το χάος είτε προς την υπερβολική τάξη. Όταν ο Ήλιος, ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Άρης στην Παρθένο αντιτίθενται στον Ποσειδώνα αυτό το μήνα, προκύπτουν παρόμοια θέματα ( 4-5, 19-20, 24 και 29, αντίστοιχα). Η Νέα Σελήνη εμφανίζεται αργότερα στο ζώδιο της Παρθένου στις 20.

Η Νέα Σελήνη εμφανίζεται στο ζώδιο της Παρθένου στις 20 λοιπόν, προσφέροντας μας ευκαιρίες να αναλάβουμε τη ζωή μας μέσω της οργάνωσης, της επεξεργασίας και της βελτίωσης της εργασίας και της καλύτερης προσοχής στην υγεία. Αυτός είναι ένας εύφορος και παραγωγικός χρόνος.

Επίσης, αγωνιζόμαστε με προσδοκίες και ασχολούμαστε με θέματα πίστης και πεποιθήσεων το Σεπτέμβριο, καθώς ο Δίας σχηματίζει ένα μοτίβο χιαστί με τον Χείρωνα στις 22-23, σχηματίζει ένα και μισό τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 27 και αντιτίθεται στον Ουρανό στις 27-28. Ο Δίας πλησιάζει στο τέλος της διαδρομής του Ζυγού και πηγαίνει έξω με ένα έντονο μπαράζ ενεργειών! Ο Δίας θα κινηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στις 10 Οκτωβρίου.

Ένα έργο μπορεί να έχει τελειώσει και τώρα αισθανόμαστε ανήσυχοι χωρίς αυτό, ή θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις στις σχέσεις λόγω διαφορετικών πεποιθήσεων και προσδοκιών. Πρέπει να κάνουμε αλλαγές, αλλά ίσως να μην γνωρίζουμε τι ή πότε, και μπορεί να υπάρξουν εκρήξεις ανταρσίας εάν δεν είμαστε σε επαφή με τις επιθυμίες μας.

Μπορεί να παίρνουμε κινδύνους για χάρη της ελευθερίας. Αν δεν γνωρίζουμε τις συνέπειες, θα μπορούσαμε να προωθήσουμε μη πρακτικές ιδέες και έργα, μόνο για να αντιμετωπίσουμε εμπόδια. Οι περιστάσεις είναι τέτοιες που πρέπει να κάνουμε προσαρμογές στα σχέδια και τους στόχους μας. Μπορεί να χρειαζόμαστε να τακτοποιήσουμε τις προσδοκίες - του εαυτού μας και των άλλων - αν είναι υπερβολικά υψηλές.

Μπορεί να αγωνιζόμαστε για ανεξαρτησία στις σχέσεις μας. Αυτή είναι μια περίοδος κατά την οποία μπορούμε να ανοίξουμε τους νέους τρόπους σκέψης, ιδίως μέσω των σχέσεών μας και των αλληλεπιδράσεών μας με άλλους. Ωστόσο, θα μπορούσαμε επίσης πολύ εύκολα να αποφύγουμε την ευθύνη για πράγματα που πραγματικά έχουν σημασία. Η ρουτίνα φαίνεται να είναι ιδιαίτερα μη ικανοποιητική τώρα. Αυτή είναι μια εποχή που μπορούμε να πάρουμε εύκολα μια παράκαμψη από μια πρακτική πορεία. Εάν έχουμε επίγνωση, ωστόσο, αυτό μπορεί να είναι μια περίοδος για να αποκτήσουμε τελικά το θάρρος να ξεφύγουμε από μια περιοριστική κατάσταση, πεποίθηση ή στάση.

Ο Πλούτωνας γυρίζει ορθός την ίδια στιγμή που ο Δίας αντιτίθεται στον Ουρανό (στις 28). Η ένταση είναι μαζί μας τις ημέρες αυτές (και ίσως και για εβδομάδες για τις ευαίσθητες ψυχές) που περιβάλλουν αυτή την ημερομηνία, με έντονη εστίαση στη φιλοδοξία και την ανάγκη να αισθανόμαστε αυτεξούσιοι. Τις επόμενες εβδομάδες και μήνες, η δύναμη να κάνουμε βαθιές αλλαγές στη ζωή μας γίνεται λιγότερο εσωτερικευμένη και πιο επίμονη και άμεση. Είναι λιγότερο πιθανό να προβληματιστούμε για τις αλλαγές που αισθανόμαστε ότι πρέπει να γίνουν.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικό Δελτίο Οκτωβρίου 2017

Αστρολογικό Δελτίο Οκτωβρίου 2017

Αστρολογικό Δελτίο Οκτωβρίου 2017

1 Οκτωβρίου: Ο Άρης στην Παρθένο τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω 3 Οκτωβρίου: Η Αφροδίτη στην Παρθένο τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον...

Αστρολογικό Δελτίο Μαρτίου 2017

Αστρολογικό Δελτίο  Μαρτίου 2017

Αστρολογικό Δελτίο Μαρτίου 2017

Ο πρώτος μήνας της Άνοιξης είναι εδώ και θα τον καλωσορίσουμε, ακόμα κι αν έχει κάπως δύσκολα χαρακτηριστικά. Η Πανσέληνος στις 12 του...

Αστρολογικό Δελτίο Φεβρουαρίου 2017

Αστρολογικό Δελτίο Φεβρουαρίου 2017

Αστρολογικό Δελτίο Φεβρουαρίου 2017

Ένταση και πάθος, μια παράξενη αλλά όχι κακή Έκλειψη στον Λέοντα και πολλές σημαντικές ανακατατάξεις στην σκακιέρα του ουράνιου θόλου...

Αστρολογικό Δελτίο Σεπτεμβρίου 2016

Αστρολογικό Δελτίο Σεπτεμβρίου 2016

Αστρολογικό Δελτίο Σεπτεμβρίου 2016

Ο Σεπτέμβριος θα είναι πραγματικά καυτός από εξελίξεις και γεγονότα. Με μια σημαντικότατη Έκλειψη κατευθείαν την πρώτη του ημέρα, αλλά...

Αστρολογικό Δελτίου Αυγούστου 2016

Αστρολογικό Δελτίου Αυγούστου 2016

Αστρολογικό Δελτίου Αυγούστου 2016

Ο καυτός μήνας Αύγουστος της θάλασσας και του μελτεμιού είναι επιτέλους εδώ! Έχοντας νωρίς να μας προσφέρει μια Νέα Σελήνη στον Λέοντα...

Ο Ερμής στον Ζυγό

Ο Ερμής στον Ζυγό

Ο Ερμής στον Ζυγό

Το γεγονός ότι από τις 2 Σεπτεμβρίου ο Ερμής περνά στον Ζυγό είναι πολύ σημαντική επιρροή. Θα μείνει στο αέρινο ζώδιο της διπλωματίας...