Ερωτικά Αστρολογικά Τips 2-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 2-9-2017
<p>Κριός

Μην κάνετε κινήσεις που θα σας καθυστερήσουν, σε σχέση με την προσέγγισή σας. να επιλέξετε την οδό που θα σας γλιτώσει χρόνο, για να μην χάσετε την αστρολογική εύνοια.

Ταύρος

Φοβάστε να μην εκτεθείτε και αυτό είναι πάρα πολύ πιθανόν να σας κρατά πίσω από ορισμένες κινήσεις. Θα είναι δύσκολο να ξεφύγετε από ορισμένες παγίδες απόψε το βράδυ.

Δίδυμοι

Μην επιλέξετε να κάνετε παρασκηνιακές κινήσεις, πριν από την στιγμή που θα κάνετε την προσέγγισή σας. Να ξέρετε πως είναι πιθανόν να γίνουν ανεπανάληπτα λάθη.

Καρκίνος

Θέλετε να πραγματοποιήσετε ορισμένες μεγάλες αλλαγές και αυτό θα αποδειχθεί αρκετά εύκολο για εσάς, αν και γενικότερα είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποια εμπόδια.

Λέων

Είναι μία στιγμή κατά την οποία θα φτάνετε κοντά σε αυτό που θέλετε, αλλά τελικά θα παρατηρείτε πως η προσέγγιση θα γίνεται όλο και πιο δύσκολο. Δεν μπορείτε να αποκωδικοποιήσετε τα μηνύματα του προσώπου που σας αφορά.

Παρθένος

Ο τρόπος με τον οποίον προσπαθήσατε το τελευταίο διάστημα να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα στον εσωτερικό σας κόσμο, σας βοήθησε να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις.

Ζυγός

Μην ανεβάζετε τους τόνους εκεί που πραγματικά δεν υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο. Η προσέγγισή σας θα πρέπει να είναι πιο προσεκτική και αναλυτική ορισμένες φορές, χαλαρώστε λοιπόν.

Σκορπιός

Δεν είσαστε έτοιμοι για ορισμένα βήματα, αν και τα επιθυμείτε με μεγάλο πόθο. Θα αποδειχθεί αρκετά δύσκολο το να γίνουν ορισμένες σημαντικές συζητήσεις απόψε το βράδυ.

Τοξότης

Οι πρακτικές δυσκολίες που αντιμετωπίζετε κατά την προσέγγισή σας θα σας οδηγήσει σε μία αγανάκτηση. Μην το βάζετε κάτω, απλά η συγκεκριμένη στιγμή έχει τις δυσκολίες της.

Αιγόκερως

Μην υπερβάλετε στον τρόπο με τον οποίον αναλύετε τις καταστάσεις. Να ξέρετε πως είναι πιθανόν ορισμένα άγχη σας να μην βασίζονται σε πραγματικά δεδομένα και αυτό μπορεί να έχει αρνητικά αποτελέσματα.

Υδροχόος

Είσαστε έτοιμοι να κάνετε ένα άνοιγμα με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Εάν βρίσκεστε σε σχέση, τότε θα την ανανεώσετε, εάν όχι, θα έρθετε πιο κοντά με το πρόσωπο που σας αφορά.

Ιχθείς

Η δυσκολία που αντιμετωπίζετε σήμερα στο να κατεβάσετε τους τόνους κατά τη διάρκεια ακόμα και ήρεμων κατά τα λοιπά συζητήσεων, θα κάνει δύσκολη την προσέγγισή σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 7-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά  Τips 7-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 7-9-2017

Κριός Κάνετε ορισμένες επανεκτιμήσεις. Αυτό δεν πρέπει να σας αγχώσει. Γενικά είναι ημέρα μεγάλων αλλαγών και αποφάσεων. Εσείς είσαστε...

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 5-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 5-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 5-9-2017

Κριός Η Ημέρα είναι πάρα πολύ πιθανόν να σας φέρει μπροστά από ορισμένες προκλήσεις. Αυτό θα είναι πραγματικά ατυχές, διότι αυτή τη...

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 3-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 3-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 3-9-2017

Κριός Παρουσιάζετε με έναν έντονο τρόπο ορισμένες αλλαγές τις οποίες επιθυμείτε να γίνουν στη σχέση σας με το πρόσωπο που σας αφορά....

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 31-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 31-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 31-8-2017

Κριός Θα χρειαστεί να λειτουργήσετε με αυτοπεποίθηση. Είναι πιθανόν να συμβούν ορισμένα σκηνικά που να αμφισβητήσουν την εμπιστοσύνη...

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 27-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 27-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 27-8-2017

Κριός Ο παρορμητισμός σας σήμερα μπορεί να φτάσει στα άκρα. Αυτό όμως δεν είναι πάντα και τόσο θετικό. Κρατήστε την ανέμελη προσέγγιση,...

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 19-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 19-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 19-8-2017

Κριός Παίρνετε ορισμένες βιαστικές αποφάσεις και αυτό δεν μπορεί να βγει σε καλό. Ίσως τώρα να μην το καταλαβαίνετε, αλλά σύντομα τα...