Σαββατοκύριακο Αγάπης 16/09 – 17/09/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 16/09 – 17/09/2017
<p>Κριός

Η επέκταση και η ανάπτυξη της ερωτικής ζωής σας είναι η πρώτη προτεραιότητα αυτής της περιόδου. Ο Δίας σας δίνει τις ευκαιρίες και την τύχη. Ο Κρόνος διευκολύνει την αποφασιστικότητά σας και ενθαρρύνει τη σκληρή δουλειά σας σε προσωπικό επίπεδο. Αυτές οι μέρες είναι κατάλληλες για νέα φλερτ.

Ταύρος

Εκτός από τις προσωπικές σας προσπάθειες για τη δική σας επιτυχία, έχετε την τάση να υποστηρίζετε τους συναδέλφους και τους συνεργάτες σας, αλλά και τον σύντροφό σας. Συνεχίστε. Αυτό θα σας ωφελήσει με περισσότερους τρόπους από ό, τι νομίζετε, έστω κι αν αυτό σημαίνει ότι έχετε χάσει λίγο χρόνο τώρα.

Δίδυμος

Εάν η η σχέση σας απαιτεί κάποιου είδους διαβούλευση σε οποιαδήποτε περιοχή, η σαφήνεια του μυαλού σας και η προθυμία σας να βοηθήσετε θα σας κάνουν πολύ αξιόπιστους στους ανθρώπους που αγαπάτε. Μπορείτε να αποκτήσετε ένα καλό κλίμα, και αν έχετε ήδη ένα, γίνεται ακόμα καλύτερο.

Καρκίνος

Εάν η βελτίωση του περιβάλλοντος στην σχέση σας δεν είναι στο χέρι σας, τότε ίσως να συμβεί μια αλλαγή, μια καλή, και θα βρεθείτε να ζείτε σε ένα καλύτερο περιβάλλον. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει όχι μόνο τη διακόσμηση και το δωμάτιο στο οποίο ζείτε με τους ανθρώπους που αγαπάτε, αλλά και τους ίδιους τους ανθρώπους με τους οποίους έχετε σχέσεις.

Λέων

Οι ανάγκες σε σeξουαλικές φαντασιώσεις και οι εμμονές καθίστανται πολύ ισχυρές, όπως και η ντροπή σας γι 'αυτά τα θέματα, αλλά δεν πρέπει. Αυτή η ντροπή δεν είναι ο σύμβουλος που πρέπει να ακούσετε. Αντίθετα, πρέπει να θεραπεύσετε αυτήν την ντροπή και να αγκαλιάσετε τη σeξουαλικότητά σας. Αγαπήστε τον εαυτό σας για όλα όσα είστε. Ικανοποιήστε τις σeξουαλικές επιθυμίες σας, ακόμα κι αν το κάνετε διανοητικά.

Παρθένος

Προσπαθήστε να μιλήσετε περισσότερο για αυτά που θέλετε. Επιλέξτε σοφά τους ανθρώπους που θα μιλήσετε για τα συναισθήματά σας, φυσικά. Μιλήστε μόνο σε άτομα που αναμένετε ότι θα σας αποδεχθούν. Με αυτόν τον τρόπο, θα αισθανθείτε πιο άνετα να αποδεχτείτε τον εαυτό σας. Δεν θέλετε να ενισχύσετε την ανασφάλειά σας για κανέναν λόγο.

Ζυγός

Δοκιμάστε πράγματα που δεν έχετε κάνει και δεν έχετε βιώσει ακόμα, αλλά πάντα θέλατε να τα δοκιμάσετε. Φυσικά, παίξτε με ασφαλή τρόπο. Να είστε λογικοί, να είστε νόμιμοι, αλλά εκτός από αυτό, κάντε ό, τι θέλετε να κάνετε. Ακόμα και μικρά πειράματα προς αυτή την κατεύθυνση είναι καλά. Τολμήστε να είστε ερωτικοί.

Σκορπιός

Το σeξουαλικό ένστικτο και η σeξουαλική ενέργεια είναι πολύ σημαντικά για όλους μας. Ακόμη περισσότερο για εκείνους που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Σκορπιού. Με την αποδοχή όλων των πτυχών της σeξουαλικότητάς σας, δεν γίνετε μόνο σeξουαλικά ευτυχισμένοι. Γίνεστε υγιέστεροι και πιο ευτυχισμένοι σε όλες τις πτυχές της ζωής σας. Ακόμα και οι μαγικές και πνευματικές σας δυνάμεις γίνονται όλο και πιο δυνατές, και η ψυχολογία σας γίνεται καλύτερη.

Τοξότης

Τόσο σωματική όσο και ψυχολογική και ερωτική υγεία αυξάνονται. Μπορεί να αισθανθείτε κάποια τάση για κατάθλιψη όμως, επιφανειακά. Διερευνήστε το. Βρείτε τι σας κάνει ευτυχισμένους και τι περιορίζει την ευτυχία σας. Θεραπεύστε τι πρέπει να θεραπευτεί και ενδυναμώστε τι χρειάζεται ενδυνάμωση. Προσπαθήστε επίσης να βελτιώσετε τη διατροφή σας, όπως και τις συνήθειες σας (κάπνισμα, κατανάλωση κλπ.)

Αιγόκερως

Η δραστηριότητα της Αφροδίτης κατά τη διάρκεια του ΣΚ είναι πολύ ισχυρή και ευεργετική. Αυτό κάνει τη ζωή σας και τα θέματα αγάπης σημαντική και δυναμική, συντονιστείτε με αυτήν την ενέργεια. Ακόμη περισσότερο για εσάς. Αλλά αυτό βοηθά επίσης όλες τις πτυχές της ζωής σας. Η Αφροδίτη είναι, τελικά, ο ηγεμόνας του ζωδιακού κύκλου.

Υδροχόος

Ένα νέο σπίτι, μια ανακαίνιση του σημερινού σπιτιού ή μια ανακαίνιση της ερωτικής σας ζωής είναι δυνατό να συμβεί. Στην πραγματικότητα, αν θέλετε κάτι τέτοιο, προγραμματίστε τουλάχιστον κατά την περίοδο του ΣΚ τις ενέργειές σας. Οι καταστάσεις με την οικογένεια και εκείνες που θεωρείτε ως σημαντικές και γίνονται καλύτερες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Ιχθείς

Οι τρόποι αυτο-έκφρασης που περιλαμβάνει το σώμα περισσότερο από το μυαλό είναι πολύ χρήσιμοι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και θα σας ωφελήσουν μακροπρόθεσμα επίσης. Φυσικά, πριν από τη συμμετοχή σας σε οποιαδήποτε ομάδα (χορού για παράδειγμα) να λάβετε υπόψη σας ότι ένα νέο φλερτ μπορεί να αναφανεί ανά πάσα στιγμή. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Σαββατοκύριακο Αγάπης 2/12 – 3/12/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 2/12 – 3/12/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 2/12 – 3/12/2017

Κριός Το ΣΚ θα εστιάσετε όλη την προσοχή, το χρόνο και την ενέργεια σας στην εξεύρεση εναλλακτικών λύσεων για να βελτιωθεί ο τρόπος που...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 14/10 – 15/10/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 14/10 – 15/10/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 14/10 – 15/10/2017

Κριός Προσπαθήστε να αποφύγετε τυχόν περιττές συγκρούσεις με τους συνεργάτες σας, αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάτε, τόσο στη ζωή όσο...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 28/05 – 29/05/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 28/05 – 29/05/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 28/05 – 29/05/2017

Κριός Ενεργοποιήστε τη γοητεία! Είναι μια μεγάλη στιγμή για να ασκήσετε την προσωπική σας επιρροή, καθώς συναντάτε ιδιαίτερα...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 6/05 – 7/05-2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 6/05 – 7/05-2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 6/05 – 7/05-2017

Κριός Είστε από τους πιο παθιασμένους αυτής της καταπληκτικής περιόδου! Το εκπληκτικό σκηνικό που γίνεται, με την πολυαστρία στο ζώδιό...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 19/11 – 20/11/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 19/11 – 20/11/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 19/11 – 20/11/2016

Μια φλεγόμενη Σελήνη στον Λέοντα αυτό το διήμερο θα μας δώσει άγριες διαθέσεις να φλερτάρουμε, αλλά με σημασία, με στιλ, με εγωισμό –...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 5/11 – 6/11/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 5/11 – 6/11/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 5/11 – 6/11/2016

Ο Νοέμβριος αυτός είναι ερωτευμένος με τον έρωτα. Μπροστά μας έχουμε ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο πάθος, με την Αφροδίτη να τριγωνίζει τον...