Ερωτικά Αστρολογικά Tips 26-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 26-9-2017
<p>Κριός

Η ημέρα θα χρειαστεί λίγο την προσοχή σας. Σήμερα, είναι πολύ πιθανόν να ασχοληθείτε με ιδιαίτερη αφοσίωση σε ένα αντικείμενο που απαιτεί στρατηγική σκέψη αλλά και συναισθηματικό δέσιμο. Ίσως πάρετε απόφαση να ξεκινήσετε κάτι νέο αλλά δεν υπάρχει καλή χημεία! σας. Μπορείτε να τολμήσετε πολλά αλλά θα πρέπει να κρατήσετε την ψυχραιμία σας. Δεν είναι για κακό, δεν θα θεωρηθεί ατολμία.

Ταύρος

Η ημέρα είναι μάλλον αρνητική ερωτικά για εσάς. Ίσως περιορίσετε το ενδιαφέρον σας μόνο στο πεδίο του εργασιακού σας χώρου, για να λύσετε προβλήματα που δημιουργούν άλλοι.  Η Αφροδίτη δεν σας δίνει κάποια ανάσα στα ερωτικά σας και δεν δημιουργεί ευκαιρίες. Θα θελήσετε να ξεκαθαρίσετε πολλά πράγματα για να μην έχετε αργότερα καθυστερήσεις και ανασχέσεις.

Δίδυμοι

Σήμερα, αναλύετε και παρατηρείτε γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στη σχέση σας με μεγάλο ενδιαφέρον, και έχετε μια τάση και να βλέπετε ποιος κάνει τι, και να επιβάλλεται την τάξη, να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους.. Όσον αφορά σε ερωτικά θέματα νομικής φύσεως,  ίσως αλλάξετε πορεία και κάνετε σοβαρές ανατροπές που θα σας βγουν σε καλό. Πάντως η μέρα είναι δύσκολη.

Καρκίνος

Δύσκολη και απαιτητική αυτή η Τρίτη για τους Καρκίνους, και σας βρίσκει και μάλλον εξαντλημένους από ένα άτυχο σερί.  Αν και ελπίζετε σε μια μεσοβέζική κατάσταση, δε θα είναι εύκολο γιατί οι άλλοι δε θα το επιτρέψουν. Ερωτικά τα πράγματα ίσως να δυσκολέψουν. Ετοιμαστείτε για μάχες. Μην αφήσετε τους άλλους να θέσουν τους κανόνες εμπλοκής.

Λέων

Οι Λέοντες έχετε πολύ εύνοια στα ερωτικά σας σήμερα. Κάποια πράγματα δεν αγοράζονται και αυτά είναι που θα σας απασχολήσουν σήμερα, καθώς, πέρα από γεμάτη τσέπη, θέλετε να ικανοποιήσετε και τον εγωισμό σας.   Ίσως αναθεωρήσετε το ποια είναι η θέση σας στη ζωή, αλλά δεν αποκλείεται να αφεθείτε και σε πολλές σπατάλες για το ταίρι σας. Καλή είναι η διάθεση ανόδου που νιώθετε, αλλά βάλτε λίγη λογική.

Παρθένος

Εξαιρετικά δύσκολη ημέρα για τους Παρθένους. Σήμερα, η επιμονή στις λεπτομέρειες προσανατολίζεται στους ερωτικούς σας  στόχους, αλλά με μεγάλη ένταση. Θα εξετάσετε εξονυχιστικά κάποια νέα σχέδια που είτε σχετίζονται με την εργασία σας είτε με τα ερωτικά σας. Ο δρόμος της απαιτητικής σχέσης με την αγάπη, αν και δύσκολος, σας ελκύει και δεν σας πειράζει να απομακρυνθείτε από πολλούς, αν είναι να φτάσετε στον προορισμό σας. Προσέχετε λίγο την υγεία σας. Είστε κοντά σε υπερκόπωση.

Ζυγός

Η ημέρα έχει απολύτως αρνητικό πρόσημο για τους Ζυγούς, και σας βρίσκει εξαντλημένους. Η ανάσα που παίρνετε από την Αφροδίτη, σας ταράζει, είναι ανάσα με προβλήματα. Ακόμα και χωρίς πολλά κέφια, έχετε μια δημιουργική ημέρα. Κάποια σχέδιά σας τακτοποιούνται χωρίς πολύ προσπάθεια, αν και εσείς θα θέλατε ακόμα πιο γρήγορους ρυθμούς. Δώστε προτεραιότητα στις ιδέες των ανθρώπων σας  και αφήστε τους να σας ξεκουράσουν. 

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί έχετε πολλή ένταση, αλλά και πολλή δημιουργικότητα. Η ημέρα σήμερα ξεκινάει κάπως έντονα,  πολύ πιθανόν σήμερα να ενώσετε τις δυνάμεις σας με παλιούς συντρόφους για να πετύχετε ένα στόχο που σχετίζεται με ένα θέμα υγείας ή εργασίας. Μπορεί να έχετε αυξημένα έξοδα όμως, και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το προσέξετε πολύ.

Τοξότης

Απολύτως αγχωτική ημέρα για τους Τοξότες, ειδικά από το μεσημέρι και μετά! Σήμερα, αν και δεν είστε συνηθισμένοι, θα λειτουργήσετε με πρόγραμμα και αυτό γιατί το κίνητρο που σας δίνεται σχετίζεται άμεσα με την ψυχολογική σας κατάσταση . Πιθανόν να έχετε τύχη σε νέα φλερτ, αλλά όχι με μακροπρόθεσμες προοπτικές.

Αιγόκερως

Η ημέρα για εσάς είναι πάρα μα πάρα πολύ παράξενη. Πρόκειται να λάβετε σοβαρές αποφάσεις και να εξυγιάνετε όλους τους τομείς των ερωτικών σας με καλό και δίκαιο για εσάς τρόπο, αλλά με μεγάλη ένταση. Όμως θα πάρετε εύσημα από ανθρώπους που έχουν καταλάβει ότι μπορούν να στηρίζονται στην ευθύτητα του χαρακτήρα σας και στην συνέπειά σας!

Υδροχόος

Η ημέρα δεν σας δίνει το απαραίτητο οξυγόνο αισιοδοξίας, και το έχετε ανάγκη μετά από ένα μακρύ διάστημα κόπωση, που δεν σας είχε φέρει κανένα αποτέλεσμα. Θυμηθείτε οπωσδήποτε πως ό,τι λάμπει δεν είναι απαραίτητα χρυσός, γι’ αυτό είναι σημαντικό να επιθεωρείται συχνά τις μελλοντικές σας προοπτικές.

Ιχθείς

Φροντίστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας, γιατί σήμερα θα υπάρξουν προκλήσεις στον ερωτικό τομέα  και αψιμαχίες με ανθρώπους που δεν σας καταλαβαίνουν καθόλου. Αν δεν κρατήσετε μια σοβαρή στάση, με επιχειρήματα, θα βρεθείτε εκτεθειμένοι και αυτό δεν είναι καθόλου φρόνιμο να συμβεί, θα σας κοστίσει. Οργανώστε την άμυνά σας, αναζητείστε συμμαχίες και θα δείτε ότι σύντομα η καταιγίδα θα περάσει.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-6-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-6-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-6-2018

Εσείς μόνο είστε αυτοί, που μπορείτε να κρατήσετε τις σωστές και ποιοτικές ισορροπίες μέσα στην σχέση σας,

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 16-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 16-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 16-4-2018

Δεν είστε εσείς τα ζώδια που θα κρατήσετε του τύπους και τα προσχήματα, όταν κάτι πρέπει να το πείτε

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-9-2017

Κριός Δεν είναι όντως η στιγμή για τις μεγάλες δράσεις και κινήσεις. Προστατευτείτε μέσα από το διάλλειμα που πιθανόν απαιτείτε, δείτε...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 22-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 22-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 22-9-2017

Κριός Δεν έχετε να φοβάστε και πολλά πράγματα για σήμερα, κατά την προσέγγισή σας. Είναι παρ’ όλα αυτά πιθανόν μέσα σε μία παρέα να...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-7-2017

Κριός Όταν πρόκειται για τον έρωτα, ελπίζετε να κρατήσετε την καλή διάθεση όσο μπορείτε, αλλά αρχίζετε να ανησυχείτε ότι τα πράγματα...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

ΚΡΙΟΣ Η ερωτική επιθυμία που νιώθετε για ένα καινούριο πρόσωπο, έχει ξεσηκώσει τους αδέσμευτους. Αλλά και οι δεσμευμένοι, μάλλον νιώθετε...