Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-10-2017
<p>Κριός

Στο χέρι σας είναι αυτή τη στιγμή να δείτε τις αλλαγές που επιθυμείτε. Μπορείτε να πλησιάσετε με ευκολία ακόμα και τους πιο μεγάλους στόχους σας, αλλά πρέπει να δράσετε.

Ταύρος

Είναι πολύ καλή στιγμή τώρα για εσάς. Η εύκολη και δυνατή απελευθέρωση των συναισθημάτων σας μετράει πραγματικά πάρα πολύ θετικά. Να είστε έτοιμοι ια ορισμένες αλλαγές.

Δίδυμοι

Είσαστε σε θέση να έρθετε πιο κοντά στον απαιτητικό στόχο σας, σε σχέση κε το ερωτικό σας παρελθόν. Μην μειώνεται αυτή τη στιγμή τον πήχη των κινήσεών σας, να έχετε αυτοπεποίθηση.

Καρκίνος

Δεν υπάρχει τη δεδομένη στιγμή κανένας λόγος να σταματήσετε από τις προσωπικές σας επιδιώξεις στον έρωτα. μπορείτε να ανανεώσετε καταστάσεις και συνολικά την ερωτική σας ζωή.

Λέων

Προχωρήστε με βεβαιότητα και χωρίς κανένα άγχος, διότι αυτού του τύπου η προσέγγιση μόνο μπορεί να κινήσει θετικά τις εντυπώσεις. Να είστε εαυτός σας και μόνον.

Παρθένος

Μέσα σε όλα, είναι πάρα πολύ σημαντικό οι κινήσεις σας να διακρίνονται πραγματικά από βεβαιότητα, μην δείχνετε αυτή τη στιγμή κάποια αδυναμία, δείξτε την αυτοπεποίθησή σας.

Ζυγός 

Μην φοβηθείτε να κάνετε το κάτι παραπάνω. Ο στόχος σας μπορεί να επιτευχθεί άλλωστε αυτή τη στιγμή, εάν το προηγούμενο διάστημα κάνατε τις κατάλληλες κινήσεις.

Σκορπιός

Να είστε ειλικρινείς. Μην φοβάστε την αλήθεια και τότε θα γίνει ο σύμμαχός σας. Να είστε έτοιμοι να πείτε συγγνώμη, εάν αυτό χρειαστεί, αλλά εάν δεν το πιστεύετε και θεωρείτε ως σε κάτι δεν έχετε ευθύνη, δεν έχετε λόγο να το εκδηλώσετε.

Τοξότης

Είστε συνεπείς τώρα σε ό,τι λέτε και κάνετε και είναι πολύ καλή στιγμή για να δημιουργήσετε αλλαγές που επιθυμείτε, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτές και πρόσωπο από το παρελθόν σας.

Αιγόκερως

Μην κάνετε εκπτώσεις στα συναισθήματά σας. Πρέπει να έχετε μεγάλη ειλικρίνεια απέναντι στο πρόσωπο που κοιτάζετε, την ώρα που του ανοίγετε την καρδιά σας, να το έχετε υπόψιν σας απόψε αυτό.

Υδροχόος

Μπορείτε να δείτε τις αλλαγές να συμβαίνουν, εάν βέβαια συμβάλλετε και εσείς σε αυτές. Να είστε άνετοι σήμερα στις κινήσεις σας και μην φοβηθείτε τον αυθορμητισμό.

Ιχθείς

Έχετε ακόμα να ξεπεράσετε ορισμένες ανασφάλειές σας. προσέξτε πολύ, διότι αν παρακινηθείς από αυτές πρόκειται να πείτε πράγματα τα οποία δεν τα πιστεύετε, πραγματικά.

 

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-2-2018

Κριός Θα είναι στο χέρι σας να καθοδηγήσετε τις καταστάσεις εκεί που επιθυμείτε. Θα χρειαστεί να κάνετε όμως και ορισμένες ίσως...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τώρα ο ιδιαίτερος δυναμισμός σας εξωτερικεύεται με μεγαλύτερη ευκολία μέσα στο ερωτικό σας παρελθόν και έχει...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-11-2017

Κριός Είναι μία στιγμή κατά την οποία ευνοήστε ιδιαίτερα να δείτε τις καταστάσεις πιο συνολικά, γνωρίζοντας το τι πραγματικά λέει για...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-9-2017

Κριός Προσπαθήστε να αφήσετε πίσω ορισμένες εντάσεις. Δυσκολεύεστε να δείτε την καθαρή πλευρά ορισμένων πραγμάτων και αυτό ίσως να σας...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Κριός Μην δείξετε πως έχετε ορισμένες φοβίες. Είναι καλό το να προσέχετε να έχετε βεβαιότητα κατά την προσέγγισή σας. Αν θέλετε όμως,...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-8-2017

Κριός Λόγω του ότι δεν σας τρομάζουν ορισμένα ζητήματα που στο παρελθόν σας είχαν απασχολήσει αρκετά, είσαστε πολύ πιο έτοιμοι για να...