Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-11-2017
<p>Κριός

Είναι πολύ σημαντικό να αντιληφθείτε πως και εσείς εντάσσεστε αυτή τη στιγμή αστρολογικά μέσα στο θετικό πλαίσιο επιρροής. Μάθετε πως στον έρωτα τίποτα δεν είναι μαύρο-άσπρο.

Ταύρος

Η Σελήνη εισέρχεται τώρα ζώδιό σας και σας καλεί αν αναζητήσετε μέσα στην ερωτική σας ζωή την συναισθηματική ασφάλεια. Μπορεί αυτό αν σας το προσφέρει το ερωτικό σας παρελθόν;

Δίδυμοι

Δείτε πιο χαλαρά ορισμένες καταστάσεις. Αν μπορέσετε να το κάνετε αυτό, κατά τα λοιπά θα μπορείτε να είστε πιο άνετοι σήμερα στο να κάνετε την δική σας απαιτητική κίνηση.

Καρκίνος

Η Σελήνη, σχηματίζει τώρα σύνοδο με τον Ουρανό. Αυτή είν αι μία από τιςόψεις της ημέρας με τις οποίες πρέπει να συναντηθείτε, για να καταφέρετε να ζήσετε το διαφορετικό.

Λέων

Χάρις την σύνοδο Ηλίου-Ουρανού, μπορείτε τώρα να τολμήσετε να ξεφύγετε από την καθιερωμένη σας προσέγγιση. Πειραματιστείτε, ακόμα και στον απαιτητικό τομέα του ερωτικού παρελθόντος.

Παρθένος

Η ημέρα θα βρίσκεται σε θέση να σας χαρίσει την εύνοια, εάν από την πλευρά σας αποφύγετε ορισμένες υπερβολές, κυρίως στο να εκλογικεύετε τα πράγματα με τρόπους που τελικά είναι παράλογοι.

Ζυγός

Η Αφροδίτη, δηλαδή ο πλανήτης-κυβερνήτης σας σχηματίζει αντίθεση με την Σελήνη, και έτσι σας καλεί να δείτε σε κάθε περίπτωση την θετική πλευρά της ζωής και να μην νοιαστείτε για τα «βαθειά» ζητήματα.

Σκορπιός

Πράγματι το τελευταίο διάστημα δεν ήταν το καλύτερο της ζωής σας, όμως αυτό όντως δεν πρέπει να σας ανησυχεί, καθώς σύντομα θα περάσετε μέσα στο πλαίσιο θετικότητας.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται σε αντίθεση με τον σας Δία που είναι και ο κυβερνήτης σας και με αυτόν τον τρόπο έχετε να κάνετε όμορφες συζητήσεις, αλλά προσέξτε να μην πείτε υπερβολές.

Αιγόκερως

Ο Κρόνος βρίσκεται σε εξάγωνο με την Σελήνη, κάτι που σας καλεί σε αντικειμενικότητα και έτσι θα δείτε καθαρά τις καταστάσεις. Όμως, θα επιμένετε σε ό,τι αφορά σε εσάς να δίνετε περισσότερες ευθύνες από ό,τι σας αντιστοιχούν.

Υδροχόος

Ο κυβερνήτης σας Ουρανός βρίσκεται σε σύνοδο με την Σελήνη. Με αυτή την πολύ σημαντική όψη μπορείτε να πάρετε απόφαση τώρα να κάνετε πλέον πιο ανανεωμένες κινήσεις.

Ιχθείς

Ο Ποσειδώνας συμμετέχει σε τρίγωνο με τον Ήλιο και σας χαρίζει ένα πολύ σημαντικό όπλο, κυρίως σε ό,τι αφορά στο ερωτικό σας παρελθόν, και αυτό είναι η αίσθηση του μυστηρίου. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-4-2018

Μπορείτε να συγχρονίσετε και την απαιτητική σας εργασία αλλά και την προσωπική σας ζωή

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Εάν χρειαστεί, δώστε τόπο στην οργή. Κάντε ορισμένες κινήσεις οι οποίες θα φέρουν ένα τέλος σε ορισμένες...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Να έχετε σήμερα περισσότερη εμπιστοσύνη στις καταστάσεις, καθώς προσφέρει ένα γενικότερο πλαίσιο εύνοιας. Το...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Είναι ώρα δράσης και αυτό πρέπει να το αντιληφθείτε βαθειά, εάν θέλετε πράγματι να προχωρήσετε σε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-10-2017

Κριός Η ημέρα αυτή τη στιγμή μπορεί να σας εγκλωβίσει σε ορισμένες καταστάσεις οι οποίες είναι σε θέση να σας προκαλέσουν εκνευρισμό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-10-2017

Κριός Ο υψηλός σας ερωτισμός σας επιτρέπει να επακολουθήσετε σημαντικότερες κινήσεις. Το γενικό κλίμα πράγματι σας ευνοεί, όμως και...