Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-11-2017
<p>Κριός – Δύο των Σπαθιών Αντίστροφα

Μπορεί να σας καταβάλλει η κούραση και η έλλειψη επικοινωνίας με το ταίρι σας σήμερα, ωστόσο αυτό δεν πρέπει να σας αποθαρρύνει. Έχετε και πάλι της ευκαιρία για μια χαλαρωτική βραδιά.

Ταύρος – Τρία των Πεντάκτινων

Μην απογοητεύεστε από κάποια μικρά λάθη του συντρόφου σας. Όλοι μπορούν να περάσουν μια συγκυρία αποσυντονισμού, η οποία πολύ σύντομα θα αποτελεί παρελθόν.

Δίδυμοι – Πέντε των Σπαθιών

Έχετε μια τάση να καταπιάνεστε από τις λεπτομέρειες για να αποκωδικοποιήσετε τις προθέσεις του συντρόφου σας αυτήν την περίοδο. Αφήστε τις μεγάλες πράξεις του να σας δείξουν τι πραγματικά θέλει.

Καρκίνος – Η Σελήνη

Η ανασφάλειά σας όσον αφορά τη σχέση σας με το ταίρι σας μπορεί να γίνεται φορτική κάποιες φορές για το αγαπημένο σας πρόσωπο. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε.

Λέων – Ντάμα των Κυπέλλων

Μπορεί κάποιο πρόβλημα του στενού σας οικογενειακού κύκλου να σας στερήσει τη θετική διάθεση που είχατε κατά τη διάρκεια της ημέρας, ωστόσο το ταίρι σας θα φροντίσει να την ανεβάσει.

Παρθένος – Ντάμα των Ράβδων

Σήμερα θα ήταν καλό να δώσετε ιδιαίτερη σημασία στα συναισθήματα του αγαπημένου σας προσώπου, μιας και κάποια εσωτερική κρίση, ίσως χρειαστεί τη βοήθειά σας για να επιλυθεί.

Ζυγός – Έξι των Σπαθιών

Θα ήταν προτιμότερο να προσπαθήσετε να διεκδικήσετε το χώρο σας σήμερα, παρά να προσπαθήσετε να είστε συγκαταβατικοί με το ταίρι σας, ωστόσο δεν υπάρχει λόγος να δημιουργηθούν εντάσεις.

Σκορπιός – Έξι των Πεντάκτινων

Είναι πιθανό να έχετε αγχωθεί για κάποιον τομέα της ζωής σας, ο οποίος μπορεί να επηρεάσει άμεσα το ταίρι σας. Γι αυτό τείνετε να γίνετε υπερπροστατευτικοί, ωστόσο καλό θα ήταν να ηρεμήσετε.

Τοξότης – Ντάμα των Σπαθιών

Σήμερα, ίσως έχετε την ισχυρή αίσθηση πως κάποια ενέργεια σας αποσυντονίζει και σας βγάζει από το ρυθμό σας σε σχέση με το ταίρι σας. Κάντε ένα διάλειμμα από τις πολύπλοκές σας ανησυχίες.

Αιγόκερως – Τρία των Ράβδων

Ίσως έχετε μια πολύ αρνητική διάθεση κατά το ξεκίνημα της σχέσης σας, ωστόσο σύντομα θα καταλάβετε πως δεν υπάρχει λόγος να αφήνετε μικρά γεγονότα να επηρεάσουν τη σχέση σας.

Υδροχόος – Δύο των Κυπέλλων

Ο τρόπος με τον οποίο σας αντιμετωπίζει ο σύντροφός σας αυτήν την περίοδο ίσως σας ξυπνήσει στοργικά συναισθήματα αγάπης, τα οποία θα σας συνοδέψουν καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ιχθύς – Η Εγκράτεια Αντίστροφα

Μπορεί να έχετε κάνει κάποια σημαντική αστοχία όσον αφορά τη σχέση σας, ωστόσο η αντίδραση που θα έχει το αγαπημένο σας πρόσωπο απέναντί σας, θα σας κάνει να νιώσετε ασφάλεια και τρυφερότητα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 28-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 28-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 28-2-2018

Κριός –Πέντε των Σπαθιών Η κούρασή σας μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην ηρεμία και την ρομαντική ατμόσφαιρα που ελπίζατε να επιτύχετε με...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-11-2017

Κριός – Οκτώ των Σπαθιών Οι έντονες διαφορές που έχετε με το σύντροφό σας, είναι πιθανό να οδηγήσουν σε κάποια διαμάχη μεταξύ σας...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-9-2017

Κριός – Δέκα των Σπαθιών Είναι στιγμή για κάποιες αλλαγές, οι οποίες όμως πρέπει να έχουν ουσία, αν και δεν αναφέρονται στο σύνολο της...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-7-2017

Κριός – Άσσος των Σπαθιών Η αγάπη είναι λίγο σαν τη μουσική. Υπάρχουν στιγμές που τα πράγματα είναι σε αρμονία, άλλες φορές δεν είναι....

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-5-2017

Κριός – Επτά των Σπαθιών Νευράκια, παραπονάκια και ένταση! Θέλετε την προσοχή του συντρόφου σας και απαιτείτε να ρίξει τον εγωισμό του...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-5-2017

Κριός – Δύο των Σπαθιών Έχετε ανάγκη από έναν έρωτα ο οποίος να σας εξασφαλίζει και πνευματική επικοινωνία. Στον ερωτικό σας ορίζοντα...