Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-11-2017
<p>Κριός

Να έχετε θάρρος μέσασε αυτήν την περίοδο και να γνωρίζετε πως πρέπει να φανείτε χαλαροί και σίγουροι για τον εαυτό σας, έτσι ώστε να λάβετε την θετικότητα και στον τομέα του ερωτικού σας παρελθόντος.

Ταύρος

Με τον κυβερνήτη σας την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Σκορπιό είναι τώρα η ιδανική περίοδος για την κίνησή σας και μέσα στο απαιτητικό πεδίο του ερωτικού σας παρελθόντος.

Δίδυμοι

Μπαίνουμε τώρα μέσα σε μία εκπληκτική και όχι πάντα εύκολη περίοδο, κατά την οποία όλα τα ζώδια πρόκειται να επηρεαστούν, αρκετά. Συντονιστείτε με την ερωτικότατα του διαστήματος.

Καρκίνος

Οι σημερινές καταστάσεις αστρολογικά δεν θα μπορούσαν να μην επηρεάζουν θετικά εσάς, με την Σελήνη για κυβερνήτη σας. Με την είσοδό της στο ζώδιό σας πολλά μπορούν να συμβούν.

Λέων

Αυτό στο οποίο θα ήταν πολύ σημαντικό να επικεντρωθείτε σήμερα είναι το να προβάλετε αυτό το ιδιαίτερα ειλικρινές και ευγενή σας πρόσωπο, που κάνει την διαφορά.

Παρθένος

Να ξέρετε πως σήμερα πράγματι έχετε μπροστά σας ορισμένες πολύ σημαντικές ευκαιρίες για να κάνετε την κίνησή σας, αν αντιμετωπίσετε προσωπικά ζητήματα με την αυτοπεποίθησή σας.

Ζυγός

Ο Σκορπιός δέχεται τώρα ως αστερισμός τον δικό σας  κυβερνήτη, δηλαδή την Αφροδίτη, δίνοντάς σας ορισμένες μοναδικές ευκαιρίες για ερωτικές περιπέτειες και αύξηση της συντροφικότητας.

Σκορπιός

Με το ζώδιό σας να φιλοξενεί στον αστερισμό του την Αφροδίτη από σήμερα εισέρχεστε σε μία περίοδο αύξησης της δύναμής σας και του ιδιαίτερου πάθους σας, εκμεταλλευτείτε την περίοδο.

Τοξότης

Χάρις το τρίγωνο στο οποίο ο κυβερνήτης σας Δίας βρίσκεται, μαζί με την Σελήνη, μπορείτε να δείτε τις καταστάσεις πολύ πιο θετικά, ασκώντας ταυτόχρονα ευγενή γοητεία.

Αιγόκερως

Η αντίθεση Σελήνης-Κρόνου είναι αλήθεια ότι μπορεί κατά πολύ να δυσκολέψει την κατάσταση για εσάς, εφόσον η αυτοπεποίθησή σας πέφτει και μετανιώνετε για καταστάσεις του παρελθόντος.

Υδροχόος

Ο κυβερνήτης σας Ουρανός σχηματίζει μαζί με την Σελήνη ένα σημαντικότατο εξάγωνο που θα σας κάνει το «καλό παιδί» της παρέας, δίνοντάς σας το πάτημα που ζητάτε.

Ιχθείς

Το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα δεν σταματά ακόμα να σας επηρεάζει αρνητικά, όμως χάρις τις ερωτικές όψεις της Σελήνης, που αναφέρονται σε Ιχθείς δευτέρου δεκαημέρου μπορείτε να αρχίσετε κάποια προσέγγιση.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-4-2018

Δεν θα χρειαστεί, να δώσετε όλη την προσοχή σας σε παλιές καταστάσεις ερωτικές, καθώς

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τώρα υπάρχει μία δύσκολη κατάσταση, καθώς υποθέσεις του ερωτικού σας παρελθόντος σας επηρεάζουν ώστε να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το τετράγωνο της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Άρη αυτή τη στιγμή σας καθιστά ανέτοιμους για δράσεις στον τομέα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη βρίσκεστε σε θέση να αυξήσετε τώρα την δυναμική των κινήσεων σας...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη οι καταστάσεις μπαίνουν σε μία νέα τροχιά. Με την θέση του ανάδρομου Ερμή ως...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Οι καταστάσεις είναι περίπλοκες και δύσκολες για επανασύνδεση, εξαιτίας του εκνευρισμού σας και των ακραίων...