Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 19-11-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 19-11-2017
<p>Κριός – Άσσος των Σπαθιών

Προσέξτε σήμερα πολύ τις αντιδράσεις σας, ίσως κόντρα στην κανονική σας προσωπικότητα να φανείτε λίγο ψυχροί σε ανθρώπους που θέλετε να προσεγγίσετε. Σε αντιστάθμισμα, φαίνεται να εκπέμπετε μια μυστηριώδη γοητεία.

Ταύρος – Δύο των Κυπέλλων

Έχει έρθει η στιγμή των έντονων συναισθημάτων. Αν είστε σε σχέση θα ζήσετε μια πολύ γλυκιά μέρα. Αν φλερτάρετε σας ενώνουν πολλά με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

Δίδυμοι – Τέσσερα των Σπαθιών

Μια παύση επικοινωνίας με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει πιθανόν να σας προβληματίσει σήμερα. Ίσως γενικότερα να αισθάνεστε ότι άνθρωποι που αγαπάτε σας απομονώνουν.

Καρκίνος – Ντάμα των Πεντάκτινων

Έχετε κοντά σας την δύναμη του σύμπαντος, με μια διακριτική όμως νότα. Κάτι πολύ καλό κινείται στα ερωτικά σας, αλλά επειδή δεν υπάρχει πολύ καθαρό σήμα νιώθετε ότι θα θέλατε πιο σαφείς κινήσεις.

Λέων - Η Δύναμη

Η Δύναμη είναι μια κάρτα που συνδέεται με το ζώδιό σας. Σήμερα ανατέλλει στο ερωτικό σας ρίξιμο και σηματοδοτεί ότι ουσιαστικά έχετε ένα εξαιρετικό παράθυρο στις σχέσεις σας, είτε φλερτάρετε είτε έχετε μόνιμη σχέση.

Παρθένος – Ο Τροχός της Τύχης

Κάτι αλλάζει στον ερωτικό τομέα. Μπορεί μαζί με το ταίρι σας να πάρετε αποφάσεις για το κοινό σας μέλλον που θα ταράξουν την ρουτίνα με θετικό τρόπο. Αν είστε αδέσμευτοι, αυτό μπορεί να αλλάξει και να βρείτε έναν πολύ ενδιαφέροντα άνθρωπο σήμερα.

Ζυγός – Η Εγκράτεια

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις δυνάμεις σας, και έχετε την δυνατότητα να το κάνετε, για να σταθεροποιήσετε τις σχέσεις σας. Δεν πέφτετε σε πειρασμούς και ξέρετε να κρατάτε και την θέση σας και τις ισορροπίες γενικότερα.

Σκορπιός – Ο Θάνατος

Μια παντοδύναμη κάρτα, με την οποία όμως είστε εξοικειωμένοι, δεν έχετε πρόβλημα. Καθώς σήμερα είναι και νέα σελήνη, και μάλιστα στο ζώδιό σας, θα είναι όντως μπροστά σας μια περίοδος αναγέννησης. Ίσως να ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις σας συνολικά.

Τοξότης – Οι Ερωτευμένοι

Έχετε την ανάγκη, αλλά και την ευκαιρία, για μια νέα και πολλά υποσχόμενη σχέση. Μπορεί να έχει ανατείλει ένα φλερτ το οποίο σας συναρπάζει, αλλά θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε με σύνεση και σοβαρότητα, όχι μόνον με ενθουσιασμό.

Αιγόκερως – Ο Κόσμος

Νιώθετε ότι οι σχέσεις σας έχουν φτάσει σε μια κατάσταση πληρότητας. Ταυτόχρονα αυτό όμως σας κάνει να νιώθετε ένα κάποιο είδος τέλματος. Πρέπει να βρείτε τον τρόπο να ανανεώσετε τους όρκους αγάπης με τους ανθρώπους με τους οποίους σας συνδέουν πολλά.

Υδροχόος – Τρία των Σπαθιών

Προσέξτε, είναι πολύ πιθανόν κάτι να σας ραγίσει σήμερα την καρδιά. Μπορεί να μην το έχετε αντιληφθεί, αλλά ίσως να είστε θύματα μιας συνομωσίας ή μιας προδοσίας από άτομα που εμπιστεύεστε και αγαπάτε.

Ιχθείς – Δέκα των Σπαθιών

Πολύ δύσκολη κάρτα. Ίσως να ανακαλύψετε σήμερα με δύσκολο τρόπο ότι οι άνθρωποι που αγαπάτε δεν συμμερίζονται τα αισθήματά σας. Προσέξτε να μην καταρρεύσετε από απότομες αποκαλύψεις. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-7-2017

Κριός - Η Δικαιοσύνη Σήμερα η κάρτα της Δικαιοσύνης εμφανίζεται. Ορισμένοι που ξεχωρίζουν θα αναπτύξουν μια σαφέστερη εικόνα του...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό!...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-2-2017

Το τοπίο αρχίζει και φωτίζεται στον ερωτικό τομέα. Είμαστε έτοιμοι να αποδεχτούμε αλλαγές που θα μας επιτρέψουν να πάμε ένα βήμα...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-2-2017

Τα πάνω – κάτω έρχονται στον έρωτα, κυριολεκτικά. Είναι φανερό από τον τρόπο που φανερώθηκαν οι κάρτες της Μεγάλης Αρκάνας των ταρώ στην...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-2-2017

Είναι πολύ δυνατή η ημέρα για τον έρωτα και την αγάπη. Βαθιά συναισθήματα και καρμικές συναντήσεις με ανθρώπους που θα κληθούν να...