Αστρολογικά Ερωτικά Tips 24-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 24-11-2017
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Σήμερα καταφέρνετε να καθορίσετε ορισμένες καταστάσεις. Μπορείτε να είστε πολύ πιο χαλαροί και να δράσετε με πολύ μεγαλύτερη ισορροπία και αυτοπεποίθηση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Είναι πολύ πιο δύσκολο το να συγκρατήσετε την ηρεμία σας ορισμένες φορές και όμως θα χρειαστεί να το καταφέρετε, προς όφελος ορισμένων καταστάσεων, δείξτε ψύχραιμοι.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Να είστε σε θέση να δημιουργείτε περισσότερες ισορροπίες, όποτε θεωρείτε και βλέπετε πως αυτό είναι αναγκαίο. Βασιστείτε όμως στις δικές σας δυνάμεις και όχι σε συμμαχίες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Να ε΄σιτε προσηλωμένοι στον στόχο σας. Ο Ήλιος σε εξάγωνο εμτ ην κυερνήτη σας Σελήνη έρχεται για να σας υπερασπίσει πολύ σημαντικά και να φέρει ορισμένες θετικότερες αλαλγές.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Ο κυβερνήτης σας Ήλιος σε εξάγωνο με την Σελήνη έρχεται για να σας φέρει περισσότερη ισορροπία και αρμονικότητα στην ερωτική σας προσέγγιση, αλλά και στον εσωτερικό σας κόσμο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Είναι σημαντικό το να δείξετε κάποια υπομονή απέναντι σε κινήσεις που αφορούν στον αισθηματικό τομέα. Μην καταπιέζετε τα συναισθήματά σας, αλλά δείξτε κάποια υπομονή, για όσο θεωρείται πως αξίζει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Μην κάνετε αυτό το οποίο δεν θέλετε, αλλά όταν κάτι το θέλετε πρέπει και να το κάνετε. Έχετε ένα ζήτημα με τους χρόνους σας και φαίνεται πως οι κινήσεις σας πρέπει αν διέπονται από λιγότερη βεβαιότητα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Μην προσπαθείτε να στοχεύσετε κάπου που φανερά δεν υπάρχει ουσιαστικό νόημα. Εκεί όπου συναντάτε αρνητικό κλίμα είναι καλύτερα να φεύγετε και να μην κάνετε χατίρια.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Εξαιτίας του τετραγώνου μεταξύ της Σελήνης και του Δία είσαστε τώρα σε κάποια πιο θετική πρόθεση σε σχέση με τους άλλους, αλλά θα χρειαστεί α είστε και επιφυλακτικοί.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Η λογική προσέγγιση των πραγμάτων είναι κάτι που ορισμένες φορές χάνετε, μέσα από την υπερβολική προσήλωσή σας σε ό,τι δεν αφορά στο συναίσθημα ή συνδέεται με την ακραία αυτοκριτική.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Είναι σημαντικό το να θυμάστε τον λόγο που θέλετε να κάνετε κάποια κίνηση. Είναι επίσης σημαντικό το να θυμάστε πως δεν έχετε από την άλλη καμία υποχρέωση να προχωρήσετε σε κάτι που δεν νοιώθετε δυνατά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να εξετάσετε τα πράγματα θετικά. Η αλήθεια είναι πως είστε σε θέση να δείτε πιο σφαιρικά τις καταστάσεις και αυτό θα σας βοηθήσει το επόμενο διάστημα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Θα βγείτε ευνοημένοι εάν αντιληφθείτε το πού κινείται η ημέρα αστρολογικά. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε την...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 23-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 23-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 23-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ξέρετε πολύ καλά εσείς από νέα ξεκινήματα. Ε, τώρα, ένα νέο ξεκίνημα έχουμε αστρολογικά και εσείς είσαστε από...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Έχετε την επιλογή σας σήμερα: είτε θα συνεχίσετε με δυναμισμό τις κινήσεις σας, είτε θα επιλέξετε μία...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον ανάδρομο Ερμή σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη, επηρεάζεστε για μία εβδομάδα να καταστήσετε τον...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης και του κυβερνήτη του αστερισμού σας, τον Άρη περνάτε σε άλλη φάση. Είσαστε σε...