Ομοερωτικές Προβλέψεις 4/12 – 10/12/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 4/12 – 10/12/2017
<p>Κριός

Αν είστε μόνοι, μπορείτε να συναντήσετε κάποιον και να αρχίσετε μια συναρπαστική και σταθερή ρομαντική σχέση. Εάν είστε ήδη σε μια σχέση, αλλά αντιμετωπίζετε κάποιες δυσκολίες, θα σας δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία να επιλύσετε αυτά τα προβλήματα και πάλι στις μέρες γύρω από τη Νέα Σελήνη Και αν αυτό δεν συμβεί, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτό δεν είναι ο σωστός σύντροφος για εσάς.

Ταύρος

Αυτή είναι μια θαυμάσια περίοδος για την ενίσχυση των σχέσεών σας και για το φλερτ, αν είστε μόνοι. Εάν αυτό δεν είναι αυτό που δεν σας ενδιαφέρει, τότε θα επικεντρωθείτε σε θέματα δημόσιας σημασίας τα οποία φυσικά θα έχουν θετικές συνέπειες για σας, όπως για παράδειγμα μεγαλύτερη δημοτικότητα.

Δίδυμοι

Είναι πολύ σημαντικό να είσαι κοινωνικά και ερωτικά ενεργοί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Επωφεληθείτε από την ευεργετική επιρροή και κάνετε την περίοδο αυτή παραγωγική και επιτυχημένη. Θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε, να επιλύσετε ερωτικά ζητήματα, να προχωρήσετε, κατά γράμμα ή μεταφορικά. Ένας αρχηγός ή κάποιος που δεν είναι μέρος του στενού κύκλου σας μπορεί να αποτελέσει γεννήτρια σημαντικών μετασχηματισμών στη ζωή σας.

Καρκίνος

Έχετε απασχολημένο πρόγραμμα για την εβδομάδα και θα είναι ωραίο να βρείτε έναν τρόπο για να απελευθερώσετε το άγχος. Οι δυσκολίες μπορεί να είναι διαφορετικές - αυξημένος ανταγωνισμός ή αλλαγή περιστάσεων στο χώρο εργασίας ή ίσως κάποιος δοκιμάζει την υπομονή σας ... αν συμβαίνει αυτό τότε θα πρέπει να προσπαθήσετε να μείνετε μακριά από εντάσεις και βρείτε παρηγοριά σε όσους σας αγαπούν. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις, δεν θα βοηθήσουν, η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει μόνη της.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα θα είναι αρκετά δυναμική. Νέες ευκαιρίες θα ανοίξουν για σας ερωτικά αλλά θα υπάρξουν επίσης πολλές εκπλήξεις και απροσδόκητες ανατροπές που δεν θα σας επιτρέψουν να χάσετε την εστίασή σας και τα κίνητρά σας.

Παρθένος

Άλλοι άνθρωποι έχουν έντονη επιρροή σε σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Μερικές φορές είστε εκατό τοις εκατό σίγουροι για την ειλικρίνεια και την πίστη τους, άλλες φορές αισθάνεστε ότι προσπαθούν να βάλουν ιδέες στο κεφάλι σας, να επιβάλουν τη γνώμη σας τους σε σας ή στο χειρότερο σενάριο για να σας χειραγωγήσουν, να επωφεληθούν από εσάς.

Ζυγός

Όποια και αν είναι η κατάσταση που θα λάβετε μέρος αυτή την εβδομάδα ερωτικά, θα έχετε σημαντικές συνομιλίες που θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο σε εσάς ή στα λόγια κάποιου, θα αγγίξει την καρδιά σας αλλά τελικά μόνο εσείς θα πρέπει να αποφασίσετε ποιος είναι καλός και ποιος είναι κακός.

Σκορπιός

Δώστε προσοχή σε αυτό που συμβαίνει σ 'αυτή τη σφαίρα της ζωής σας, γιατί τα τρέχοντα γεγονότα μπορεί να οδηγήσουν σε μακροχρόνιες συνέπειες, μερικές φορές ακόμη και περισσότερο από ένα χρόνο. Τα αστέρια απαιτούν να μεταμορφώσετε τις σχέσεις σας, να τις αναβαθμίσετε, να ορίσετε νέους και υψηλότερους κοινούς στόχους για την ανάπτυξη στον ερωτικό τομέα.

Τοξότης

Αυτή είναι η αρχή μιας πολύ σημαντικής περιόδου για τις σχέσεις σας και επίσης η δημοτικότητα και η εικόνα σας ευνοούνται. Η επόμενη εβδομάδα θα σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες, ως εκ τούτου θα είστε πιο ερωτικά και πιο κοινωνικά ενεργοί. Η ενθάρρυνση, υποστήριξη και έγκριση των άλλων ανθρώπων θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας.

Αιγόκερως

Ανεξάρτητα από την κατάσταση – μόνοι ή δεσμευμένοι - , θα υπάρχει ένας έμπιστος άνθρωπος γύρω σας. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να καθαρίσετε τις παρεξηγήσεις με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Οι τάσεις που δημιουργείτε τώρα θα έχουν μακροχρόνιες συνέπειες στις σχέσεις σας. Ωστόσο, αν οι συγκρούσεις δεν μπορούν να επιλυθούν τότε ίσως αυτό είναι ένα σημάδι για ασυμβίβαστες διαφορές στη σχέση σας.

Υδροχόος

Είναι μια κρίσιμη περίοδος για τις προσωπικές σας σχέσεις. Εάν υπάρχει ένα λεπτό θέμα που προκαλεί παρεξηγήσεις και προβλήματα, θα το γνωρίζετε μέχρι τώρα. Ωστόσο, αυτή την εβδομάδα είναι η τελευταία σας ευκαιρία να τα ξεκαθαρίσετε όλα σας τα ζητήματα με το ταίρι σας, οπότε δεν θα χρειαστεί να τα αντιμετωπίσετε ξανά στο μέλλον το ίδιο θέμα ή θα ελαχιστοποιήσετε τις συνέπειες.

Ιχθείς

Ο ερωτικός τομέας της ζωής σας θα περάσει από σημαντικούς μετασχηματισμούς αλλά θα έχετε την ευκαιρία να επηρεάσετε τα γεγονότα στην επιλεγμένη κατεύθυνση. Επωφεληθείτε από αυτή την ευκαιρία! Καθώς τα γεγονότα κλιμακώνονται, θα λάβετε μέρος σε ενδιαφέρουσες συνομιλίες, θα λάβετε ενδιαφέρουσες ειδήσεις και θα συζητήσετε θέματα ύψιστης σημασίας τα οποία είναι κρίσιμα για τη μελλοντική σας ανάπτυξη.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ομοερωτικές Προβλέψεις 9/10 – 15/10/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 9/10 – 15/10/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 9/10 – 15/10/2017

Κριός Μια εβδομάδα κυριολεκτικά καυτή! Η εκπληκτική όψη τριγώνου που κάνει ο Δίας με τον Κρόνο, σας φέρουν τον έρωτα που θέλετε, όπως τον...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 17/07 – 23/07/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 17/07 – 23/07/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 17/07 – 23/07/2017

Κριός Αυτή την εβδομάδα, το στοιχείο της έκπληξης θα είναι ισχυρό σε όλες τις πτυχές της ζωής σας. Μπορείτε να προετοιμαστείτε μόνο με...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 8/05 – 14/05/2016

Ομοερωτικές Προβλέψεις 8/05 – 14/05/2016

Ομοερωτικές Προβλέψεις 8/05 – 14/05/2016

Κριός Μια πάρα πολύ καυτή εβδομάδα, με την Πανσέληνο στον Σκορπιό. Έχετε την δυνατότητα να δείτε τις σχέσεις σας να παίρνουν άλλη αξία...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 1/05 – 7/05/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 1/05 – 7/05/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 1/05 – 7/05/2017

Κριός Οι Κριοί έχετε μια μάλλον αγχωτική εβδομάδα στα ερωτικά σας. Οι όψεις του Άρη σας ταράζουν και σας κάνουν, σε πολλές περιπτώσεις,...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 23/24-4-2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 23/24-4-2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 23/24-4-2017

Κριός Μια πάρα πολύ καυτή εβδομάδα! Το εξάγωνο του Άρη με τον Κρόνο κάνει τις σχέσεις σας να παίρνουν άλλη αξία και άλλη σοβαρότητα, με...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 17/04 – 23/04/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 17/04 – 23/04/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 17/04 – 23/04/2017

Κριός Η εβδομάδα ξεκινάει πολύ θετικά για σένα, μιας και στις 17.04.η ανάδρομη Αφροδίτη από τους Ιχθείς κάνει εξάγωνο με τον Άρη στον Ταύρο...