Αστρολογικά Ερωτικά Tips 26-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 26-12-2017
<p>Κριός

Η Σελήνη στο ζώδιό σας θα ας δώσει κάποιες ενοχλήσεις στον αισθηματικό τομέα, κυρίως επειδή δεν θα μπορείτε να συνδυάσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις με τον προσωπικό σας χρόνο. Προσέξτε να κάνετε τα απαραίτητα, αλλά να εξασφαλίσετε και μια ανάπαυλα με το ταίρι σας.

Ταύρος

Η δυναμική σχέση της Αφροδίτης με τον Κρόνο αλλά και την Σελήνη θα σας κάνει να ανακινήσετε θέματα από το παρελθόν. Αν στο ερωτικό σας πεδίο με κάποιον τρόπο εμπλέκονται και οικονομικά θέματα, θα έχετε τριβές.

Δίδυμοι

Η σκιά αναδρομής του Ερμή σας δημιουργεί δυσκολίες που σχετίζονται με τις μόνιμες σχέσεις σας. Θα πρέπει να δείξετε πολύ μεγάλη ανοχή αλλά να εξασκήσετε και το χιούμορ σας για να βρείτε διόδους επικοινωνίας με όσους αγαπάτε.

Καρκίνος

Η μάλλον δύσκολη και πολύ παρορμητική Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο και την Αφροδίτη δεν θα σας αφήσει να χαρείτε μια ανέμελη ημέρα. Κάποιοι άνθρωποι από το κοντινό σας περιβάλλον μπορεί να χρειάζονται βοήθεια και ζείτε ερωτικές αναβολές.

Λέων

Η δυναμική σχέση του Ήλιου με τον Κρόνο σας κάνει να βλέπετε τις σχέσεις σας με σοβαρότητα. Άλλο όμως είναι μια σοβαρή σχέση κι άλλο είναι ένα άτεγκτο πλαίσιο αξιών που δεν σας επιτρέπει να δώσετε συγχώρηση στους άλλους.

Παρθένος

Ο Ερμής δεν σας επιτρέπει ακόμα να χαρείτε την ουσία αυτών των ημερών, καθώς είναι σε σκιά αναδρομής. Οι σχέσεις σας θα περάσουν από κάποιες περιπέτειες, που ευτυχώς δεν έχουν να κάνουν με τον έρωτα αλλά με εξωτερικές ατυχίες.

Ζυγός

Με την Αφροδίτη να σας δίνει προβλήματα στον ευρύτερο κύκλο σας ίσως ο έρωτας να χλομιάσει λίγο. Δεν είναι η στιγμή να ανοιχτείτε σε νέες σχέσεις, αλλά και οι ήδη υφιστάμενες θα έχουν κάποιους τριγμούς.

Σκορπιός

Η Σελήνη μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ότι βιώνετε μια προδοσία. Ίσως κάποιο φιλικό σας πρόσωπο να νιώσετε ότι παίζει τον ρόλο του προδότη, ειδικά αν συνδέεται άμεσα και με το ταίρι σας. Δείξτε ψυχραιμία.

Τοξότης

Στον 2ο Οίκο των μόνιμων σχέσεων υπάρχει μια μελαγχολική έως καταθλιπτική σκιά. Πολεμήστε την με το χιούμορ, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να αντιμετωπίσετε τις ροές της μοίρας.

Αιγόκερως

Είστε στο κέντρο γεγονότων και αποφάσεων σε όλο το πλέγμα της ζωής σας και φυσικά και στον ερωτικό τομέα. Η σχέση του Κρόνου με την Αφροδίτη ανοίγει μεν ευκαιρίες, ζητάει όμως από εσάς απόλυτη ειλικρίνεια αισθημάτων.

Υδροχόος

Ίσως να ανακινηθούν σήμερα ζητήματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν σας. Είστε σε μια φάση ανασυγκρότησης όλης σας της ζωής, αλλά να μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις, συλλογιστείτε επάνω στο ερωτικό σας πεπρωμένο.

Ιχθείς

Η καλή σχέση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σας προστατεύει από τις δύσκολες ενέργειες που υπάρχουν σήμερα αλλά και όλη αυτήν την περίοδο. Δείτε με μεγάλη προσοχή κάποια καινούρια γνωριμία, μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση ζωής. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 26-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 26-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 26-10-2017

Κριός Η επιρροή των όψεων που πρόκειται να σας προκαλέσουν κάποιον επιπλέον εκνευρισμό δεν έχει περάσει ακόμα. Καλείστε λοιπόν να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 3-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 3-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 3-10-2017

Κριός Η ημέρα έχει ορισμένες παγίδες για εσάς. Είναι πιθανότατο να σας δημιουργηθεί κάποια ένταση, λόγω του ότι κάποιοι θα προσπαθήσουν...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 20-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 20-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 20-5-2017

Κριός Η αναίρεση του παρελθόντος απαιτεί χρόνο και οι σχέσεις σας θα είναι εντάξει, αν εσείς παίρνετε το χρόνο να προβληματιστείτε και...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-5-2017

Κριός Η πανέμορφη σχέση της Αφροδίτης από το ζώδιό σας με την Σελήνη από τον Υδροχόο εξισορροπεί τις δύσκολες συγχορδίες της αντίθεσης...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 16-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 16-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 16-4-2017

Κριός Το τέλειο εξάγωνο του Άρη, που είναι κυβερνήτης σου από τον Ταύρο, με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Χείρωνα από τους Ιχθείς...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Κριός Η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο σου σε καλή σχέση με τον Πλούτωνα μπορεί να σου χαρίσει μια πανέμορφη και βαθιά ερωτική ημέρα....