Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-1-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Εάν σήμερα αποφασίσετε να κάνετε κάποια κίνησή σας, να γνωρίζετε πως από αστρολογικής πλευράς πρόκειται για μία ιδανική στιγμή, η οποία θα καθορίσει πολλά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Να έχετε θάρρος, με το εξάγωνο της κυβερνήτου σας Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, που σας δίνει το πάτημα για μεγάλες και σημαντικές κινήσεις, με ρομαντισμό και πάθος.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Εξαιτίας του γενικότερου κλίματος ιδιαίτερης εύνοιας, να γνωρίζετε πως από τώρα καταφέρνετε πράγματι να κάνετε ορισμένες πολύ σημαντικές κινήσεις σε σχέση με το ερωτικό σας παρελθόν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Μην χάνετε τον χρόνο σας με ό,τι δεν αξίζει, καθώς τώρα με την κυβερνήτη σας Σελήνη εισερχόμενη στον λέοντα μπορείτε να επενδύσετε στον ιδιαίτερο αυθορμητισμό σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Είσαστε ο αυθόρμητος λέων, ως Λέων του ζωδιακού. Όνομα και πράγμα, πραγματικά και τώρα με την Σελήνη αν εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο, έχετε ευκαιρία για μεγάλη δράση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Μην χάνετε τον χρόνο σας. οι στόχοι σας πρέπει να έχουν μία λογική. Μην πιάνεστε από μικρά πράγματα, περιμένετε τις πιο σημαντικές κινήσεις για να σχηματίσετε άποψη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Πολύ ιδιαίτερες οι καταστάσεις σήμερα, πραγματικά, με το εξάγωνο της κυβερνήτου σας Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα. Να είσαστε έτοιμοι να αξιοποιήσετε την ρομαντική σας πλευρά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Ορισμένα πράγματα ξεχνιούνται και τελικά οι ζωές μας προχωράνε. Όταν προοράνε, σημαίνει ταυτόχρονα πως αλλάζουν, άλλοτε περισσότερο και άλλοτε λιγότερο. Θυμηθείτε το αυτό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Προσπαθήστε να επικεντρώσετε την προσοχή σας σε αυτό που ζητάτε εσείς και όχι σε ό,τι σας λένε οι άλλοι. Εάν δεν επιθυμείτε να κάνετε κάποια κίνηση, τότε απλά μην την κάνετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που δεν έχουν σημασία και όμως εσείς μένετε σε αυτά, στέκεστε επίμονα και τελικά σας κρατούν πίσω. Αυτό όμως ίσως σήμερα κάπως να το αντιληφθείτε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Προτιμήστε την οδό της αλήθειας. Οι σημαντικές κινήσεις που θέλετε να κάνετε είναι σωστό να είναι ριζοσπαστικές, αλλά δεν δικαιολογείται καμία απόπειρα να κινηθείτε μέσα στο ψέμα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Με την Αφροδίτη τώρα σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα είσαστε πραγματικά σε θέση να κάνετε μεγάλες κινήσεις. Αξιοποιήστε την διαίσθησή σας, σας καθοδηγεί σοφά.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αν και ευνοήστε ώστε να προχωρήσετε σε σημαντικές κινήσεις, έχετε ταυτοχρόνως και την ευκαιρία να δείτε τα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το εξάγωνο της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη έρχεται να στηρίξει τις προσπάθειές σας για πιο δυναμικές...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το ημι-εξάγωνο της Αφροδίτης και του Ουρανού, ο οποίος βρίσκεται στον ζώδιό σας, κάνετε μία δυναμική είσοδο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Δύναμη δείξτε σήμερα. Να ξέρετε πως η Πανσέληνος είναι εκείνη που κάνει σε αυτή τη φάση ανεπίτρεπτες τις...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μην δώσετε το περιθώριο να αμφισβητηθεί για σήμερα η διαχυτικότητά σας. αναλάβετε με ένταση και αυθορμητισμό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας και μυθολογικού της συντρόφου Άρη, είσαστε σε θέση να...