Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-1-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Μην έχετε άγχος κατά τη διάρκεια των κινήσεών σας, ορισμένες φορές βέβαια το άγχος είναι εκείνο που πυροδοτεί καταστάσεις. Βρείτε καλύτερα λοιπόν μία ισορροπία ως προς αυτό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Είναι χρήσιμο να αξιολογήσετε σήμερα καταστάσεις και να δράσετε με περισσότερη προσοχή σε σχέση με το τι ζητάτε. Μην πηγαίνετε κάπου μόνο και μόνο για να πάτε, αλλά διότι σας ευχαριστεί.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Τελικά είναι πολύ σημαντικό να κοιτάμε καμιά φορά μέσα στη ζωή μας πίσω, για να δούμε εάν αυτό το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε μας ευχαριστεί, όχι για να μελαγχολήσουμε, αλλά για να δράσουμε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Η κυβερνήτης σας Σελήνη τώρα στην παρθένο σα επηρεάζει έτσι ώστε να μελετήσετε πιο αναλυτικά το ερωτικό σας παρελθόν και να πάρετε έτσι πιο καίριες και σωστές αποφάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Ν έχετε την προσοχή σας στραμμένη σε αυτό το οποίο σα αφορά πραγματικά. Η συνήθεια καμιά φορά μπορεί να καταστρέψει ορισμένο χρονικό διάστημα της ερωτικής μας ζωής.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και από αυτή τη θέση σας στηρίζει να πάρετε πρωτοβουλίες, έχοντας πλέον πολύ καλύτερη εικόνα της κατάστασης του ερωτικού σας παρελθόντος.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Να είσαστε σε συντονισμό με τις καταστάσεις που αφορούν το ερωτικό σας παρελθόν, αλλά να αντιλαμβάνεστε το πώς αυτές συνδυάζονται με τα τώρα της αισθηματικής σας ζωής.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Προσέξτε το κατά πόσον ορισμένες κινήσεις σας ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ή αποτελούν ψευδαισθήσεις, τις οποίες επιδιώκετε. Αυτή η ανάλυση θα αποδειχθεί σημαντική.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Προσπαθήστε να ξεκολλήσετε από ορισμένες πάγιες και καθιερωμένες για εσάς αναλύσεις. Δείτε τα πράγματα διαφορετικά, όχι πιο αισιόδοξα, ρεαλιστικά ή κάτι άλλο, απλά, δείτε τις καταστάσεις και με άλλη ματιά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Χρειάζεστε ανανέωση και αν και αυτό το αντιλαμβάνεστε και εσείς, οι κινήσεις που κάνετε δεν σας οδηγούν πραγματικά σε ανανέωση, αλλά σας κολλάνε περισσότερο σε καταστάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Με την Σελήνη σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Ουρανό, οι κινήσεις σας μπορούν να γοητεύσουν, δημιουργώντας το κατάλληλο κλίμα για μεγαλύτερη δράση και περιπέτεια.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Χρειάζεται να δείτε συνολικά τις καταστάσεις και σήμερα είναι σημαντικό το ότι ευνοήστε ως προς αυτού του τύπου κινήσεις, για το ερωτικό σας παρελθόν, δείτε τα πράγματα όπως έχουν.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αν και ευνοήστε ώστε να προχωρήσετε σε σημαντικές κινήσεις, έχετε ταυτοχρόνως και την ευκαιρία να δείτε τα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το εξάγωνο της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη έρχεται να στηρίξει τις προσπάθειές σας για πιο δυναμικές...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το ημι-εξάγωνο της Αφροδίτης και του Ουρανού, ο οποίος βρίσκεται στον ζώδιό σας, κάνετε μία δυναμική είσοδο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Δύναμη δείξτε σήμερα. Να ξέρετε πως η Πανσέληνος είναι εκείνη που κάνει σε αυτή τη φάση ανεπίτρεπτες τις...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μην δώσετε το περιθώριο να αμφισβητηθεί για σήμερα η διαχυτικότητά σας. αναλάβετε με ένταση και αυθορμητισμό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας και μυθολογικού της συντρόφου Άρη, είσαστε σε θέση να...