Ερωτικά Αστρολογικά Tips 15-1-2018

Ερωτικά Αστρολογικά  Tips 15-1-2018
<p>Κριός

Η ημέρα θα προσφέρει δυσκολίες, ακόμα και αν εσείς δεν έχετε κάποια ευθύνη. Θα πρέπει να δείξετε κάποια υπομονή και ανεκτικότητα σε ορισμένες συμπεριφορές, μην πέσετε σε παγίδες.

Ταύρος

Εμφανίζεστε πιο απαισιόδοξοι, αλλά αυτή η ψυχολογία θα επιβεβαιώσει την συναισθηματική σας φόρτιση. Δείτε τα πράγματα πιο χαλαρά, δεν υπάρχει λόγος να βγάζετε συμπεράσματα πρόωρα.

Δίδυμοι

Επειδή δεν είστε έτοιμοι για μεγάλες αποφάσεις στον συναισθηματικό σας κόσμο, αποφύγετε να κάνετε μεγάλες δηλώσεις. Προσπαθήστε να περάσετε μία ρομαντική βραδιά.

Καρκίνος

Σήμερα θα βγάζετε μία επιθετικότητα η οποία θα σας δυσκολέψει να προσεγγίσετε το άτομο που σας αφορά. Αν νοιώθετε πως καταπιέζεστε για να μείνετε ήρεμος, καλύτερα να μην κάνετε απόψε την κίνησή σας.

Λέων

Υπάρχει δυσπιστία και καχυποψία στον αέρα και αυτό θα δυσκολέψει πολύ την επικοινωνία. Αν αποφασίσετε να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις, αποφύγετε τα μεγάλα λόγια.

Παρθένος

Θέλετε να απολογηθείτε για κάτι, χωρίς να έχετε αποκλειστική επαφή. Μιλήστε με τον ίδιο σας τον εαυτό και αποβάλλετε τις ενοχές που σας βασανίζουν, αλλιώς τίποτα καλό δεν θα βγει.

Ζυγός

Είναι στο χέρι σας το να μην επιτρέψετε στην ημέρα να σας πάρει από κάτω. Πάρτε την απόφαση να δείξετε το πιο κοινωνικό και ευχάριστο πρόσωπό σας και η ημέρα θα σας ανήκει.

Σκορπιός

Ζητήματα του τελευταίου διαστήματος ίσως μπαίνουν εμπόδιο στον συναισθηματικό σας κόσμο. Μην στέκεστε όμως στο παρελθόν, όσο πρόσφατο και αν είναι αυτό, κοιτάξτε μπροστά.

Τοξότης

Θα πρέπει να εξετάσετε τα πράγματα με προσοχή και να αποφύγετε εγωισμούς. Δουλέψτε όλα τα δεδομένα μέσα σας και αν χρειαστεί κάντε ειλικρινείς συζητήσεις με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Αιγόκερως

Θέλετε να αποκαλύψετε την αλήθεια και σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή. Θα μπορείτε να συλλέξετε πληροφορίες, αλλά προσέξτε, διότι πρέπει να γνωρίζετε ότ είναι γνήσιες.

 

 

Υδροχόος

Επειδή θα είναι εύκολο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στο τι λέτε και πώς το λέτε. Αποφύγετε να συζητήσετε το παρελθόν με το πρόσωπο που σας αφορά.

Ιχθείς

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιβάλλετε τα θέλω σας στο πρόσωπο που σας αφορά. Ακόμα και αν γίνει μία συζήτηση που θα σας δικαιώσει, αποφύγετε να εκμεταλλευτείτε προς το παρόν την ευκαιρία.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 21-6-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 21-6-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 21-6-2018

Η μελαγχολία που υπάρχει στο πρόσωπο του ανθρώπου σας, είναι μόνο επειδή,

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 21-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 21-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 21-4-2018

Αποφύγετε αυτήν την εποχή, κάθε είδους αισθηματικό ρίσκο. Τα αστρολογικά μέχρι και τις αρχές του Μαΐου, θα σας

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 13-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 13-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 13-4-2018

Αυτήν την εποχή, που τα αστρολογικά αποδίδουν τα καλύτερα στο ζώδιο σας, εσείς τολμήστε τις αλλαγές που

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να βρίσκεται μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σε όψη τετραγώνου αποφύγετε τις μεγάλε εντάσεις και...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το πεντάγωνο του Ηλίου με τον κυβερνήτη σας Άρη σας ξαφνιάζει με το πόσο δυναμισμό μπορείτε να δείξετε κατά την...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 27-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 27-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 27-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Να μην φοβηθείτε να δείξετε το διεκδικητικό σας πρόσωπο σήμερα. Με την επιρροή του εξαγώνου της Σελήνης με τον...