Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-1-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Ο δυναμισμός σας δεν πρόκειται να φύγει, μην ανησυχείτε γι’ αυτό. Άλλωστε, μία τέτοια κατάσταση εν πολλοίς ρυθμίζεται και από εσάς τους ίδιους. Εμπιστευτείτε τώρα τις καταστάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Φροντίστε να αντιληφθείτε την σημαντικότητα του τριγώνου μεταξύ της Σελήνης και της κυβερνήτου σας Αφροδίτης, που σας καλεί τώρα να χαλαρώστε περισσότερο στις διεκδικήσεις σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Προσπαθήστε να αποβάλετε τα άγη σας. εάν πραγματικά τώρα το κάνετε αυτό, θα κάνετε και ορισμένα πολύ εντυπωσιακά βήματα, όταν θα εμφανιστείτε έτοιμοι γι’ αυτά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Με την κυβερνήτη σας Σελήνη σε τετράγωνο τώρα με τον πλανήτη Ποσειδώνα προσέξτε πολύ το με ποιον τρόπο δράτε, καθώς η φαντασία σας τρέχει χωρίς να σκέφτεστε την πραγματικότητα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Αξιοποιήστε πραγματικά τώρα την επιρροή που δέχεστε από την Σελήνη σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Ήλιο, όψη η οποία δίνει μεγαλύτερη ισορροπία πλέον στις κινήσεις σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Μπορείτε να κάνετε ορισμένες κινήσεις πραγματικά από την αρχή και αυτό όντως είναι πολύ πιο σημαντικό από ό,τι εσείς μπορεί να νομίζετε. Δείξτε εμπιστοσύνη στις καταστάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Με την Σελήνη σε τρίγωνο με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη αξιοποιήστε αυτή την επίδραση ώστε με χαλαρότητα και σιγουριά να κάνετε πιο ιδιαίτερες και ευφάνταστες τις κινήσεις σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Δεν εμφανίζεστε αυτή τη στιγμή πραγματικά έτοιμοι για ορισμένες από τις σημαντικές κινήσεις τις οποίες θα θέλατε ίσως αυτή τη στιγμή να κάνετε. Αυξήστε την υπομονή σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Θα πρέπει να αναλάβετε πιο άμεσες κινήσεις. Μην φοβάστε τον εαυτό σας, διότι πρέπει να τον δείτε ως σύμμαχο και όχι ως εχθρό. Τότε και μόνον θα ετοιμαστείτε πραγματικά για τον επόμενο βήμα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Μην προσπαθείτε από την πλευρά σας να δείτε τόσο πολύ επίμονα το εάν είστε έτοιμοι για ορισμένες κινήσεις. Καμιά φορά είμαστε έτοιμοι όταν τελικά αποφασίσουμε να το πούμε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Κάντε κινήσεις οι οποίες να συνδυάζουν την ιδιαίτερη γοητεία σας και τον ενθουσιασμό σας για τις ερωτικές καταστάσεις, προχωρώντας σε πρωτότυπες προσεγγίσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Προσέξτε αρκετά σήμερα το τι αναλύσεις κάνετε, καθώς δεν φαίνεται να έχουν ουσιαστική βάση στην πραγματικότητα, εξαιτίας του τετραγώνου της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αν και ευνοήστε ώστε να προχωρήσετε σε σημαντικές κινήσεις, έχετε ταυτοχρόνως και την ευκαιρία να δείτε τα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη σε σύνοδο με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας, τον Άρη, σας καλεί αυτή τη στιγμή να προχωρήσετε σε ορισμένες...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το εξάγωνο της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη έρχεται να στηρίξει τις προσπάθειές σας για πιο δυναμικές...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Καθώς η ώρα των μεγαλύτερων και πιο σημαντικών αλλαγών έχει φτάσει, μπορείτε τώρα να πραγματοποιήσετε τις...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μην δώσετε το περιθώριο να αμφισβητηθεί για σήμερα η διαχυτικότητά σας. αναλάβετε με ένταση και αυθορμητισμό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Να είσαστε πολύ πιο απλοί στα κινήσεις σας. Ο ρομαντισμός και το μυστήριο μπορούν να υπάρχουν, αλλά η απλότητα...