Ο Ερμής στον Υδροχόο: Προβλέψεις ανά ζώδιο

Ο Ερμής στον Υδροχόο: Προβλέψεις ανά ζώδιο
<p>Από τις 31 Ιανουαρίου έως τις 18 Φεβρουαρίου, ο Ερμής διέρχεται από τον Υδροχόο. Αρχαίος αγγελιοφόρος των θεών, ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας και των μοντέλων σκέψης. Με τον Ερμή στον Υδροχόο, είμαστε ανοιχτοί σε νέες και πρωτότυπες ιδέες και σκεφτόμαστε πολλά για το μέλλον μας. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε πώς κάθε ζώδιο θα επηρεαστεί από αυτήν τη διαμετακόμιση:

Κριός - Πολλοί άνθρωποι γύρω

Χρειάζεστε πολλούς ανθρώπους γύρω σας. Βρείτε με επιτυχία νέους τρόπους για να συναντήσετε νέους ανθρώπους και να δημιουργήσετε νέους φίλους, αλλά μπορείτε επίσης να αφιερώσετε χρόνο για να μιλήσετε με ανθρώπους που γνωρίζετε ήδη. Είστε θετικοί και ενθαρρυντικοί, έτσι ώστε να υπάρχουν καλές ευκαιρίες να γίνετε δεκτοί σε νέες ομάδες φίλων ή σε οποιαδήποτε άλλη κοινωνική ομάδα.

Ταύρος - Μια νέα ματιά

Πότε ήταν η τελευταία φορά που αλλάξατε χτένισμα; Τι γίνεται με το στυλ της μόδας σας; Κατά τη διάρκεια της διαμετακόμισης του Ερμή από τον Υδροχόο, είναι καλή ιδέα να πάρετε μια νέα ματιά. Από την άλλη πλευρά, η σταδιοδρομία σας απαιτεί περισσότερη επικοινωνία από ό, τι συνήθως. Έχετε επίσης περισσότερες συνομιλίες σχετικά με τους επαγγελματικούς σας στόχους.

Δίδυμοι - Ποικιλότητα

Τώρα είναι μια καλή στιγμή για ταξίδια στο εξωτερικό. Η συνάντηση ανθρώπων διαφορετικών από εσάς θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να προωθήσετε την ανοχή και την ποικιλομορφία. Και γνωρίζουμε ήδη ότι, για έναν Δίδυμο, η ποικιλομορφία είναι σαν το νερό για ένα ψάρι - το φυσικό του περιβάλλον.

Καρκίνος - Επιχειρηματική τύχη

Μπορείτε να αποκτήσετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τα κεφάλαια άλλων για να κερδίσετε χρήματα. Με τον Ερμή στο σπίτι του χρήματος, θα πρέπει να δοκιμάσετε την τύχη σας στην επιχείρηση. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ανοίξετε συζητήσεις σχετικά με θέματα που συνήθως θεωρούνται ταμπού, όπως οικειότητα, πολιτικές ή θρησκευτικές απόψεις.

Λέων - Βελτίωση των σχεσιακών δεξιοτήτων

Είναι η κατάλληλη στιγμή να σπάσετε τις κακές συνήθειες σχέσεων. Ίσως να είστε πολύ μελοδραματικοί, ίσως δεν είστε εντελώς ειλικρινείς με τον σύντροφό σας, ίσως να τον θεωρήσετε δεδομένο ή ίσως να φλερτάρετε δημόσια. Τώρα, αποφασίζετε να βελτιώσετε τις σχεσιακές δεξιότητες. Έχετε μεγάλη επιθυμία να συνεργαστείτε και να επικοινωνήσετε με άλλους.

Παρθένος - εστιάζετε στην εργασία

Κατά τη διάρκεια αυτής της διαμετακόμισης, το μυαλό σας επικεντρώνεται στην εργασία και αναπτύσσετε την αναλυτική και κριτική σκέψη σας. Θα είναι επίσης ευκολότερο για σας να αλλάξετε κακές συνήθειες υγείας, όπως να μην έχετε αρκετό ύπνο, να μην πίνετε αρκετό νερό ή να τρώτε πάρα πολλά επεξεργασμένα τρόφιμα.

Ζυγός - Νέες απολαύσεις

Η εύρεση νέων απολαύσεων είναι σημαντική για εσάς, όταν ο Ερμής περνάει το πέμπτο σπίτι σας: ψυχαγωγικές δραστηριότητες, ρομαντικά παιχνίδια για να παίξετε με τον σύντροφό σας (μην ξεχνάμε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!) Ή κάθε είδους ένοχες απολαύσεις. Έχετε επίσης μια καλή αίσθηση του χιούμορ.

Σκορπιός - Οικογένεια

Μπορείτε να βρείτε τρόπους να περάσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένειά σας. Αναπτύσσετε θετικές σχέσεις με τους γονείς, τους αδελφούς, τις αδελφές και τα παιδιά σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαμετακόμισης, παίρνετε τις αποφάσεις σας με βάση αυτό που νιώθετε, αντί για αυτό που σκέφτεστε.

Τοξότης - Μάθηση

Μπορείτε να μάθετε νέα πράγματα, προσαρμόζεστε εύκολα στις αλλαγές. Αγαπάτε το ταξίδι και την επίσκεψη σε νέα μέρη. Ξοδεύετε πολύ χρόνο στο τηλέφωνο, αλλά και σε ιστότοπους κοινωνικών μέσων. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για να αρχίσετε να μαθαίνετε κάτι νέο.

Αιγόκερως - πώληση και αγορά

Οι δραστηριότητες που σχετίζονται με την επικοινωνία σας φέρνουν χρήματα, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Είναι μια καλή περίοδος για να πουλήσετε ή να αγοράσετε πράγματα και ιδιότητες. Αυτό συμβαίνει επειδή, κατά τη διάρκεια αυτής της διαμετακόμισης, είστε πιο πρακτικοί και ορθολογικοί στην προσέγγισή σας στα οικονομικά.

Υδροχόος - Αυτο-έκφραση

Έχοντας τον Ερμή στο ζώδιο του Ήλιου σας, αναπτύσσετε τις επικοινωνιακές δεξιότητές σας και η αυτο-έκφρασή σας έρχεται εύκολα. Η πρωτοτυπία σας εκτιμάται ιδιαίτερα και αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας. Παίρνετε επίσης μια πιο διανοητική προσέγγιση στις καταστάσεις.

Ιχθείς - Εσώτερες λεπτομέρειες

Ξέρετε πώς να κάνετε τους ανθρώπους να σας πουν τα μυστικά τους. Ανακαλύπτετε τις οικείες λεπτομέρειες σχετικά με τα μέλη της οικογένειας, τους φίλους, τους συναδέλφους σας και σχεδόν όλους όσους γνωρίζετε. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για διαλογισμό, προσευχή και οτιδήποτε σχετίζεται με την πνευματικότητα και τη θρησκεία.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερμής στον Υδροχόο: επιρροές ανά Ζώδιο

Ερμής στον Υδροχόο: επιρροές ανά Ζώδιο

Ερμής στον Υδροχόο: επιρροές ανά Ζώδιο

Μια πολύ καλή διέλευση με πολλά μηνύματα ευχάριστα και με πολλούς αποδέκτες είναι η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο όπου και θα παραμείνει...

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 08/02 –14/02/2016

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 08/02 –14/02/2016

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 08/02 –14/02/2016

Ασφαλώς το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός θα ξεκινήσει από την Δευτέρα και θα είναι η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, θα είναι λοιπόν μια...

Ο Ερμής στον Κριό: Προβλέψεις ανά ζώδιο

Ο Ερμής στον Κριό: Προβλέψεις ανά ζώδιο

Ο Ερμής στον Κριό: Προβλέψεις ανά ζώδιο

Το γεγονός ότι ο πλανήτης της επικοινωνίας θα είναι για ένα δεκαπενθήμερο στο ζώδιο των ενάρξεων και της αισιόδοξης και παρορμητικής...

5-1-2015: Ο Ερμής στον Υδροχόο

5-1-2015: Ο Ερμής στον Υδροχόο

5-1-2015: Ο Ερμής στον Υδροχόο

Το γεγονός ότι ο Ερμής περνάει από τον Αιγόκερω στον Υδροχόο για να συναντήσει την χαριτωμένη Αφροδίτη, και μάλιστα σε σύνοδο, είναι...

13-2-2014: Είσοδος Ερμή στον Υδροχόο

13-2-2014: Είσοδος Ερμή στον Υδροχόο

13-2-2014: Είσοδος Ερμή στον Υδροχόο

Μα, και πριν λίγες ημέρες δεν ήταν ο Ερμής στον Υδροχόο; Πέρασε στους ιχθείς και τώρα πάει πάλι στο ζώδιο του ήσυχου ανέμου. Ποια είναι η...

11-1-2014: Είσοδος Ερμή στον Υδροχόο

11-1-2014: Είσοδος Ερμή στον Υδροχόο

11-1-2014: Είσοδος Ερμή στον Υδροχόο

Μια καταπληκτική ευκαιρία να ακονίσουμε το μυαλό μας έρχεται εξ ουρανού. Στις 9 και 34 το βράδυ ο Ερμής θα περάσει στον Υδροχόο. Ξαφνικοί...