Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-2-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Άρη αυτή τη στιγμή σας καθιστά ανέτοιμους για δράσεις στον τομέα του ερωτικού σας παρελθόντος, εξαιτίας της εσωτερικής σας έντασης.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη μέσα α0πό το ημι-εξάγωνό της με τον πλανήτη Πλούτωνα, σας δίνει την ευκαιρία ιδιαίτερων χειρισμών στον κόσμο του παρελθόντος σας, ερωτικά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Σε πεντάγωνο με τον Δία, ο κυβερνήτης σας Ερμής σας οδηγεί σε πιο θετικές οδούς. Δεν θα αντιμετωπίσετε εύκολες καταστάσεις, αλλά δεν θα χάσετε από την πλευρά σας τον δυναμισμό σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Η ημέρα έχει αρκετές δυσκολίες για εσάς, καθώς η κυβερνήτης σας Σελήνη σχηματίζει όψεις που κάνουν δύσκολη την στόχευσή σας για επανασύνδεση. Ας περιμένετε πριν την δράση σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Δεν είναι και τόσο εύκολα τα αρπάγματα σήμερα. Οι δύσκολες όψεις της Σελήνης, ακόμα και εάν δεν επηρεάζουν εσάς τόσο άμεσα, δημιουργούν γενικότερα ένα δύσκολο κλίμα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Είσαστε ευνοημένοι, μέσα σε μία ομολογουμένως μπερδεμένη ημέρα, ώστε απλό την πλευρά σας να αντιμετωπίσετε θετικότερα τις καταστάσεις, χάρις το πεντάγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Δία.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Σε ημι-εξάγωνο με τον Πλούτωνα, η κυβερνήτης σας Αφροδίτη σας στηρίζει να αντεπεξέλθετε μέσα από πολύ προσεκτικές και στοχευμένες κινήσεις, τις δυσκολίες της ημέρας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ημι-εξάγωνο με την Αφροδίτη. Το ερωτικό σας πάθος βγαίνει μπροστά, συνδυάζοντας κινήσεις έξυπνες, με την μυστηριώδη σας πλευρά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Θα χρειαστεί να κάνετε έξυπνους χειρισμούς. Ο δυναμισμός σας και η βαθειά κατανόηση των συναισθημάτων που σας δίνει το πεντάγωνο του Ερμή με τον κυβερνήτη σας Δία σας στηρίζει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Προσέξτε αρκετά την επιρροή του ημι-τετραγώνου της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας Κρόνο, σε συνδυασμό με τις ενοχές που έρχονται και εμ το τρίγωνο της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Εάν κάνετε κάποια παραπάνω υπομονή θα καταφέρετε πραγματικά να βρείτε μία ισορροπία από την πλευρά σας μέσα στην ημέρα και να χαλαρώσετε από αρκετά πιεστικά άγχη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Σας είναι αρκετά δύσκολο να χαλαρώσετε σήμερα. Με το τετράγωνο της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα έχετε μία εσωτερική ένταση εξαιτίας του ότι δεν βλέπετε τα πράγματα ρεαλιστικά.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη σε σύνοδο με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας, τον Άρη, σας καλεί αυτή τη στιγμή να προχωρήσετε σε ορισμένες...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το εξάγωνο της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη έρχεται να στηρίξει τις προσπάθειές σας για πιο δυναμικές...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Κατά τον στόχο της επανασύνδεσής σας, τώρα έχετε την υποστήριξη της όψης του πενταγώνου μεταξύ του Ηλίου και του...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη βρίσκεστε σε θέση να αυξήσετε τώρα την δυναμική των κινήσεων σας...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας και μυθολογικού της συντρόφου Άρη, είσαστε σε θέση να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Πάρτε απόφαση να κάνετε μεγαλύτερες ενέργειες σήμερα. Το ερωτικό σας παρελθόν κλείνει έναν κύκλο με τον...