Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη σημαντική σας κίνηση. Μην χάνετε χρόνο σε μικρότητες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Βρίσκεστε εν αναμονή μεγάλων καταστάσεων που ακόμα βέβαια δεν σας επηρεάζουν απόλυτα, αν και έχουν ξεκινήσει να σας δείχνουν τον δρόμο. Υπομονή και δύναμη για σήμερα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Είσαστε σε μία φάση κατά την οποία μπορείτε να προχωρήσετε σε σημαντικές κινήσεις, υπολογισμένες και καίριες. Όμως, ως προς αυτό υπάρχει μεγάλη διεκδικητικότητα, να είσαστε έτοιμοι για ό,τι χρειαστεί.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Ο αισθηματικός σας τομέας επηρεάζετε θετικά και καταφέρνετε ισορροπημένα, με το εξάγωνο του Ηλίου με την κυβερνήτη σας Σελήνη, αν προχωρήσετε σε διεκδικήσεις, με το τρίγωνο της κυβερνήτου σας με τον Ουρανό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Ο κυβερνήτης σας Ήλιος σχηματίζει μία από τις πιο σημαντικές όψεις και αυτή είναι το εξάγωνό του με τον Δία. Μέσα από αυτήν την κατάσταση έρχεστε σε μία φάση μεγάλων διεκδικήσεων, προσεγμένων και στρατηγικών.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Μην αφήνετε πίσω τον δυναμικό εαυτό σας. να πηγαίνετε μπροστά αυτή τη στιγμή. Είναι πολύ σημαντικό το να αξιοποιήσετε το λογικό σας πνεύμα, αλλά χωρίς άγχος και υπερβολές.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Πρέπει να γνωρίζετε πως είναι πιο εύκολο να δράσετε με μεγαλύτερη εύνοια αστρολογική αύριο. Έτσι, είναι σημαντικό να προγραμματίσετε για αύριο τις ιδιαίτερες κινήσεις σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Μπορείτε να πάτε σε μία ανανεωμένη κατάσταση. Αν είσαστε σε ετοιμότητα και προσπαθήστε να μην χάσετε την εύνοια της ημέρας, που σας δίνει μία διαχυτικότητα και δυναμισμό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Το ζώδιό σας είναι από τα πλέον ευνοημένα της ημέρας, με την πολύ σημαντική όψη, μεταξύ του Ηλίου και του κυβερνήτη σας Δία, σε εξάγωνο. Μπορείτε να κάνετε δυναμικές ερωτικές κινήσεις, εμπνέοντας σιγουριά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Μην κάνετε κινήσεις οι οποίες δεν έχουν έναν δυναμισμό. Εάν πηγαίνετε για λίγα αυτή τη στιγμή, καλύτερα μην επιχειρήσετε καν την ενέργειά σας. Εάν πάτε για πολλά από την άλλη, δημιουργήστε τον σχεδιασμό σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Εκείνο το διεκδικητικό πνεύμα που πολλοί ζηλεύουν από εσάς, κυρίως όταν αστρολογικά ευνοήστε για να το εκφράσετε, αυτό είναι που με το εξάγωνο της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Ουρανό σήμερα εκπέμπετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Είσαστε κοντά σε ορισμένες σας αλλαγές. Αύριο θα είναι μία πολύ σημαντική ημέρα για εσάς, που βεβαίως από σήμερα ξεκινά να σας επηρεάζει, φέρνοντάς σας αρχικά αισιοδοξία και ερωτισμό.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός: Αυτό το αυστηρό και ανεξήγητο ύφος που έχετε, λοιπόν κρατήστε το λίγο ακόμη

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να βρίσκεται μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σε όψη τετραγώνου αποφύγετε τις μεγάλε εντάσεις και...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Πανσέληνος που στην ουσία λαμβάνει χώρα στο νύχι του Λέοντα, με το γεγονός της μετάπτωσης, τώρα έρχεται για να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ο Ερμής εξαιτίας του τετραγώνου του μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σας δυσκολεύει να επικοινωνήσετε με την άνεση...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την κυβερνήτη σας Άρη να βρίσκεται σε εξάγωνο με την μυθολογική του σύντροφο Αφροδίτη, έχετε την ευκαιρία για...