Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-2-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Με την Σελήνη να σχηματίζει μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη αυτή τη στιγμή εξάγωνο, αξιοποιήστε την ημέρα με σημαντικές κινήσεις, αποδεικνύοντας τον δυναμισμό σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Προσπαθήστε να συντονιστείτε με το θετικό κλίμα δυναμισμού, καθώς αυτή τη στιγμή υπάρχει και η περίπτωση σε ό,τι σας αφορά να γίνεστε κάπως το θύμα, μην το επιτρέπετε αυτό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Χρειάζεται τώρα να δώσετε μία παύση σε ορισμένες εντάσεις και να αναλύσετε ξανά το ζήτημα όταν πραγματικά θα είσαστε σε θέση να το κάνετε αυτό. Προς το παρόν χαλαρώστε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Με την κυβερνήτη σας Σελήνη από τον Υδροχόο να βρίσκεται σε εξάγωνο με τον πλανήτη Άρη βρίσκεστε στην κατάλληλη στιγμή για πολύ δυναμικές κινήσεις, πάθος και έντονο φλερτ.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Προσπαθήστε να δείξετε το τι είσαστε. Η πολύ έντονα δυναμική πλευρά του εαυτού σας πραγματικά τώρα περνάει στο προσκήνιο και πρέπε9 να τα δώσετε όλα για την κίνησή σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Μην δώσετε έκταση σε μικρά ζητήματα που μπορεί να προκύπτουν. Μία πιο ευαίσθητη πλευρά σας είναι πιθανόν να σας πιέζει αυτή τη στιγμή και αν σας ρίχνει ως προς τη διάθεσή σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Μην δίνετε ένταση σε μικροκαταστάσεις, εστιάστε στην ουσία. Μην κάνετε πίσω, καθώς έχετε την ευκαιρία για μεγάλες προσεγγίσεις αυτή τη στιγμή. Αλλά διατηρήστε την αξιοπρέπειά σας, μην επιτρέπετε να σας την στερούν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Καθώς έχετε περάσει σε μία κατά πολύ περισσότερη θετική φάση ως προς τον τρόπο που αυτή τη στιγμή προσεγγίζετε τα πράγματα, προσπαθήστε να κινηθείτε με την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Μην νομίζετε πως δεν έχετε την δυνατότητα να δράσετε στον αισθηματικό σας τομέα αυτή τη στιγμή. Μπορείτε απλά θα χρειαστεί να δείξετε προσοχή σε λεπτομέρειες που εύκολα σας ξεφεύγουν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Κάνοντας μία προσπάθεια να βγάλετε με έναν θετικό τρόπο το γοητευτικά δυναμικό σας πρόσωπο, θα καταφέρετε όντως να φέρετε τον εαυτό σας σε μία πιο θετική θέση, ιδιαίτερης ισχύος.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Είσαστε σε θέση να πραγματοποιήσετε πολλές σημαντικές κινήσεις, αλλά πρέπει να αντιληφθείτε πως πρέπει να μην χάνετε χρόνο. Ο αυθορμητισμός και ο αυτοσχεδιασμός ευνοούνται τώρα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Η εμπιστοσύνη που έχετε απέναντι στις καταστάσεις έχει επιστρέψει ανανεωμένη και αυτό θα σας δώσει όχι μόνο εύνοια στις κινήσεις σας, αλλά και μία ιδιαίτερη γοητεία που παίζει σημαντικό ρόλο.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός: Αυτό το αυστηρό και ανεξήγητο ύφος που έχετε, λοιπόν κρατήστε το λίγο ακόμη

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να βρίσκεται μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σε όψη τετραγώνου αποφύγετε τις μεγάλε εντάσεις και...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Πανσέληνος που στην ουσία λαμβάνει χώρα στο νύχι του Λέοντα, με το γεγονός της μετάπτωσης, τώρα έρχεται για να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ο Ερμής εξαιτίας του τετραγώνου του μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σας δυσκολεύει να επικοινωνήσετε με την άνεση...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...