Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-2-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Εάν το τελευταίο διάστημα ορισμένες αισθηματικές καταστάσεις έριξαν κάπως το ηθικό σας, προσπαθήστε να δείξετε τώρα μεγαλύτερη δύναμη για να αναπληρώσετε χρόνο και ενέργεια.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Έχετε την κατάλληλη δύναμη για να προχωρήσετε σε ορισμένες πολύ σημαντικές κινήσει. Προσπαθήστε στο αισθηματικό σας παρελθόν όμως να μην στηριχτείτε από το τι έγινε κάποιες, αλλά στο τι συμβαίνει στις νέες συνθήκες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Η Σελήνη έχοντας εισέλθει πλέον στο ζώδιό σας έρχεται για να στηρίξει την λογική πλευρά σας, η οποί πραγματικά τώρα μπορεί να σας στηρίξει ως προς το να οδηγηθείτε σε νέες καταστάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Η κυβερνήτης σας Σελήνη σχηματίζει δύο δύσκολα τετράγωνα, με τον Ήλιο και με τον Ερμή. Παρόλα αυτά, η είσοδός της στον αστερισμό των Διδύμων στηρίζει την αυτοπεποίθησή σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Το τετράγωνο του κυβερνήτη σας Ηλίου με την Σελήνη δρα αποτρεπτικά στο να προχωρήσετε σε ορισμένες σας κινήσεις, καθώς η εσωτερική σας ένταση θα εξωτερικευτεί εύκολα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Με τον κυβερνήτη σας Ερμή σε ημι-τετράγωνο με τον Ουρανό αυτή τη στιγμή θα αποδειχθεί αρκετά δύσκολο να καταφέρετε να προχωρήσετε στις απαιτούμενες πρωτοβουλίες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Με μεγαλύτερη ηρεμία μπορείτε να προχωρήσετε σε ορισμένες συζητήσεις. Προσέξτε όμως πάρα πολύ, διότι δεν εμφανίζεστε ακόμη έτοιμοι για να πάρετε αποφάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Ο Ήλιος σε ημι-τετράγωνο με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα θα σας φέρει σε μία αμηχανία, η οποία κυρίως ως βάση έχει την προβληματική σας σχέση με καταστάσεις από το παρελθόν σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Προσπαθήστε να δείξετε μία ανοχή σε ορισμένες συμπεριφορές, καθώς το γενικότερο αστρολογικό κλίμα της ημέρας δεν είναι και από τα πιο εύκολα, αν και υπάρχει περιθώριο λογικής αντιμετώπισης των καταστάσεων.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Δεν έχετε κάποιον ουσιαστικό λόγο να μην προχωρήσετε στις κινήσεις σας. βέβαια, είναι αλήθεια πως το γενικό κλίμα φέρνει κάποια ένταση, προσωπικά όμως δεν θίγεστε από αυτό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Με το ημι-τετράγωνο του Ηλί0υο με τον κυβερνήτη σας Ουρανό προσπαθήστε να μην δώσετε έκταση απέναντι σε ορισμένες εντάσεις οι οποίες πιθανώς τώρα αναθαρρεύουν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Προσπαθήστε από τη δική σας πλευρά να είσαστε αρκετά ήρεμοι και σταθεροί. Τώρα καταφέρνετε να μπείτε σε ένα πιο θετικό κλίμα, αν και δεν είσαστε προς το παρόν έτοιμοι για μεγάλες κινήσεις.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Καθώς σε λίγο μπαίνετε σε μία περίοδο η οποία θα έχει μέσα της και ορισμένες ενοχλητικές αισθηματικές εντάσεις,...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη σε σύνοδο με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας, τον Άρη, σας καλεί αυτή τη στιγμή να προχωρήσετε σε ορισμένες...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη εισερχόμενη τώρα στο ζώδιό σας θα σας χαρίσει την ευκαιρία να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας, αν και...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Επιτρέψτε στον εαυτό σας την απελευθέρωση από ορισμένες αβεβαιότητες. Μην έχετε άγχος, προσπαθήστε μόνο να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Εάν χρειαστεί, δώστε τόπο στην οργή. Κάντε ορισμένες κινήσεις οι οποίες θα φέρουν ένα τέλος σε ορισμένες...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Προσέξτε καλά, μην προχωρήσετε σε ορισμένες ανακοινώσεις και δηλώσεις που γνωρίζετε από τώρα πως δεν...