Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-2-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Με την Αφροδίτη να σχηματίζει τώρα μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη ένα σημαντικό τετράγωνο, θα δυσκολευτείτε αρκετά να αποφορτιστείτε μέσα στη βδομάδα από την εσωτερική σας ένταση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Προσπαθήστε να δώσετε στον εαυτό σας τώρα λίγο χρόνο. Η ένταση στην οποία βρίσκεστε με το τετράγωνο της κυβερνήτου σας Αφροδίτης με τον Άρη σας βάζει εμπόδια.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Με τον κυβερνήτη σας Ερμή να βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα καταφέρνετε να φερθείτε με μία πολύ ευνοϊκή και ενδυναμωτική χαλαρότητα, έχοντας πιο αισιόδοξο πνεύμα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Η κυβερνήτης σας Σελήνη βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο δικό σας ζώδιο και από αυτή τη θέση τώρα σας στηρίζει έτσι ώστε να προχωρήσετε σε κινήσεις για την σύσφιξη των σχέσεών σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Ο κυβερνήτης σας ήλιος βρίσκεται αυτή την ώρα σε ένα δυναμικό εξάγωνο μαζί με τον Κρόνο, όψη που επανορθώνει τη σχέση μεταξύ των δύο πλανητών, δίνοντας σε εσάς προσήλωση μεγάλη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Ο κυβερνήτης σας Ερμής, μέσα από τη σύνοδο που τώρα σχηματίζει μαζί με τον πλανήτη Ποσειδώνα, δίνει σε εσάς την εύνοια της εσωτερικής ηρεμίας και της ευχάριστης επικοινωνίας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Καθώς η κυβερνήτης σας Αφροδίτη αυτήν τη στιγμή έρχεται για να σχηματίσει μαζί με τον Άρη ένα δυναμικό τετράγωνο, είσαστε σε όχι και τόσο πλεονεκτική θέση για τους σκοπούς σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Η Αφροδίτη βρίσκεται σε τετράγωνο με τον αρχαίο κυβερνήτη του ζωδίου σας, τον Άρη, και μέσα από αυτή την όψη επηρεάζεστε με τρόπο που η εσωτερική ένταση σας καθηλώνει, δημιουργώντας αρνητικές αισθηματικές καταστάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Δίνετε περισσότερο χρόνο τώρα σε δικά σας ζητήματα και προσηλώνεστε σε ορισμένους σας στόχους. Βρίσκεστε σε θέση να κάνετε νέες και πιο δημιουργικές κινήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Από τη δική σας πλευρά, χάρις το εξάγωνο μεταξύ του Ηλίου και του κυβερνήτη σας Κρόνου, καταφέρνετε να περάσετε τώρα σε μία φάση ανανέωσης, μέσα από στρατηγικές σας κινήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Με τον δυναμισμό από τον οποίον εσείς διακατέχεστε, δίνετε μία νέα οπτική απέναντι στις αισθηματικές σας καταστάσεις. Έχετε το περιθώριο για νέες δράσεις τώρα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα σας στηρίζει έτσι ώστε να περάσετε από την πλευρά σας για τα καλά σε μία φάση ανανεωμένη και δυναμική για τον αισθηματικό τομέα σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να βρίσκεται μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σε όψη τετραγώνου αποφύγετε τις μεγάλε εντάσεις και...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ο Ερμής εξαιτίας του τετραγώνου του μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σας δυσκολεύει να επικοινωνήσετε με την άνεση...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το πεντάγωνο του Ηλίου με τον κυβερνήτη σας Άρη σας ξαφνιάζει με το πόσο δυναμισμό μπορείτε να δείξετε κατά την...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον ήλιο σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη είσαστε ακόμα σε θέση να προχωρήσετε σ πολύ σημαντικές κινήσεις...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την κυβερνήτη σας Άρη να βρίσκεται σε εξάγωνο με την μυθολογική του σύντροφο Αφροδίτη, έχετε την ευκαιρία για...