Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 8-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 8-3-2018
<div>

Κριός – Έξι των Σπαθιών Αντίστροφα

Ίσως να είστε έτοιμοι να μιλήσετε με το ταίρι σας για πράγματα που αισθάνεστε έντονα. Ωστόσο, η επικοινωνία γενικά μπορεί να είναι δύσκολη τώρα. Σκέψου πριν μιλήσεις. Βεβαιωθείτε ότι οι σημαντικές πληροφορίες στον υπολογιστή σας προφυλάσσονται πολύ καλά τώρα.

Ταύρος – Το Άρμα

Μπορείτε να βρεθείτε μπροστά σε κάποιες νέες ανακαλύψεις και αποφάσεις. Και μπορεί να έχετε κάποιες σημαντικές πληροφορίες που θέλετε να μοιραστείτε. Ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνείτε είναι τουλάχιστον εξίσου σημαντικός με αυτό που πρέπει να πείτε. Σκεφτείτε προσεκτικά τι πρέπει να κάνετε για "να περάσετε" τον έλεγχο από τους άλλους σε εσάς τους ίδιους.

Δίδυμοι - Τρία των Σπαθιών

Στο πλαίσιο της αγάπης, τα 3 από τα σπαθιά (αντιστρέψιμα) μπορούν να δείξουν ότι πρόκειται να αντιμετωπίσετε ορισμένα απαραίτητα ζητήματα για να προχωρήσετε στη σχέση σας. Αυτό δεν πρέπει να περιλαμβάνει μάχες ή συγκρούσεις, να επικοινωνείτε ήρεμα και καλά.

Καρκίνος – Δύο των Ράβδων

Η ανάγκη σας να πιστεύετε στον εαυτό σας είναι ισχυρότερη από ποτέ. Κρατήστε το κεφάλι ψηλά και πιστέψτε ότι θα καταλήξετε στον κατάλληλο χώρο για σας. Ίσως σκέφτεστε να κάνετε μια αλλαγή στην σχέση σας. να γνωρίζετε ότι μπορείτε να είστε επιτυχείς, αν το κάνετε.

Λέων – Πέντε των Ράβδων

Το πρόσωπο στο οποίο προσβλέπετε μπορεί να φλερτάρεται από πολλούς ανθρώπους. Ακόμα κι έτσι, δώστε την προσοχή σας. Πρέπει να ξέρετε ότι έχετε κάνει ό, τι μπορείτε για αυτή τη σχέση όπου εμπλέκεται η καρδιά σας.

Παρθένος – Πέντε των Κυπέλλων

Νέες προοπτικές και νέα φλερτ πρόκειται να έρθουν στη ζωή σας. Ήρθε η ώρα να αισθάνεστε αισιόδοξοι και να απευθυνθείτε σε άλλους εάν χρειάζεστε κάτι - είτε αυτή η ανάγκη είναι για την αγάπη, προσοχή, ανησυχία ή οτιδήποτε άλλο. Έχετε πίστη στον εαυτό σας και την πίστη ότι οι ανάγκες σας μπορούν να ικανοποιηθούν.

Ζυγός – Ο Ήλιος Αντίστροφα

Μπορεί να έχετε περάσει μια δύσκολη στιγμή. Τα καλά νέα είναι ότι η ανάκαμψή σας φαίνεται να κινείται καλά. Συνεχίστε να κινείστε, μην "κολλήσετε" στα πράγματα που έχουν ήδη τελειώσει και όλα θα πάνε τέλεια.

Σκορπιός – Άσος των Κυπέλλων Αντίστροφα

Μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας να φλερτάρει όταν εμφανίζεται αυτή η κάρτα, ακόμα κι αν είστε σε μια σταθερή, ευτυχισμένη και αφοσιωμένη σχέση. Σκεφτείτε πώς να το χειριστείτε καλύτερα. Συνειδητοποιήστε ότι αν είστε ανέντιμοι με τον σύντροφό σας, ίσως να τον χάσετε εντελώς. Βρείτε τρόπους για να επαναφέρετε τη "σπίθα" σας στη σχέση σας εάν θέλετε να τη διατηρήσετε.

Τοξότης – Οι Εραστές Αντίστροφα

Αν είστε ενωμένοι και ενδιαφέρεστε για κάποιον όταν εμφανίζεται αυτή η κάρτα, σημαίνει γενικά ότι κανείς από εσάς δεν είναι πραγματικά έτοιμος για μόνιμη σχέση. Αυτό είναι εντάξει, απλά να έχετε κάποια λογική διασκέδαση με αυτό και να δείτε πού πηγαίνουν τα πράγματα.

Αιγόκερως – Έξι των Ράβδων Αντίστροφα

Αυτό το χαρτί αντίστροφο μπορεί να σημαίνει ότι παρά τις καθυστερήσεις και τις προκλήσεις, τα πράγματα που ελπίζατε ή εργάζεστε μπορεί τελικά να πάνε καλά. Δεν είναι καιρός να αφήσετε τον φόβο να σας κρατήσει πίσω.

Υδροχόος – Η Σελήνη Αντίστροφα

Αν ψάχνετε για αγάπη, μπορείτε να φοβάστε ότι ποτέ δεν θα βρείτε ποτέ. Αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει - εκτός αν το κάνετε αυτό εσείς στον εαυτό σας. Αν βρεθείτε να αισθάνεστε έτσι, κοιτάξτε την αυτοεκτίμησή σας. Πιστέψτε ότι ο εαυτός σας είναι άξιος να αγαπηθεί.

Ιχθύς – Η Μεγάλη Ιέρεια

Αυτή η κάρτα συμβουλεύει να βασιστείτε στη διαίσθησή σας και στην εσωτερική σας γνώση, αντί στο συνειδητό μυαλό ή τη διάνοιά σας. Δώστε προσοχή στα όνειρά σας. Συγχρονισμοί είναι πιθανοί τώρα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-4-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-4-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-4-2018

Μπορείτε να μιλήσετε πιο καθαρά στον άνθρωπο που έχετε κρυφά ερωτευτεί. Το πιο πιθανόν

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-3-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-3-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-3-2018

Κριός – Έξι των Σπαθιών Είστε έτοιμοι να αγκαλιάσετε νέες ερωτικές εμπειρίες. Ίσως μέσα στην σχέση σας να αισθάνεστε ότι ήρθε ο καιρός...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 22-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 22-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 22-2-2018

Κριός - Ο Ακόλουθος των Σπαθιών Η ημέρα σας καλεί να επανεξετάσετε ερωτικές καταστάσεις και να δείτε τα πράγματα με ένα νέο μάτι, με μία...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 2-2-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 2-2-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 2-2-2018

Κριός Πέντε των Σπαθιών Μην επιδιώκετε εκείνο το οποίο αυτή τη στιγμή είναι αδύνατον. Να ξέρετε πως εάν επιλέξτε για σήμερα σημαντικές...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-1-2018

Κριός Τρία των Σπαθιών Κάντε ουσιαστικές κινήσεις, χτυπήστε μέσα στην ουσία των πραγμάτων και όχι πουθενά αλλού. Να έχετε υπόψιν σας το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-11-2017

Κριός – Ντάμα των Σπαθιών Είναι πιθανό να συναντήσετε κάποια δυσκολία στην επιθυμία σας να εκφράσετε όλα όσα αισθάνεστε προς το...