Αστρολογικά Ερωτικά Tips 15-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 15-3-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Με το εξάγωνο που η Σελήνη σχηματίζει μαζί με τον κυβερνήτη  σας Άρη μπορείτε τώρα να καταφέρετε περισσότερες κινήσεις, χάρις την αύξηση του δυναμισμού και της αυτοπεποίθησής σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Μπορείτε να πάρετε μερικές μικρές αποφάσεις. Όχι, δεν είναι ώρα για μεγάλες κινήσεις, αλλά μπορείτε πιο αποτελεσματικά να δείτε την θετική πλευρά των πραγμάτων. Όμως, μην βιάζεστε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Η αλήθεια είναι πως δεν περάσατε και λίγα το τελευταίο διάστημα. Προσπαθήστε να απαλλαγείτε από κάποιες ενοχές και να δείτε τα πράγματα με έναν πιο ρεαλιστικό, αλλά και ήπιο τρόπο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Με την κυβερνήτη σας Σελήνη εισερχόμενη στους Ιχθείς σας ζώδιο καταφέρνετε αυτή τη στιγμή να αυξήσετε το ρομαντικό στοιχείο κατά την ερωτική σας προσέγγιση. Είσαστε πιο χαλαροί και ευδιάθετοι.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Η διάθεσή σας πρέπει να παραμείνει θετική, διότι αυτό είναι το στοιχείο που τώρα χρειάζεστε έτσι ώστε να καταφέρετε να πάτε σε ένα επόμενο και πιο δυναμικό βήμα αυτή την ώρα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Εμπιστευτείτε το γεγονός του ότι βρίσκεστε πλέον πιο μακριά από ορισμένες αρνητικές επιρροές που σας αφορούσαν πιο άμεσα τελευταία. Αυτό θα σας στηρίξει πολύ, σε πρακτικό επίπεδο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Έχετε τη δυνατότητα να βγείτε μπροστά απέναντι σε ορισμένους σας στόχους. Όμως, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να σταματήσετε να μελετάτε περισσότερο τις καταστάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Ο δυναμισμός σας βγαίνει τώρα μπροστά και κρίνει ορισμένες καταστάσεις. Είσαστε έτοιμοι για μερικές σημαντικές κινήσεις και αυτό θα το καταλάβετε περισσότερο κατά την προσέγγισή σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Πρέπει να δράσετε, αλλά με έναν τρόπο ήρεμο και πιο χαλαρό. Μην προσπαθείτε να πετύχετε τα πάντα μέσα σε μία ημέρα, διότι αυτό δεν είναι δυνατόν. Κάντε πιο ήπιες κινήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Είναι σημαντικό πως από σήμερα μπορείτε σιγά-σιγά να χαλαρώνετε από μία μικρή περίοδο μεγαλύτερων δυσκολιών. Να είσαστε λοιπόν έτοιμοι να ξαναβρείτε τον εαυτό σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Με την Σελήνη  σε εξάγωνο μαζί με τον κυβερνήτη σας Ουρανό μπορείτε αυτή τη στιγμή να προχωρήσετε σε κινήσεις που φέρνουν στην επιφάνεια αυτό το υποστηρικτικό σας πρόσωπο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Η Σελήνη εισερχόμενη στο δικό σας ζώδιο βρίσκεται σε θέση να δώσει μέσα στην ημέρα σας περισσότερο ρομαντισμό. Κάνετε με πιο χαλαρό και ευδιάθετο τρόπο σχέδια για το μέλλον.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός: Αυτό το αυστηρό και ανεξήγητο ύφος που έχετε, λοιπόν κρατήστε το λίγο ακόμη

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να βρίσκεται μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σε όψη τετραγώνου αποφύγετε τις μεγάλε εντάσεις και...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Πανσέληνος που στην ουσία λαμβάνει χώρα στο νύχι του Λέοντα, με το γεγονός της μετάπτωσης, τώρα έρχεται για να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ο Ερμής εξαιτίας του τετραγώνου του μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σας δυσκολεύει να επικοινωνήσετε με την άνεση...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...