Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-3-2018
<p>Κριός

Είναι μία ιδιαίτερα δύσκολη ημέρα για τον ερωτικό τομέα, αν και εσείς γενικά είστε ευνοημένοι. Όμως, δεν θα δείτε ορισμένες συμπεριφορές τις οποίες προσδοκείτε αυτή τη στιγμή.

Ταύρος

Η δυσκολία της ημέρας στον αισθηματικό κόσμο θα γίνει ιδιαίτερα εμφανείς και σε εσάς θα υπάρχει έντονη αντανάκλαση αυτής της κατάστασης. Να είστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο.

Δίδυμοι

Είναι μία στιγμή που θα χρειαστεί να απέχετε από καταστάσεις, αν και η ιδιαίτερη αναλυτικότητά σας θα προσπαθήσει να βρει το κρυφό νόημα πίσω από καταστάσεις παράλογες.

Καρκίνος

Είστε θετικά επηρεασμένοι σήμερα, ως προς το να έχετε μία θέληση να δείτε με κατανόηση ορισμένες υπερβολικές συμπεριφορές. Πιθανότατα όμως δεν καταφέρνετε να φέρετε ισορροπία.

Λέων

Μην έχετε την ψευδαίσθηση πως η γενική σας τάση να ερμηνεύετε ορθά τις καταστάσεις θα καταφέρει να εφαρμοστεί σήμερα και στον αισθηματικό τομέα, αν είστε προσεκτικοί.

Παρθένος

Δεν είναι και η πιο εύκολη ημέρα αισθηματικά. Μάλιστα, ίσως να είναι μία από τις πιο δύσκολες στιγμές η συγκεκριμένη, για τους περισσότερους. Αποφύγετε κάποια κίνηση.

Ζυγός

Προσπαθήστε να συγκρατήσετε τον εαυτό σας. Παρόλο που επηρεάζεστε να έχετε υπερβολικές συμπεριφορές, έχετε και κάποια εύνοια στο να αναζητήσετε την ισορροπία.

Σκορπιός

Να προσέχετε πολύ το τι έχετε να πείτε σήμερα. Είναι ημέρα δύσκολη και αρκετά έντονη, αποφύγετε να κάνετε περισσότερα λοιπόν από όσα μπορεί η ημέρα να αντέξει.

Τοξότης

Αν δεν νοιώθετε έτοιμοι, τότε μην δράσετε σήμερα. Αλλά είναι πιθανόν να είστε μέσα σε μία ψευδαίσθηση, η οποία θα διαλυθεί από μόνη της, λόγω της σκληρής πραγματικότητας.

Αιγόκερως

Είστε έντονα επηρεασμένοι σήμερα. Έχετε μία αρκετά ψυχρή και αδιάφορη συμπεριφορά, η οποία δεν θα σας βοηθήσει κατά τη διάρκεια του φλερτ. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε.

Υδροχόος

Μπορείτε να σκεφτείτε τώρα τα αρπάγματα και καλύτερο θα ήταν να αποφύγετε ιδιαίτερες δράσεις, καθώς η ημέρα δεν τις συνιστά, εξαιτίας της αρνητικότητας του κλίματος.

Ιχθείς

Μείνετε όσο πιο σταθεροί γίνεται σε ό,τι λέτε και σε ό,τι κάνετε, μην δώσετε αφορμές για να γίνουν επικριτικά σχόλια, ώστε να μπορείτε να αντιμετωπίσετε κάθε παράλογη κριτική.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή, από το ζώδιό σας, δίνει πλέον την ευκαιρία να δείτε πιο ευνοϊκά...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η αναδρομή του Δία δίνει την δυνατότητα σε γενικό επίπεδο για όλα τα ζώδια να επανεξετάσουν τις αποφάσεις τους...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Εάν το τελευταίο διάστημα ορισμένες αισθηματικές καταστάσεις έριξαν κάπως το ηθικό σας, προσπαθήστε να δείξετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-2-2018

Κριός Θα είναι στο χέρι σας να καθοδηγήσετε τις καταστάσεις εκεί που επιθυμείτε. Θα χρειαστεί να κάνετε όμως και ορισμένες ίσως...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Εάν χρειαστεί, δώστε τόπο στην οργή. Κάντε ορισμένες κινήσεις οι οποίες θα φέρουν ένα τέλος σε ορισμένες...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Δύναμη τώρα! Εισερχόμαστε σε μία δύσκολη και συναισθηματικά περίπλοκη περίοδο, με αρκετά σκαμπανεβάσματα,...