Αστρολογικά Ερωτικά Tips 16-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 16-4-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός:

Δεν είστε εσείς τα ζώδια που θα κρατήσετε του τύπους και τα προσχήματα, όταν κάτι πρέπει να το πείτε. Σίγουρα αυτή η λογική, θα φέρει άμεσα και τα αποτελέσματα σε εργασιακά και προσωπικά θέματα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος:

Υπάρχει μια λαχτάρα στην καρδιά σας, για να δείτε – ανταμώσετε μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, τον άνθρωπο που αγαπάτε. Μαζί του θα φέρει και πολλές, ευχάριστες ειδήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι:

Οι εκπλήξεις αυτό το διάστημα, για το ζώδιο σας, είναι πραγματικά ατελείωτες. Χρήματα, οικονομικές προτάσεις, και ένας πλατωνικός έρωτας θα σας χτυπήσουν την πόρτα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος:

Μπορεί να έχετε κουραστεί από αυτές τις συσσωρευμένες δυσκολίες, που έχουν βγει στον δρόμο σας, αλλά σίγουρα από τα τέλη του Απριλίου και μετά αυτό θα αλλάξει…και όλα θα έρθουν στην ισορροπία τους.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων:

Είσαστε κυνηγοί της επιτυχίας και αυτό που θέλετε είναι να έχετε τα πάντα στρωμένα στην ζωή σας, έτσι ώστε, να κάνετε και τα επόμενα κοινά βήματα με τον σύντροφο σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος:

Οι οικονομικές δεσμεύσεις, αυτόν τον καιρό, είναι μεγάλες πάνω σας και το τελευταίο που σας ενδιαφέρει είναι να μπείτε …σε μια σοβαρή σχέση με πρόσθετες απαιτήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός:

Στο χώρο της δουλειάς σας, έχουν γίνει πολλά, που όμως άμεσα ευτυχώς δεν σας ακουμπούν.  Μην δώσετε και πολλή σημασία, απλά κρατήστε το χαμηλό προφίλ και χαρακτήρα σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός:

Πιθανόν το ταίρι σας, να έχει κάποια δικά του εργασιακά / οικονομικά προβλήματα, που το απασχολούν έντονα, και μάλλον αυτήν την εποχή δεν σας δίνει και την πλήρη προσοχή του.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης:

Έχει έρθει η ώρα να κάνετε τις δραστικές σας αλλαγές μέσα στην σχέση σας και να λύστε όλα τα προβλήματα, που έχουν αθροιστεί. Προσοχή μην τάξετε πολλά, για να μην βρεθείτε εκτεθειμένοι.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως:

Μην επηρεάζεστε από τους τρίτους. Δεν ξέρουν τι ακριβώς μπορεί να σας συμβαίνει με αποτέλεσμα να μην σας συμβουλεύουν και σωστά. Πάντως τα αστρολογικά, είναι υπέρ του ζωδίου σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος:

Θέματα και άτομα, που αφορούν αποκλειστικά το παρελθόν του ανθρώπου σας, καλύτερα να μην τα ακουμπάτε. Δεν σας αφορούν σίγουρα και πιθανόν και να σας λείπει και πολλή πληροφόρηση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς:

Η αγάπη  με το σταγονόμετρο δεν σας αφορά, καθόλου. Αν είσαστε παγιδευμένοι σε μια τέτοια ερωτική ιστορία, ίσως και να πρέπει να φύγετε άμεσα και χωρίς δεύτερη σκέψη.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός: Αυτό το αυστηρό και ανεξήγητο ύφος που έχετε, λοιπόν κρατήστε το λίγο ακόμη

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να βρίσκεται μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σε όψη τετραγώνου αποφύγετε τις μεγάλε εντάσεις και...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Πανσέληνος που στην ουσία λαμβάνει χώρα στο νύχι του Λέοντα, με το γεγονός της μετάπτωσης, τώρα έρχεται για να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ο Ερμής εξαιτίας του τετραγώνου του μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σας δυσκολεύει να επικοινωνήσετε με την άνεση...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...