Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-4-2018
<p>Κριός : Δεν θα χρειαστεί, να δώσετε όλη την προσοχή σας σε παλιές καταστάσεις ερωτικές, καθώς ήδη σα πολιορκεί μια καινούργια προσωπικότητα, που θέλει να κατακτήσει την καρδιά σας.

Ταύρος : Μην έχετε τόσες αναστολές για να συναντήσετε κάποιον πρώην σας, που θέλει να σας ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία. Ακούστε τις νέες του προτάσεις, και αποφανθείτε όταν θα είστε έτοιμοι.

Δίδυμοι : Οι αγωνίες που περνάτε στον οικονομικό σας τομέα, έχουν άμεση επίδραση και αντίκτυπο στον δεσμό σας. Εδώ… εσείς σαν ευέλικτο ζώδιο, θα πρέπει να δείξετε την δυναμική σας.

Καρκίνος : Κάποιος περιμένει από εσάς, μια απάντηση. Αν τελικά και για τους δικούς σας λόγους, δεν είστε έτοιμοι, για να το κάνετε, τουλάχιστον ενημερώστε και πάρτε και τα ρίσκα σας.

Λέων : Έχει αποδειχθεί πολλές φορές στην ζωή σας, ότι το να δίνετε από την αρχή όλη σας την αγάπη και προσοχή, σε νέους έρωτες, δεν σας πηγαίνει και πολύ μακριά τελικά.

Παρθένος : Υπάρχουν θέματα στην ζωή σας, που δεν σας αφήνουν, αυτήν την περίοδο, να δώσετε όλη την προσοχή σας, στον άνθρωπο που είναι κοντά σας. Τουλάχιστον έχετε την κατανόηση του.

Ζυγός : Οι συμπεριφορές οι περίεργες που βλέπετε μέσα στον δεσμό σας, ίσως και να έχουν μια αφετηρία, στο παρελθόν και τα μεγάλα άλυτα προβλήματα του τότε.

Σκορπιός : Στο εργασιακό σας χώρο, ζείτε ένα μεγάλο πάθος. Αυτό είναι και κάτι που έχει αρχίσει και δυσκολεύει και τις δύο πλευρές, για να το κρατήσουν κρυφό. Προσοχή σε όλα.

Τοξότης : Οι γύρω σας και οι πιο πολύ ο οικογενειακός σας κύκλος, θέλει να σας μιλήσει για την σωρεία λαθών που έχετε κάνει στην ερωτική σας ζωή, όπως και τώρα.

Αιγόκερως : Είσαστε αποφασισμένοι, να μην επιτρέψετε στο παρελθόν σας, να σας χαλάσει για ακόμη μια φορά το παρόν σας. Αυτήν την περίοδο, θα έχετε και σημαντική πρόοδο στα οικονομικά σας.

Υδροχόος : Υπάρχου πολλές εκπλήξεις στις αρχές του Μαΐου,  που θα βοηθήσουν όλα τα ζευγάρια, να λύσουν τις επικοινωνιακές τους διαφορές, και να έρθουν πιο κοντά.

Ιχθείς : Πολλά αυτά που μπορούν να συμβούν μέσα στην στατική σας  μοναξιά. Ίσως και μια νέα – ιδιαίτερη γνωριμία, να σας βάλει σε μια άλλη ερωτική διάσταση.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Κριός : Δεν φαίνεται να σας ενοχλεί το γεγονός,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Κριός : Δεν θέλετε να διευκολύνετε κανέναν,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Κριός : Δεν έχετε ακόμη κατασταλάξει στο τι και με ποιον,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Κριός : Οι συναισθηματικοί δεσμοί, που έχουν περάσει από την ζωή σας,