Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-5-2018
<p>Κριός :  Οι μόνιμες βολές που σας έρχονται από τον άνθρωπο σας, είναι για το αισθηματικό σας παρελθόν. Για την ανασφάλεια του, πραγματικά δεν μπορείτε να κάνετε κάτι.

Ταύρος : Τώρα που έχετε πάνω σας τον Ουρανό, σίγουρα η ματιά σας, θα γίνει διαφορετική και πολλή πιο ώριμη, σε ότι αφορά σχέσεις, συνεργασίες και φιλίες.

Δίδυμοι : Όσο περνάνε οι μέρες, τόσο και πιο θετικό θα είναι και το αισθηματικό κλίμα με τον άνθρωπο σας. Μπορεί να περάσατε μια επικοινωνιακή κρίση, αλλά αυτό τελειώνει.

Καρκίνος : Ανοίγουν άμεσα οι δρόμοι, για την εργασία και τις επενδύσεις σας. Από το τελευταίο 10ήμερο του Μαΐου, θα χρειαστεί να κάνετε νέες επαφές και ταξίδια.

Λέων : Σας απασχολεί η απόκτηση απογόνου και η διαμόρφωση μιας σοβαρής οικογένειας. Αυτό θα πρέπει και να το κουβεντιάσετε με τον άνθρωπο σας.

Παρθένος : Η αχαριστία είναι κάτι που σας προκαλεί αποστροφή. Το έχετε ζήσει αυτό το διάστημα μέσα σε σχέσεις σε όλο του το μεγαλείο. Και η ζωή απλά συνεχίζεται.

Ζυγός : Αν τελικά δεν σας βολεύει, αυτή η εργασία ή σας χαλάει την ψυχολογία…σίγουρα θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε και να ψάξετε για κάτι πιο κατάλληλο.

Σκορπιός : Ζείτε και υπάρχετε για αυτόν τον νέο έρωτα που έχει έρθει απροσδόκητα στην καθημερινότητα σας. Μέσα στο Καλοκαίρι, σίγουρα θα δεσμευτείτε.

Τοξότης : Οι καταστάσεις στην εργασία και στα οικονομικά σας, αλλάζουν – βελτιώνονται και αυτό θα σας δώσει πιο ισχυρά πατήματα για να λύσετε όλες τις υποθέσεις, που σας προβληματίζουν.

Αιγόκερως : Ακούτε πολλά και δεν πιστεύετε ακόμη τίποτα. Το παρελθόν πια σας έχει διδάξει, ότι μόνο μέσα από τις πράξεις θα λάβετε και τις αποδείξεις που ζητάτε.

Υδροχόος : Με την κυβερνήτη σας,  να έχει περάσει στον Ταύρο, σίγουρα η διάθεση σας έχει αλλάξει και μια πιο αισιόδοξη στάση ζωής, θα εγκατασταθεί μόνιμα στην καθημερινότητα σας.

Ιχθείς : Θέλετε τις συμβουλές των φίλων σας. Ότι και να σας αναφέρουν, την τελική απόφαση την έχετε μόνο εσείς. Επίσης, πάρτε τον χρόνο που σας χρειάζεται.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Κριός : Δεν φαίνεται να σας ενοχλεί το γεγονός,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Κριός : Δεν θέλετε να διευκολύνετε κανέναν,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Κριός : Δεν έχετε ακόμη κατασταλάξει στο τι και με ποιον,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Κριός : Οι συναισθηματικοί δεσμοί, που έχουν περάσει από την ζωή σας,