Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 1/7 - 7/7/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 1/7 - 7/7/2018
<p align="center">Υπάρχει ένα ενδιαφέρον “κράμα” ενέργειας στον “ουρανό”, που αφορά τον έρωτα.  Ένα πανέμορφο τρίγωνο μεταξύ του Ήλιου και του Δία την Πέμπτη, που ακολουθείται από ένα τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ποσειδώνα την Κυριακή, υποδηλώνει καλοσύνη και εύνοια.  Και πραγματικά θα αντικρίσετε καλύτερες ιδιότητες στον σύντροφο σας και στα ερωτικά σας γενικά.  Αυτό που πρέπει να προσέξετε  είναι μια μάλλον άσχημη συζήτηση που εσείς και το ταίρι σας μπορεί να έχετε την Πέμπτη, όταν ο Ερμής, κάνει όψη αντίθεσης με τον Άρη. 

ΚΡΙΟΣ

Το συναισθηματικό βάθος, είναι δυνατό μεταξύ εσάς και του προσώπου που συνδέεστε. Υπερισχύουν υδάτινα ζώδια αυτήν την εβδομάδα, γι αυτό το λόγο τα πράγματα θα κυλήσουν με μεγάλη τρυφερότητα και ρομαντισμό. Η αλήθεια είναι πως όντως θα αντικρίζετε παντού μια ευαισθησία με πινελιές νοσταλγίας, που δεν θα σας αφήσουν ασυγκίνητους. Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, λείπει το συναίσθημα από την ζωή των περισσοτέρων, οπότε παρουσιάζεται μια μοναδική ευκαιρία να δακρύσουν λίγο τα μάτια από συγκίνηση. Και το σπουδαίο είναι πως όλα θα οδηγηθούν, τουλάχιστον για τώρα, στη σωστή κατεύθυνση, με την ομαλή γωνία του Ήλιου, με τον Δία και τον Ποσειδώνα. Εσείς και το αγαπημένο σας πρόσωπο είναι πιθανό να απολαύσετε μια πραγματική σύνδεση ψυχής. Οι ελεύθεροι, μην εκπλαγείτε εάν κοιτάξετε τα μάτια του άλλου και αισθανθείτε σαν να έχετε βρει το άλλο σας μισό. Μόνο που πρέπει να αποφύγετε την πίεση σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για κάποιο πρόσωπο, λόγω της “λεπτότητας” των ημερών. Η Αφροδίτη από τον Λέοντα, ευνοεί σημαντικά στην προώθηση ερωτικών ζητημάτων για τώρα, οπότε, αδράξτε τις ευκαιρίες. Εμπιστευτείτε την “καλοπροαίρετη” περίοδο που σας χαρίζεται από τον ουρανό και τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά.  

ΤΑΥΡΟΣ

Οι συνομιλίες με τον σύντροφό σας αυτή την εβδομάδα εστιάζουν στην βαθιά και πραγματικά όμορφη, συναισθηματική ασφάλεια που αισθάνεστε ο ένας με τον άλλον. Χάρη στον Δία που “ταξιδεύει” στον τομέα των ερωτικών δεσμών σας, αναπτύσσεται ένας τεράστιος δρόμος, όπου η οικειότητα και η αμοιβαία κατανόηση, σας χαρακτηρίζει “συνοδοιπόρους”.  Αν αντιμετωπίσετε σε βάθος την κατάσταση, σίγουρα θα νοιώσετε δυνατές και καθόλου “ευκαταφρόνητες”ανταμοιβές της ευτυχίας. Προς την Πέμπτη καλό θα είναι να γίνετε πιο διαλλακτικοί με το ταίρι σας, γιατί ο Ερμής θα κάνει μια αντίθεση με τον Άρη και θα προκαλέσει την τάση για έντονες διαμάχες με ανταλλαγή άσχημων λέξεων ενίοτε και προσβλητικών. Όμως, ας μη ξεχάσουμε και την ευεργετική παρουσία της Αφροδίτης, του δικού σας πλανήτη, στον υπέρλαμπρο Λέοντα, που σας δίνει μια αυτοπεποίθηση αναγκαία γι αυτήν την περίοδο. Οι αδέσμευτοι, θα φορέσουν τα καλά τους, θα περιποιηθούν την εμφάνιση τους και “βουρ” για να καταπλήξουν τα πλήθη. Σε γενικές γραμμές αυτή η εβδομάδα μπορεί να καθοδηγήσει συναισθήματα και διαθέσεις, σε ευχάριστες εκδηλώσεις και εντυπωσιακές συναντήσεις. Υπάρχει όμως ακόμη ένα “μελανό” σημείο. Η ανάδρομη κίνηση του Άρη, που χαμηλώνει τις διαθέσεις και την ζωτικότητα και θα κρατήσει περίπου ένα μήνα. Μην πτοηθείτε. Είναι προσωρινό. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι ειλικρινείς συνομιλίες με τον έρωτα σας, μπορεί να είναι δυσάρεστες αυτή την εβδομάδα, αλλά ίσως να είναι απολύτως απαραίτητες. Πρέπει να υπάρξει συζήτηση σχετικά με την κοινή “πνευματική” σας προοπτική και τις τυχόν διαφωνίες που μπορεί να έχετε σχετικά με τις ηθικές αξίες  ή τις πεποιθήσεις.  Μια άλλη περίπτωση, είναι ότι γνωρίζετε εδώ και καιρό κάποιον, που τώρα αντιλαμβάνεστε ότι μπορεί να μην ανήκει στο πνευματικό σας επίπεδο. Εάν συμβεί αυτό, η απογοήτευση που αισθάνεστε, μπορεί να έρχεται σε σύγκρουση με τα πιστεύω σας και να προκαλέσει “συντριβή” στην ψυχή σας. Αυτό είναι πιθανόν να σας κάνει να απομακρυνθείτε από το πρόσωπο, που είχατε κάποια έλξη προς αυτό. Συνειδητοποιώντας συνεπώς κάτι ανάλογο, θα σκεφτείτε πως ίσως είναι καιρός να φύγετε.  Οι “μοναχικοί καβαλάρηδες” του ζωδίου, δεν φαίνεται να πτοηθούν από αυτές τις δυσαρμονίες των δεσμευμένων. Επομένως, απλώνουν την ενέργεια τους, όπου υπάρχει ζωντάνια- έστω και κριμένη. Σίγουρα θα είναι καλό βέβαια να συμβαδίζετε με τους “κανόνες” του σύμπαντος και να γίνεται πιο προσεκτικοί στην συμπεριφορά σας. Με αυτό το τρόπο, θα αποφύγετε κακοτοπιές.   

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα που ξεκινάει έχει τις προδιαγραφές να γίνει ιδιαίτερα ρομαντική και να έχει ενωτικό χαρακτήρα και θα ευνοήσει τόσο τους δεσμευμένους, όσο και τους αδέσμευτους. Ωστόσο, οι δεσμευμένοι αναμένεται να έρθετε αντιμέτωποι με μία πρόκληση αυτές τις μέρες, την οποία οφείλετε να διαχειριστείτε με ψυχραιμία και σύνεση. Αυτές τις μέρες λοιπόν, είναι πιθανό να υπάρξουν εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας για οικονομικά ζητήματα. Είτε αφορά σε κοινές οικονομικές συναλλαγές σας, είτε σε ατομικές που με κάποιον τρόπο επηρεάζει τη σχέση σας, δημιουργώντας διαξιφισμούς που μπορούν να οδηγήσουν σε συγκρούσεις. Γι' αυτό προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι κατά τη διάρκεια αυτής της κατάστασης, προκειμένου να υπάρχει τουλάχιστον ένας που σκέφτεται καθαρά και δρα συνετά. Επειδή, όμως η εβδομάδα είναι καλή για τα αισθηματικά σας και το κλίμα είναι θετικό, παρά τις εντάσεις, προσπαθήστε να διατηρήσετε τη γαλήνη στη σχέση σας και να επωφεληθείτε από τις ευνοϊκές όψεις των ημερών. Για τους αδέσμευτους του ζωδίου, οι ανησυχίες είναι μηδαμινές και η ερωτική διάθεση στα ύψη, καθώς είστε έτοιμοι για νέες “περιπέτειες” και τα άτομα που σας προσεγγίζουν είναι αρκετά ενδιαφέροντα και οι προθέσεις τους είναι ξεκάθαρες και δελεαστικές.    

ΛΕΩΝ

Ο πλανήτης του έρωτα, η Αφροδίτη, βρίσκεται για ακόμα μία εβδομάδα στο ζώδιό σας, επομένως έχετε μερικές ευκαιρίες να την αξιοποιήσετε κατάλληλα. Έχετε ερωτική διάθεση και εκπέμπεται μία πολύ ισχυρή και μαγνητική γοητεία, έχετε πάνω σας στραμμένη την προσοχή που χρειάζεστε, προκειμένου να “παγιδεύσετε το θήραμά” σας. Δε χρειάζεται να προσπαθήσετε και πολύ άλλωστε, αρκεί να είστε ο εαυτός σας. Ωστόσο, την Πέμπτη ο Ερμής αντιτίθεται στον Άρη, γεγονός που προκαλεί εντάσεις, κυρίως στους δεσμευμένους του ζωδίου. Οι λόγοι δεν είναι σαφείς. Υπάρχει γενικά ηλεκτρισμός στην ατμόσφαιρα και γίνεστε, τόσο εσείς, όσο και ο/η σύντροφός σας επιρρεπείς σε συγκρούσεις. Αν νομίζετε πως είναι δύσκολο να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, θα ήταν προτιμότερο να κρατήσετε αποστάσεις για να μην χαλάσετε το κλίμα στη σχέσεις άσκοπα. Οι αδέσμευτοι έχετε τη διάθεση να φλερτάρετε, να παίξετε, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, όμως η αλήθεια είναι πως επιλέγετε να διατηρείτε πιο παθητική στάση απέναντι στην αισθηματική σας ζωή αυτόν τον καιρό. Καλά κάνετε, καθώς η εβδομάδα είναι μεν ευνοϊκή για έρωτες, αλλά είναι δυσμενής για τη δημιουργία σχέσης. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σχέση σας έχει τη στήριξη και τις ευλογίες των φίλων σας, οι οποίοι προσπαθούν με τη σειρά τους να σας δείξουν πόσο χαρούμενοι είναι για εσάς. Επιδιώκουν τακτικά να σας υπενθυμίζουν πόσο τυχεροί είστε και πως είναι διατεθειμένοι να σας βοηθήσουν στις δύσκολες στιγμές, προκειμένου να προστατεύσετε τη σχέση σας. Παράλληλα ανάλογη στάση διατηρεί και το ταίρι σας, σχετικά με τους φίλους σας. Η εκτίμηση ανάμεσα στο/στη σύντροφό σας και το φιλικό σας περιβάλλον, δημιουργεί αυτήν την εβδομάδα ένα πολύ ευχάριστο και διασκεδαστικό κλίμα. Έτσι την εβδομάδα σας την περνάτε παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, γεμίζοντάς σας θετικότητα και δύναμη για να αντιμετωπίσετε με αποφασιστικότητα τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου έχετε αυτήν την εβδομάδα έχετε την τάση να απομονώνεστε από την κοινωνική σας ζωή, δίνοντας μεγαλύτερη προσοχή σε όλους τους υπόλοιπους τομείς, εκτός από τον αισθηματικό και το φιλικό. Παρ 'όλα αυτά οι φίλοι σας δεν έχουν σκοπό να σας αφήσουν μόνους σας και προσφέρουν τη βοήθειά τους όταν και όποτε τη χρειάζεστε. Φυσικά με την πρώτη ευκαιρία σας γνωρίζουν και ανθρώπους που θεωρούν ότι σας ταιριάζουν, όμως είναι στο χέρι σας εάν θα προχωρήσετε σε κάτι πιο σοβαρό ή όχι. 

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης που διελαύνει από τον οίκο των αισθηματικών σας, γύρισε ανάδρομος την περασμένη εβδομάδα, γεγονός που σας φέρνει αντιμέτωπους με πολλές και διαφορετικές προκλήσεις. Έρχονται στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος που σας κάνουν τη ζωή δυσκολότερη. Ο/Η σύντροφός σας νιώθει πως απειλείται, κυρίως από το φιλικό σας περιβάλλον, καθώς περνάτε τον περισσότερο χρόνο σας με φίλους. Αυτή σας η επιλογή φέρνει στο παρόν μία ανησυχία στο ταίρι σας που, ενδεχομένως, να είχε και στο παρελθόν, ότι δηλαδή βάζετε τους φίλους σας πάνω από τη σχέση σας και χτίζετε τείχη ανάμεσά σας. Έτσι δεν αποκλείεται, αυτές τις μέρες ο/η σύντροφός σας να αναπτύξει μία επιθετική συμπεριφορά, η οποία όμως να θυμάστε πως είναι μόνο για να αμυνθεί. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τις ισορροπίες στους δύο αυτούς τομείς, διότι στο τέλος μόνο εσείς μπορείτε να ζημιωθείτε πραγματικά, αν κι εφόσον ξεσπάσει αυτός ο “εμφύλιος”. Οι αδέσμευτοι Ζυγοί έχετε την ησυχία σας και τα κενά σας τα καλύπτετε μέσω της καριέρας σας. Πόσο όμως ακόμα θα την έχετε αυτήν την ησυχία; Πολιορκείστε στενά από άτομο του παρελθόντος σας. Η αλήθεια είναι πως αντιστέκεστε, καθώς δε θέλετε να ταράξετε τις ισορροπίες σας, όμως αργά ή γρήγορα τα τείχη σας θα πέσουν... 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε γενικές γραμμές πρόκειται για μία ήσυχη εβδομάδα, τουλάχιστον σε αισθηματικό επίπεδο. Δεν αλλάζουν πολλά πράγματα για εσάς. Οι εντάσεις υποχωρούν και σιγά σιγά μπαίνετε στην κανονικότητά σας. Όμως προς το τέλος της εβδομάδας και με το ξεκίνημα της επόμενης, τα πράγματα αλλάζουν, αυτή τη φορά προς το θετικό. Η ρομαντική διάθεση που επικρατεί, φέρνει και πάλι τη γαλήνη στη σχέση σας, βιώνοντας ευχάριστες και στοργικές στιγμές με τον/την εκλεκτό/ή της καρδιάς σας. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να οργανώσετε και κάποιο ταξίδι μαζί, το οποίο σας φέρνει ακόμα πιο κοντά. Για τους αδέσμευτους του ζωδίου αυτή η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα ανανεωτική. Κάποιο πρόσωπο σας εκδηλώνει το ενδιαφέρον του και ανανεώνει την αυτοπεποίθησή σας. Η κατάσταση αυτή όμως δε μένει εκεί, καθώς έχει έρθει στη ζωή σας με σκοπό να σας κατακτήσει. Και όπως φαίνεται το καταφέρνει! Αυτός ο άνθρωπος σας βγάζει στην επιφάνεια πολύ όμορφα συναισθήματα και με κάποιο τρόπο σας κάνει να νιώθετε μία απροσδόκητη οικειότητα. Η έλξη είναι ισχυρή και ουσιώδης, όμως εξαρτάται μόνο από εσάς εάν θα εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό. Πάντως είτε έτσι, είτε αλλιώς θα είναι μοναδική εμπειρία! 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο κυρίαρχος πλανήτης του οίκου των αισθηματικών σας, ο Άρης, από την περασμένη εβδομάδα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, γεγονός που φέρνει στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος, απαιτώντας από εσάς να βρείτε άμεσες και δραστικές λύσεις. Καλό, ωστόσο, θα ήταν να αποφύγετε αυτήν την εβδομάδα να δώσετε λύσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν, διότι το κλίμα στη σχέσεις είναι ηλεκτρισμένο και οι διαξιφισμοί τακτικοί, με αποτέλεσμα να αποφασίζετε και δράτε με βάση το συναίσθημα. Είναι ξεκάθαρο πως κάθε απόφαση που λαμβάνετε κάτω από συναισθηματική πίεση σπάνια είναι η σωστή, γι' αυτό προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να αναβάλλετε την επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν εσάς και το ταίρι σας την επόμενη εβδομάδα. Για τους αδέσμευτους του ζωδίου, η εβδομάδα αυτή είναι λίγο περίεργη, καθώς υπάρχουν άτομα που σας προσεγγίζουν, όμως τόσο εσείς, όσο και εκείνοι είστε περισσότερο έτοιμοι να “παλέψετε”, παρά να δεσμευτείτε. Προτιμότερο είναι να περάσετε την εβδομάδα σας ασχολούμενοι με κάποιο χόμπι που απαιτεί έντονη σωματική δραστηριότητα. Στην περίπτωση που θέλετε να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα... αφήστε το καλύτερα για την επόμενη εβδομάδα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο αισθηματικός σας τομέας δέχεται συνεχείς αλλαγές ή σας φέρνει αντιμέτωπους με καταστάσεις ή πρόσωπα που σας ξαφνιάζουν. Αυτό δεν είναι κακό, ούτε όμως σας τρομάζει, καθώς όσο ο Ουρανός βρισκόταν στον Κριό σας έμαθε να καλωσορίζετε τις αλλαγές του. Την εβδομάδα που αποχώρισε αντιμετωπίσατε σοβαρά προβλήματα σε επίπεδο επικοινωνίας με το άτομο του ενδιαφέροντός σας. Η επικοινωνία αποκαθίσταται σιγά σιγά και βρίσκετε τους ρυθμούς σας, τουλάχιστον γι' αυτήν την εβδομάδα. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου διανύετε ένα καταπληκτικό διάστημα και η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσάς και το/τη σύντροφό σας είναι ερωτική, ευχάριστη και ταυτόχρονα ρομαντική. Περνάτε χρόνο μαζί, αλλά και με φίλους, οι οποίοι παίζουν βοηθητικό ρόλο στη σχέση σας, ενώ δεν αποκλείεται να ξεφύγετε από τη ρουτίνα που φθείρει τη σχέση σας, καταστρώνοντας σύντομες και κοντινές εξορμήσεις που σας ανανεώνουν. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου κρατάτε αποστάσεις από οτιδήποτε μπορεί να σας αποπροσανατολίσει από την καριέρα σας, καθώς δε νιώθετε ακόμα 100% έτοιμοι να συνδυάσετε αυτούς τους τομείς. Αργά ή γρήγορα, όμως το σύμπαν θα φέρει στο δρόμο σας τη “σειρήνα” που θα κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά! 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τελευταίο διάστημα περισσότερο κάνετε δημόσιες σχέσεις, παρά χαίρεστε τον έρωτα. Αυτό βέβαια, μόνο εσείς θα μπορούσατε να το κάνετε. Ακόμα και οι δεσμευμένοι αντιμετωπίζετε το ταίρι σας περισσότερο σα φίλο/η, παρά σαν ερωτικό σύντροφο. Το πρόβλημα είναι πως η υπερβολική κοινωνικότητα και οι δημόσιες σχέσεις κρατάνε κατά κάποιο τρόπο σε απόσταση, τουλάχιστον συναισθηματικά, με αποτέλεσμα να δημιουργείτε σύγχυση, σχετικά με το τι ζητάτε εν τέλει από μία σχέση. Έτσι, δεσμευμένοι του ζωδίου έρχεστε αντιμέτωποι με μία πρόκληση αυτές τις μέρες που ενδεχομένως σας προκαλέσει νευρικότητα. Τίθεται θέμα από το/τη σύντροφό σας για το τι είναι αυτό που θέλετε για το δεσμό σας. Αντί λοιπόν, να λειτουργείτε σπασμωδικά, είναι η ώρα να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι όντως θέλετε. Γιατί φίλους έχετε, σύντροφο όμως; Οι ελεύθεροι του ζωδίου διανύετε μία ιδιαίτερα ευχάριστη και ζωηρή περίοδο. Παίζετε, διασκεδάζετε, φλερτάρετε και η αλήθεια είναι πως αποφεύγετε τη δέσμευση, γιατί δε θέλετε να χάσετε όλη αυτή την ατμόσφαιρα που σας ανανεώνει και σας ικανοποιεί. Και ποιος ο λόγος να τη χάσετε; Διασκεδάστε το! Φροντίστε μόνο να είστε ξεκάθαροι απέναντι στους ανθρώπους που προσεγγίζετε και σας προσεγγίζουν, προς αποφυγή παρεξηγήσεων. 

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά ευνοϊκή για τον αισθηματικό σας τομέα, ιδιαίτερα όμως για τους ελεύθερους του ζωδίου. Αυτό δε σημαίνει πως και οι δεσμευμένοι δεν ευνοείστε, αντιθέτως υπάρχει ερωτικό κλίμα και διάθεση για διασκεδάσεις και ταξίδια. Δεν αποκλείεται μάλιστα αυτές τις μέρες να οργανώσετε τις διακοπές σας ή ακόμα και να κάνετε κάποιο ταξίδι. Τα πάντα φαίνονται ιδανικά, ωστόσο κάποιο επαγγελματικό ζήτημα, ενδέχεται να χαλάσει και το κλίμα μεταξύ σας και τα σχέδιά σας. Προσπαθήστε να μην επηρεαστείτε από αυτή τη συγκυρία και να φροντίσετε ακόμα να κρατήσετε χαμηλά τόνους, διότι ο εκνευρισμός που προκαλεί αυτό το συμβάν είναι πιθανό να χαλάσει την πολύ καλή ατμόσφαιρα που επικρατεί στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου τώρα, ανεπηρέαστοι από αντίστοιχα περιστατικά, παίζετε και φλερτάρετε χωρίς δισταγμό και η αλήθεια είναι πως το διασκεδάζετε. Αυτό συμβαίνει μέχρι να γνωρίσετε τον/τη ένα/μία που θα σας κάνει να επικεντρώσετε την προσοχή σας μόνο σε αυτόν/ή! Κάτι γεννιέται και είναι στο χέρι σας το αν θα αναπτυχθεί ή θα μείνει στάσιμο.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 15/7 - 22/72018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 15/7 - 22/72018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 15/7 - 22/72018

Με το στίγμα της έκλειψης θα υποδεχτούμε αυτήν την εβδομάδα, η οποία συνεχίζει και μας επηρεάζει τόσο σε προσωπικό, όσο και σε συλλογικό...

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 25/6 εως 1/7/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 25/6 εως 1/7/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 25/6 εως 1/7/2018

Καθόλου βαρετή αυτή η εβδομάδα. Με τις υπερβολές της, τα έξοδα της, αποκαλύψεις για σκάνδαλα οικονομικά, απομακρύνσεις. Η πανσέληνος στις...

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 4/6 εως 10/6/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 4/6 εως 10/6/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 4/6 εως 10/6/2018

Υπάρχει μια χαρούμενη διάθεση και ευχάριστη ψυχολογία, με έκδηλη την ανάγκη της εξομολόγησης και της ψυχαγωγίας από κοινού με το...

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 28/5 εως 3/6/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 28/5 εως 3/6/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 28/5 εως 3/6/2018

“Τρελός χορός” του έρωτα αυτές οι μέρες, που μας ωθεί σε “ακραία” συμπεριφορά με μια διάχυτη ευαισθησία και υπερβολή.

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 14/5 εως 20/5/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 14/5 εως 20/5/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 14/5 εως 20/5/2018

Για τους δεσμευμένους του ζωδίου, είναι μία εβδομάδα κατά την οποία παίρνετε από κοινού αποφάσεις με το/τη σύντροφό σας για ζητήματα που...

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 7/5 εως 14-5-2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 7/5 εως 14-5-2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 7/5 εως 14-5-2018

Αντιμετωπίζετε δυσκολίες αυτήν την εβδομάδα με τη σχέση σας, καθώς είναι πιθανό το ταίρι σας να παρερμηνεύσει την κοινωνικότητά σας.