Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-7-2018
<p>Κριός : Το επόμενο διήμερο θα είναι γεμάτο, από εκπλήξεις για εσάς και την τσέπη σας. Μετά την νέα σελήνη του Ιουλίου, θα γεμίσει και η καρδιά σας, από μια καινούργια αγάπη.

Ταύρος : Μην πανικοβάλλεστε με τα λόγια που σας λέει ο άνθρωπος σας… ότι θα φύγει από κοντά σας, αν δεν του κάνετε κάποια συγκεκριμένα χατίρια. Μόνο υπερβολές είναι.

Δίδυμοι : Αντί να κυνηγάτε άτομα που δεν αξίζουν τον χρόνο σας, καλύτερα να ασχοληθείτε με την εργασία και την οικογένεια σας, που θέλουν περισσότερο την παρουσία σας.

Καρκίνος : Αυτή η σχέση πια χαρακτηρίζεται, σαν μια παρατεταμένη ψυχική ταλαιπωρία και για τις δύο πλευρές. Βρείτε τα καλά της, αν υπάρχουν και μιλήστε στο ταίρι σας.

Λέων : Τα επικοινωνιακά ξεκαθαρίσματα σε φιλίες και σχέσεις κοινωνικές, θα σας βοηθήσουν να βρείτε τον τρόπο να έχετε και πάλι μια απόλυτα φυσιολογική ζωή.

Παρθένος : Δεν έχετε διάθεση αλλά ούτε και πίστη, για να συνεχίσετε να υποστηρίζετε τον δεσμό σας, αλλά και τις πια αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές του αγαπημένου σας.

Ζυγός : Το τι θέλετε και τι επιθυμείτε, θα πρέπει να συζητήσετε με το ταίρι σας, που έχει χαθεί μέσα σε επάγγελμα και λοιπές καταστάσεις οικογενειακές και κοινωνικές.

Σκορπιός : Οι οικονομικές σας δράσεις, επεκτείνονται και έχει έρθει η ώρα να λύσετε πολλά από τα πιο παλιά σας προβλήματα. Θα έρθει σύντομα και η ώρα για τις λύσεις στα ερωτικά σας.

Τοξότης : Υπάρχουν θέματα που δεν έχετε καν φανταστεί, ότι περνάει ο σύντροφος σας, στην ζωή του, άρα κρατήστε πιο χαμηλά τους τόνους και μέχρι να σας εξηγήσει.

Αιγόκερως : Αν είχατε την ευκαιρία να διορθώσετε κάτι σε μια σχέση, τι θα ήταν αυτό; Σκεφτείτε το άμεσα, καθώς ο πρώην σας, έρχεται και θέλει να σας μιλήσει.

Υδροχόος : Έχετε ανοιχτεί πια και σε καινούργιες παρέες, και αυτό θα σας βοηθήσει να αποκτήστε και πάλι την ισχυρή σας ψυχολογία και μόνο έτσι, να βρείτε τον εαυτό σας.

Ιχθείς : Δεν έχετε καιρό για να χάνετε, καθώς τώρα πρέπει να σκεφτείτε αναψυχή και καλοκαιρινές διακοπές μόνο. Όλα τα ερωτικά θέματα θα περιμένουν.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Κριός : Δεν φαίνεται να σας ενοχλεί το γεγονός,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Κριός : Δεν θέλετε να διευκολύνετε κανέναν,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Κριός : Δεν έχετε ακόμη κατασταλάξει στο τι και με ποιον,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Κριός : Οι συναισθηματικοί δεσμοί, που έχουν περάσει από την ζωή σας,