Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-8-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-8-2018
<p>Κριός : Είστε στα όρια σας, σε ότι αφορά ερωτική σχέση και οικογένεια. Ουδείς έχει μέχρι τώρα καταλάβει τι έχετε περάσει και τι ακόμη πρέπει άμεσα να προσπεράσετε.

Ταύρος : Με τον άνθρωπο σας και για λόγους που ξέρετε καλά, έχετε γίνει δύο ξένοι, που απλά μιλάτε κατ΄ανάγκη. Αυτό είναι μια κατάσταση που πρέπει να λήξει το επόμενο διάστημα.

Δίδυμοι :  Δεν αποκλείεται και να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας, σε αυτές τις διακοπές. Με τον ανάδρομο Κυβερνήτη σας, όλα είναι πιθανόν και να σας συμβούν μέχρι και τις 19/08.

Καρκίνος : Η μέρα έχει ζητήματα, που πρέπει πια να δείτε κατάματα και αυτήν την φορά να δράσετε. Οι οικονομικές καταστάσεις τουλάχιστον θα είναι συμμαχικές και ανοδικές.

Λέων : Αποζητάτε ένα νέο ταίρι που μπορεί και πάλι να σας κάνει να πιστέψετε στην αγάπη, και μέσα από αυτό να δημιουργηθεί μια σωστή αισθηματική σχέση.

Παρθένος : Είσαστε πολύ μακριά, από θεωρίες επανασύνδεσης και δευτέρων ευκαιριών. Τα έχετε περάσει και ξέρετε, ότι πάλι τα ίδια λάθη – συμπεριφορές θα επαναληφθούν.

Ζυγός : Αν υπάρχει στην ζωή σας, το γνωστό πρόβλημα μιας σχέσης με χιλιομετρική απόσταση, τότε αυτόν τον θετικό μήνα για το ζώδιο σας,  μπορείτε να σκεφτείτε λύσεις.

Σκορπιός : Υπάρχει ερωτική και επικοινωνιακή ψυχρότητα στον δεσμό σας. Αυτό είναι μια κατάσταση που έχει εμφανιστεί μαζί με την επιστροφή του πρώην σας στην καθημερινότητα σας.

Τοξότης : Δεν έχετε καμία συμβιβαστική διάθεση, για να δώσετε και πάλι χρόνο και χώρο από την ζωή σας, σε κάποιον που ακόμη δεν σας έχει αποδείξει εμπράκτως την αγάπη του. 

Αιγόκερως : Πρέπει να κοιτάξετε τα μετέωρα σας οικονομικά, πριν πάρετε κάποια τελική απόφαση για τις φετινές σας διακοπές. Δεν είναι όλες οι εποχές οι ίδιες τελικά.

Υδροχόος : Σε αυτά που πρέπει να πείτε άμεσα στον άνθρωπο σας, γύρω από τις πρακτικές αλλαγές μέσα στην εργασία σας, μην βάλετε υπερβολές… μόνο την αλήθεια.

Ιχθείς : Επιτέλους αυτή η σχέση έχει βρει την βάση της, και με την έκλειψη να πλησιάζει, ίσως και κάποιες σταματημένες καταστάσεις – αποφάσεις να ενεργοποιηθούν υπέρ σας. 

 

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Κριός : Δεν φαίνεται να σας ενοχλεί το γεγονός,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Κριός : Δεν θέλετε να διευκολύνετε κανέναν,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Κριός : Δεν έχετε ακόμη κατασταλάξει στο τι και με ποιον,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Κριός : Οι συναισθηματικοί δεσμοί, που έχουν περάσει από την ζωή σας,